Quote:
Originally Posted by ballack83
pacat de copac si de masinuta ca a ajuns pe mana unui fraier.
Controlul masinii il pierzi mai ales atunci cand conduci o masina care iti depaseste cu mult abilitatile de sofer.
Ia sa treaca fraierica ala printr-o dacie mai intai )
|
intr-o dacie iti zic eu ca are mai multe de descifrat decat la acel ferrari
si nu poti sti cata experienta are acel om, la fel de bine putea sa darame copacul cu un trabant sau mai stiu eu ce altceva...
nu stiu de ce intotdeauna la un accident dintre N variante, primul atacat este soferul.
mai luati si voi in consecinta alti factori pana sa ajungeti la sofer: a evitat un animal, o masina, o groapa, o problema tehnica la masina, directie, frane, etc etc etc...
dintre toate aceste optiuni, majoritatea aleg incapacitatea soferului de a conduce o masina, asta in special cand e vorba de un bolid si asta e primul lucru care le trece prin cap.
inainte de toate mai ganditi si voi pana sa ajungeti la concluzia ca soferul e de vina si lasati "saraca masina" deoparte ca nu ati primit-o voi cadou de la tata euro sa o plangeti si sa criticati soferul care v-a distrus-o.
numai bine.
edit: daca doamne fereste era o ruda sau un prieten bun in acea masina nu cred ca va mai gandeati la masina si la cat de prost a fost soferul