Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Jante si Anvelope

Reply

Thread Tools
Old 04-11-09, 01:11   #1
TunerInProgres

Stage 5

TunerInProgres's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]
Default cumpar jante+anvelope

Salut!
Cumpar un set de jante de aliaj +anvelope(preferabil iarna,insa merg si de vara dak au max 40%uzura),marimea jantelor de preferabil 15,poate si pe 14 un model mai deosebit,insa nu doresc negre pe 14.cele pe 15 au prioritate!
ofer 600 ron pt buc si 650 ron pt alte orase(as prefera sa fie max dist de 150 km,caz in care as veni personal sa le iau)cel mai mult as prefera cele cu prezoane incluse,ET de la 30 in sus,ET 35 AR FI PERFECT si cu max,max 7.5 j!cel mai mult imi doresc cu buza,la un set de jante f frumoase pot oferi 700 ron cu tot cu gume incluse.cumpar si jante separat la max 550 ron k sa imi ramana bani de gume!astept oferte aprox 2 sapt,daca nu apare ceva f frumos intre timp!

P.S.:IMI CAUT DE APROX 1 LUNA JANTE SI NU M-AM HOTARAT,AM VAZUT TOT CE ESTE PE SITE SI NU MA INCANTA NIMIC LA BANII ASTIA,EXCLUS BBS MODEL VECHI IN F MULTE SPITE,ASTEPT SA MAI SCADA PRETUL LA CELE LA 200 EURO SI APOI VDM.SPER SA IMI GASESC RPD
TunerInProgres is offline   Reply With Quote
Old 06-11-09, 23:20   #2
TunerInProgres

Stage 5

TunerInProgres's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]
Default Re: cumpar jante+anvelope

jante am achizitionat,un model f frumos,numai k au gume de vara,4 sava intensa,2 super bune,profil aprox 8 mm si 2 f tocite,1 caucuciuc zgariat bine,cele aproape noi inca au micile firicele de cauciuc pe ele,maine o sa pun si poze.le dau pe toate 4 in max 300 ron sau fac un schimb cu caucuiucuri de iarna cu aceleasi dimensiuni sau f. apropiate 195/50-55/r15.astept oferte.DOT-ul la cele de iarna as dori min 07.mai dau o diferenta in caz k apare ceva bun,dar nu mare.
Old 07-11-09, 07:41   #3
_Bj_
4Rally

Stage 5

_Bj_'s Avatar

Member of:
[4Rally]

https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...ml#post2786730
_Bj_ is offline   Reply With Quote
Old 07-11-09, 22:27   #4
TunerInProgres

Stage 5

TunerInProgres's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

ms da mi-am luat jante ma int doar gume
Old 09-11-09, 01:35   #5
TunerInProgres

Stage 5

TunerInProgres's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

mdah am ramas fara 1 chior asa k sa o schimb jantele dabia cumparate,nepuse pe masina cu unele de au cauciuce de iarna deja pe ele profil min 3 mm,sau in cel mai rau caz le vand la pretul de achizitie umpic negociabil,revin cu pozele rpd
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -