![]() |
Copac daramat de un Ferrari Testarossa
4 Attachment(s)
Nu putem explica de ce, dar parca accidentele in care sunt implicate supercaruri ne capteaza atentia aproape in totalitate. De aceasta data, un sofer olandez din Haga a pierdut controlul masinii sale, un Ferrari Testarossa, si a reusit sa darame un copac, care din fericire nu a ranit pe nimeni.
|
Re: Copac daramat de un Ferrari Testarossa
pacat de masina...era o masina super frumoasa...dar propietarul probabil o sa treaca la una si mai frumoasa si o sa o faca si pe aia praf...
|
Aici se vede diferenta dintre supermasinile vechi, si cele noi.Aceasta a lovit un copac, l-a rupt si are oglinda rupta, aripa indoita bine, si probabil la roata ceva...Insa daca era un Ferrari nou, sau un SLR , se dezintegra la impact :)) ca sa apere soferul de copac...Frumoasa masina si dupa atatia ani...
|
am mai zis-o masini tari la oameni fara minte...combinatie nasoala
|
pacat de ea... arata bine masina
|
Da de ce il atacati atat pe proprietar? Mi se par chiar rautacioase comentariile voastre. Nu toti soferii sunt perfecti, poate ca daca erati voi la volan il loveati pana sa`i dati a 3`a. Se intampla atatea accidente zilnic...si chiar si cei foarte experimentati o patesc. E un accident ca toate celelalte, parerea mea.
|
A vrut sa vada daca ubghiul de taiere a aerului este la fel de ascutit ca lantul unei drujbe .:lol:
Pacat de masina . |
pfff.... PROTEJATI NATURA !!! ... deci nu va luati Ferrari
|
:)) tare rau masinutza , pacat ca a rupt copacul ala :P
bine ca nu a patit nimeni nik :) |
Auziti asta sigur era in HAGA? nu cumva era pe Autostrada Soarelui si a vrut sa ocoleasca oile alea :D
Lasand glumele laoparte ma doare sufletul de masinuta aia, o tin minte de cand eram mic si ma jucam cu machetele (Ferrari Testarossa era cea mai tare) ;) |
Slabutz omu' ,mai are pana la 3 copaci deodata !!
|
Nu are rost sa acuzati soferul, accidente se pot inampla la oricine, este nevoie doar de o mica neatentie si cu un bolid ca ala nu cred ca e asa de greu sa ii pierzi controlul daca nu esti atent, cu e ca si cu o dacie :P in care ai senzatii majore si la 80 de kmph.
Pacat de masina aia ca e era o legenda !! |
pacat de copac si de masinuta ca a ajuns pe mana unui fraier.
Controlul masinii il pierzi mai ales atunci cand conduci o masina care iti depaseste cu mult abilitatile de sofer. Ia sa treaca fraierica ala printr-o dacie mai intai :)) |
Quote:
si nu poti sti cata experienta are acel om, la fel de bine putea sa darame copacul cu un trabant sau mai stiu eu ce altceva... nu stiu de ce intotdeauna la un accident dintre N variante, primul atacat este soferul. mai luati si voi in consecinta alti factori pana sa ajungeti la sofer: a evitat un animal, o masina, o groapa, o problema tehnica la masina, directie, frane, etc etc etc... dintre toate aceste optiuni, majoritatea aleg incapacitatea soferului de a conduce o masina, asta in special cand e vorba de un bolid si asta e primul lucru care le trece prin cap. inainte de toate mai ganditi si voi pana sa ajungeti la concluzia ca soferul e de vina si lasati "saraca masina" deoparte ca nu ati primit-o voi cadou de la tata euro sa o plangeti si sa criticati soferul care v-a distrus-o. numai bine. edit: daca doamne fereste era o ruda sau un prieten bun in acea masina nu cred ca va mai gandeati la masina si la cat de prost a fost soferul ;) |
in urma cu vreo 15 ani daa auzeai Ferrari sigur iti venea in minte un Testarossa. Dupa parerea mea este cel mai tare Ferrari.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning