Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

View Poll Results: Care-i parerea voastra?
Da,consider ca ar trebui eradicat fenomenul masinii cu"acte de italia/germ valabile"...doar in ro. 29 78.38%
Cred ca am un avantaj incontestabil folosind un astfel de vehicul,deci nu-s de acord cu pedepsirea. 0 0%
Nu cunosc situatia si nu sunt sigur de veridicitatea situatiei aratate..voi incerca sa aflu amanunte 8 21.62%
Voters: 37. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 20-07-08, 11:37   #16
kosfunny

Stage 3

kosfunny's Avatar

Default Re: Un"frate"intru cetatenie,o masina fara multe acte,ca asa inteleg dansii libertate

Pana nu se va creea o baza de date computerizata accesabila in timp relativ scurt, care sa cuprinda evidenta tuturor masinilor inmatriculate in UE fenomenul nu va fi eradicat.Acum, dureaza cam o ora sa se verifice daca o masina cu numere straine este radiata sau furata in tara de origine si politistul nu poate tine atata timp pe cineva pe dreapta.
Pe de alta parte si taxa de inmatriculare si acum asa zisa de poluare au avut un aport puternic la dezvoltarea acestui fenomen!
kosfunny is offline   Reply With Quote
Old 26-07-08, 18:34   #17
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]
Default Re: Un"frate"intru cetatenie,o masina fara multe acte,ca asa inteleg dansii libertate

Pot sa mergi si fara numere daca te tine . . . daca faci ceva rau si te descurci bravo tie . . daca nu . . . asta e . . . in viata mai risti mai pierzi mai castigi . . .

Stiti voi ca e o vorba . . . daca nu ar exista fraierii (astia platitori de taxe la stat) de pe urma cui ar mai trai smecherii (statul) . . . .
Old 27-07-08, 11:53   #18
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

Si daca avea numere de Romania cum demonstrai tu ca a scos bata ??? Era cuvantul lui si a 3-4 martori ai lui contra cuvantului lu ala cu duba . . . Vedeti ca nu ganditi ????
Ford_V6 is offline   Reply With Quote
Old 28-07-08, 20:02   #19
denver
Fiat Driver

Stage 5

denver's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Old School Cars]
[LANCIA]

Quote:
Originally Posted by Ford_V6 View Post
Si daca avea numere de Romania cum demonstrai tu ca a scos bata ??? Era cuvantul lui si a 3-4 martori ai lui contra cuvantului lu ala cu duba . . . Vedeti ca nu ganditi ????
poate tu nu gandesti , ori nu ai inteles ce am vrut sa spun , daca x il bate pe y si mai sunt si martori y sta ca prostu ? e caz de puscarie , si eu nu gandesc ? le iei apararea cumva celor cu numere straine ?
Fiat Coupe 20VT Plus
2005 Iveco Daily

Carpe noctem
denver is offline   Reply With Quote
Old 28-07-08, 20:19   #20
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by denver View Post
poate tu nu gandesti , ori nu ai inteles ce am vrut sa spun , daca x il bate pe y si mai sunt si martori y sta ca prostu ? e caz de puscarie , si eu nu gandesc ? le iei apararea cumva celor cu numere straine ?
da, y sta ca prostu ca altfel ramane cu buza umflata! si este caz patit de mine, m-a lovit unu si a fugit, raportez la politie, aia se duc la el acasa si se intorc la mine si imi spun ca omul nu are nici o urma pe masina ( erau mituiti ), insist ( vreo 2 ore ) sa ma duc cu politistii la el acasa sa vedem urmele, inculpatul incepe sa ma ia la bataie cu frate-su si ma umplu de sange! Normal, nu puteam sta degeaba asa ca am ripostat! Am ramas si batut si cu masina nereparata si puteau sa imi ia si carnetul, politistii, daca eram un necunoscut!

dolb is offline   Reply With Quote
Old 28-07-08, 20:56   #21
denver
Fiat Driver

Stage 5

denver's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Old School Cars]
[LANCIA]

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
da, y sta ca prostu ca altfel ramane cu buza umflata! si este caz patit de mine, m-a lovit unu si a fugit, raportez la politie, aia se duc la el acasa si se intorc la mine si imi spun ca omul nu are nici o urma pe masina ( erau mituiti ), insist ( vreo 2 ore ) sa ma duc cu politistii la el acasa sa vedem urmele, inculpatul incepe sa ma ia la bataie cu frate-su si ma umplu de sange! Normal, nu puteam sta degeaba asa ca am ripostat! Am ramas si batut si cu masina nereparata si puteau sa imi ia si carnetul, politistii, daca eram un necunoscut!

se mai intampla si chestii de genu` , dar era vb de postul lui ford_V6 , caz in care cu numerele straine nici nu mai dadeai de el... iar cazul tau este un alt exemplu de "totul se face pe bani in ziua de azi" din pacate... mai ales in romania
denver is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 12:34   #22
TheMendacious

Stage 5

TheMendacious's Avatar

Member of:
[VW]

Lascarica te lupti cu morile de vant si vezi ca generalizezi ... si eu am o masina din 2001 care o tin asa pe nr straine cu asigurare in regula . Merg asa ca cine mi-a vandut masina mi-a lasato neradiata si platesc asigurarea etc iar anul viitor merg la revizie cu ea asa ca nu toate masinile cu nr straine sunt cu asigurari naspa etc .
Old 29-07-08, 19:36   #23
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by TheMendacious View Post
Lascarica te lupti cu morile de vant si vezi ca generalizezi ... si eu am o masina din 2001 care o tin asa pe nr straine cu asigurare in regula . Merg asa ca cine mi-a vandut masina mi-a lasato neradiata si platesc asigurarea etc iar anul viitor merg la revizie cu ea asa ca nu toate masinile cu nr straine sunt cu asigurari naspa etc .
Nu m-am referit dupa cum se poate intelege,la exceptiile ce confirma regula...INSA:
Te rog daca esti chiar asa cum spui, as vrea sa stiu cat platesti asigurare pe 6luni (sau 1 an), cat platesti impozit (daca nu-i vb de acea tara in care nu se impoziteaza masinile) si cat platesti revizia in tara respectiva....As vrea sa-mi raspunzi in asa fel incat sa nu aiba nimeni ocazia sa rada...unii dintre cei de aici au trait ani buni in alte tari sau inca mai traiesc acolo.
Merci.
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 15:08   #24
dj01fad

Stage 5

in craiova, de cand au aparut astia cu masini de bulgaria, au inceput sa le opreasca, si le-au luat la rand pana cred ca le-au verificat deja pe toate... si acum opresc cate una nou aparuta. la o faza eram la tifas cu nea garcea, si au oprit pe unu'... l-am si intrebat: astora ce le faceti domne? pai ce sa le facem... ii oprim prima data sa le luam datele, apoi verificam valabilitatea, si tot ce este in neregula trece la lista neagra, si cum ii prindem ii ardem.... deci cam isi fac si ei treaba, au inceput sa verifice, dar, cica numai de bulgaria. cel putin aici, sunt super starniti tovarasii impotriva masinilor cu numere de librarie, pentru ca a patit o faza nasoala chiar un mai mare de pe la circulatie, si de atunci au luat foc... sper sa ii termine pe toti cei care nu sunt in regula. cu cei care au totul platit nu am nimic, ba chiar am si fost agatzat de unul si mi-a platit asigurarea toata dauna, printr-o filiala din romania, asa ca nu e dracul asa de negru.
citroen xantia 3.0 V6 activa '97
dj01fad is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 21:53   #25
kosfunny

Stage 3

kosfunny's Avatar

Quote:
Originally Posted by dj01fad View Post
in craiova, de cand au aparut astia cu masini de bulgaria, au inceput sa le opreasca, si le-au luat la rand pana cred ca le-au verificat deja pe toate... si acum opresc cate una nou aparuta. la o faza eram la tifas cu nea garcea, si au oprit pe unu'... l-am si intrebat: astora ce le faceti domne? pai ce sa le facem... ii oprim prima data sa le luam datele, apoi verificam valabilitatea, si tot ce este in neregula trece la lista neagra, si cum ii prindem ii ardem.... deci cam isi fac si ei treaba, au inceput sa verifice, dar, cica numai de bulgaria. cel putin aici, sunt super starniti tovarasii impotriva masinilor cu numere de librarie, pentru ca a patit o faza nasoala chiar un mai mare de pe la circulatie, si de atunci au luat foc... sper sa ii termine pe toti cei care nu sunt in regula. cu cei care au totul platit nu am nimic, ba chiar am si fost agatzat de unul si mi-a platit asigurarea toata dauna, printr-o filiala din romania, asa ca nu e dracul asa de negru.
Mai bine le-ar verifica pe cele cu nr de Franta, Italia, Spania, Germania, Austria etc., care marea majoritate sunt radiate si au asigurari facute la imprimanta.Cele cu nr de BG in general au acte in regula pt ca e toata treaba legala si cheltuielile anuale cu impozite, ITP, asigurare nu sunt mari.
Old 30-07-08, 22:37   #26
dj01fad

Stage 5

@kosfunny: asa m-am gandit si eu, dar... ce sa zic. e bine totusi ca fac si atat. sa stii ca si bulgarii sunt periculosi si le radiaza la cateva saptamani dupa ce le inmatriculezi, asa ca...
Old 31-07-08, 20:14   #27
kosfunny

Stage 3

kosfunny's Avatar

Quote:
@kosfunny: asa m-am gandit si eu, dar... ce sa zic. e bine totusi ca fac si atat. sa stii ca si bulgarii sunt periculosi si le radiaza la cateva saptamani dupa ce le inmatriculezi, asa ca...
Nu cred, pt ca nu au niciun interes.Din contra ar fi bucurosi sa le mai duci clieni.Gandeste-te ca ei nu se implica cu bani.Tu le platesti darile.
Old 01-08-08, 00:54   #28
dj01fad

Stage 5

hai sa te intreb ceva... imi tii si mie pe numele tau vreo 5 masini (in tara la noi)? si platesc eu toate darile, ba chiar iti dau si 100 de euro de masina pe an... ce zici? este foarte nasol sa mearga altul cu masina pe numele tau... tot ce se intampla, cam peste tine vine politia, tie ti se trimit amenzile, si asa mai departe. eu unul nu as face asa ceva... si acum am o masina care e la un prieten si vreau sa scap de ea de pe numele meu ca sa nu ii mai duc grija... deci... e cu cantec problema.
legat de bulgari, nu stiu cum sunt toti, dar unii asa fac. fie ca ma crezi fie ca nu. sunt lucruri aflate de la politie si nu cred ca ma minteau aia asa fara rost...
si mie mi-ar conveni sa imi iau masina si sa o inmatriculez la bulgari (la ce vreau eu taxa cretinilor este fro 3-4000), dar, tot ma gandesc pentru ca imi este frica.

Last edited by dj01fad; 01-08-08 at 00:59.
Old 01-08-08, 20:39   #29
kosfunny

Stage 3

kosfunny's Avatar

Quote:
hai sa te intreb ceva... imi tii si mie pe numele tau vreo 5 masini (in tara la noi)? si platesc eu toate darile, ba chiar iti dau si 100 de euro de masina pe an... ce zici? este foarte nasol sa mearga altul cu masina pe numele tau... tot ce se intampla, cam peste tine vine politia, tie ti se trimit amenzile, si asa mai departe. eu unul nu as face asa ceva... si acum am o masina care e la un prieten si vreau sa scap de ea de pe numele meu ca sa nu ii mai duc grija... deci... e cu cantec problema.
legat de bulgari, nu stiu cum sunt toti, dar unii asa fac. fie ca ma crezi fie ca nu. sunt lucruri aflate de la politie si nu cred ca ma minteau aia asa fara rost...
si mie mi-ar conveni sa imi iau masina si sa o inmatriculez la bulgari (la ce vreau eu taxa cretinilor este fro 3-4000), dar, tot ma gandesc pentru ca imi este frica.
Normal ca iti tin!Imi strica 500 euro pe an?Cand imi vine amenda acasa le-o trimit inapoi cu copia dupa procura sau dupa contractul de comodat si ajunge apoi la tine!La firmele de leasing cum crezi ca se procedeaza? Ce zici? Batem palma?
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -