View Poll Results: Care-i parerea voastra?
|
Da,consider ca ar trebui eradicat fenomenul masinii cu"acte de italia/germ valabile"...doar in ro.
|
|
29 |
78.38% |
Cred ca am un avantaj incontestabil folosind un astfel de vehicul,deci nu-s de acord cu pedepsirea.
|
|
0 |
0% |
Nu cunosc situatia si nu sunt sigur de veridicitatea situatiei aratate..voi incerca sa aflu amanunte
|
|
8 |
21.62% |
11-06-08, 21:49
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Un"frate"intru cetatenie,o masina fara multe acte,ca asa inteleg dansii libertatea...
Ieri ,intersectia grivitei cu polizu...fotografiile sunt de azi..Toti ocupantii au scapat teferi...INSA,nu pot evita sa-mi pun intrebarea...: DACA pe locul semaforului sau pe acel colt de trotuar,era o fiinta umana? credeti ca ocupantii masinii "inmatruculate in X tara cu acte valabile"(pentru cine?!),ar fi procedat altfel decat au procedat,adica sa paraseasca locul acidentului fara nici o cat de vaga urma de responsabilitate?...daca pentru niste daune legate de eventuala repunere in functiune a unui semafor,au disparut...ce credeti ca ar fi facut in situatia unui accident cu alta masina sau ...cu un om?
Eu am avut parte de accident ,fiind lovit de unul d-asta cu "acte valabile" si din 2004 pana acum n-am vazut vreun ban...pentru ca erau asa cum sunt 99.9% valabile doar in vrajeala lui,altfel doar niste maculatura buna de sters la kr....nici macar...Prin urmare,sunteti de parere ca ar fi o masura corecta a se verifica VALABILITATEA asigurarilor "valabile" in alte tari,impreuna cu celelalte taxe fara de care in anumite cazuri asigurarea nu-i valabila, iar in cazul unor falsuri (minim 90%,exceptie fiind bulgaria si unele uk) sa fie intocmit imediat dosar penal celui ce prezinta acte false la control?....EU asa cred ca ar fi corect,decat sa ma loveasca si eventual sa ma omoare pe mine sau familia mea aflata in masina,iar apoi sa plece linistit,stiind ca nu va putea fi gasit niciodata.....Numai in romania se poate asa ceva... ...Aveti si un poll aici,pentru a va manifesta opinia.
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
11-06-08, 22:01
|
|
Stage 5
|
Re: Un"frate"intru cetatenie,o masina fara multe acte,ca asa inteleg dansii libertate
aia e masina cu care se mergea la furaciuni..o stiu din vedere de prin crangasi...umbla niste ''pasari''cu ea...cat despre acte...nici vorba de ceva valabil la ea...
|
|
11-06-08, 23:24
|
|
Stage 4
|
Re: Un"frate"intru cetatenie,o masina fara multe acte,ca asa inteleg dansii libertate
Iti dau dreptate 100% , si eu am patit-o odata , si pa bani pentru reparatie
Dosare penale !
|
|
|
11-06-08, 23:27
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [Old School Cars] [LANCIA]
|
acest fenomen era bine cunoscut si inainte , dar acum s-a extins mai mult , datorita prea cunoscutei taxe de prima inmatriculare , pe unii nu-i intereseaza daca ne lovesc si cu masinile inscrise in ro dar mai ales cei cu masinile inscrise undeva in alta tara , tata auzise de cineva cu un fiat punto deabia cumparat care era inscris pe bulgaria si in asigurare era trecut drept masina de tuns iarba , sau ceva de genul acesta , am sa-l intreb maine si revin cu un post daca este nevoie , oare aceste persoane pacalesc pe cineva ? sau se pacalesc singure ? ne pacalesc pe noi din pacate .
Intr-o dimineata acum mult timp eu plecam la antrenament , mama la servici , tata la fel , ne lasa el pe fiecare unde trebuia si apoi pleca si el , la intersectie chiar unde ieseam de printre blocuri ne astepta mama care fusese sa cumpere ceva , cand vine sa urce in masina aglomeratie mare toti blocati , un idiot intr-un peugeot inscris in italia parca , era sa o loveasca peste picioare , am coborat la el si de se intampla ceva nu scapa , dar daca era liber si avea cum sa fuga , daca nu`l prindeam ?? mai era si rosu pentru el si tot el facea figuri , se simt mai bine baietii , traim in romania , acest fenomen nu va fi eradicat , dar eu tot fac parte din cei care sunt impotriva acestui lucru
Fiat Coupe 20VT Plus
2005 Iveco Daily
Carpe noctem
|
|
|
12-06-08, 00:30
|
|
Stage 4
Member of: [MERCEDES]
|
Si eu sunt in totalitate impotriva acestor persoane care merg cu masini inmatriculate sau nu in tara, fara acte valabile, sau fara acte de loc. Despre pozele de mai sus, daca ar fi fost prinsi, cred ca spuneau ceva de genu: "Semaforul a fost de vina". Ce mai semaforul a fost in locul nepotrivit la momentul nepotrivit
|
|
|
18-06-08, 13:39
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
ma e cam nasol sa mergi cu numere straine din mai multe considerente
primul este asigurare care e exorbitanta mai ales in italia ( in cazul meu platesc 920 de euro pe an ) deci ca mult ,si daca fac vreun accident din vina mea ii creste lu ala de la care am luat prima pe an ,plateste mult mai mult ! cu toate ca as putea sa merg cu o asigurare facuta la calculator ca oricum nu ai cum sa o verifice in strada cand te opreste .
tot timpul esti oprit ... ba pt una ba pt alta ... cu toate ca nu iti face nimik dar ... na asta e viata
si oricum nasoala tare treaba mai ales cu tiganii astia care au toti masini acum cu nr ba de germania ,ba de franta si tot asa ...
pe ei nu ii intereseaza de masina ca la o adica o lasa acolo si fug ... si asa nu au nici un act pe numele lor ,cine stie cine a intrat cu masina in tara si tot asa
oricum e cam nasol cu ele
si inca ceva s-au inmultit f tare pentru ca se micsoareaza taxa dupa cum s-a tot vb si eu tot asa am preferat sa mai merg cateva luni cu ea pt ca tot se zicea de micsorarea taxei si iti convine sa mai inmatriculezi o masina cu euro 2.....
si inca ceva ... felul in care merg ... pe strada ... inteleg ca na ... te mai bagi te strecori dar ei nici atat nu stiu sa faca.... agata pe unu pe altu ... si tot asa
asa ca aveti grija cu masinile astea cu nr straine ca nu toate au asigurari valabile !
|
|
|
18-06-08, 13:41
|
|
Stage 5
|
si inca ceva nu inteleg faza cu poll ul atat timp cat am intrat in U.E. se poate circula cu nr de toate felurile din cadrul uniunii asa ca e pierdere de timp
feritiva si voi si rezolvati problema
|
|
|
18-06-08, 14:27
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Al3xxx
si inca ceva nu inteleg faza cu poll ul atat timp cat am intrat in U.E. se poate circula cu nr de toate felurile din cadrul uniunii asa ca e pierdere de timp
feritiva si voi si rezolvati problema
|
1 la mana:....vezi ca nu-i rau sa folosesti semnele de punctuatie ale limbii romane ...poate cateodata dau un sens frazei...
2 la mana: Nu intelegi pentru ca nu ai citit cu minim de atentie ce scrie mai ales in dreptul primei optiuni,descriere ce completeaza sensul celorlalte 3 si defineste subiectul poll-ului > "Da,consider ca ar trebui eradicat fenomenul masinii cu" acte de italia/germ valabile"... doar in ro." ...iar asta cu putin efort,o poate constata orice militian...in mod special unul tanar ,caruia nu-i este lene sa mai invete cate una-alta si in timpul liber. Trebuie doar sa studiezi ATENT cate un set de acte(complete,cu asigurare si procura) CU ADEVARAT valabile ,iar apoi cateva seturi de facaturi...si un copil de 10 ani cu IQ peste 80 realizeaza mizeria
3 la mana: CUM **** *** sa te feresti?...vorbesti fara sa gandesti mult...pe mine m-a lovit eu fiind pe verde,intrand in intersectie cu 2km/h(incetinisem sa vad daca pietonii vor sau nu sa traverseze...bine ca n-a traversat niciunul ..ar fi fost carnagiu) in momentul in care AMBELE benzi ale sensului opus erau ocupate de un sir de 4-5 masini oprite la semafor(era in mijlocul zilei,aglomerat)....Jegosu' venea pe contrasens(peste linie dubla continua in INTERSECTIE pe TRECERE) cu ~60/h...CREZI ca tu puteai vedea ce vine de pe contrasens,prin parbrizele si caroseriile(in unele cazuri de utilitare) a PATRU masini(asta neluand in considerare faptul ca prima asigurare o faci oblic,deci mult mai obturata vizibilitatea...) ? .....Asta e un exemplu...tu esti mic si n-ai vazut multe,deci nu mai face afirmatii categorice ....!
|
|
|
18-06-08, 17:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
1 la mana:....vezi ca nu-i rau sa folosesti semnele de punctuatie ale limbii romane ...poate cateodata dau un sens frazei...
2 la mana: Nu intelegi pentru ca nu ai citit cu minim de atentie ce scrie mai ales in dreptul primei optiuni,descriere ce completeaza sensul celorlalte 3 si defineste subiectul poll-ului > "Da,consider ca ar trebui eradicat fenomenul masinii cu" acte de italia/germ valabile"... doar in ro." ...iar asta cu putin efort,o poate constata orice militian...in mod special unul tanar ,caruia nu-i este lene sa mai invete cate una-alta si in timpul liber. Trebuie doar sa studiezi ATENT cate un set de acte(complete,cu asigurare si procura) CU ADEVARAT valabile ,iar apoi cateva seturi de facaturi...si un copil de 10 ani cu IQ peste 80 realizeaza mizeria
3 la mana: CUM **** *** sa te feresti?...vorbesti fara sa gandesti mult...pe mine m-a lovit eu fiind pe verde,intrand in intersectie cu 2km/h(incetinisem sa vad daca pietonii vor sau nu sa traverseze...bine ca n-a traversat niciunul ..ar fi fost carnagiu) in momentul in care AMBELE benzi ale sensului opus erau ocupate de un sir de 4-5 masini oprite la semafor(era in mijlocul zilei,aglomerat)....Jegosu' venea pe contrasens(peste linie dubla continua in INTERSECTIE pe TRECERE) cu ~60/h...CREZI ca tu puteai vedea ce vine de pe contrasens,prin parbrizele si caroseriile(in unele cazuri de utilitare) a PATRU masini(asta neluand in considerare faptul ca prima asigurare o faci oblic,deci mult mai obturata vizibilitatea...) ? .....Asta e un exemplu...tu esti mic si n-ai vazut multe,deci nu mai face afirmatii categorice ....!
|
1.din momentul in care ai inteles ce am vrut sa zic ,nu trebuia sa mai scrii prima chestie ,cu limba romana,dar hai sa fie cum zici tu ...
2 . eu am spus ceva mai sus ,dar vad ca nu ai citit cum trebuie ... in strada poate sa vina si mama politistului si tot nu isi da seama daca actele sunt originale sau false pentru simplul motiv ca nu le poate verifica ...
eu iti dau asigurarea mea ,facuta pe bune ,platita cum trebuie in afara si iti mai aduc una facuta de alte persoane , la fel si cu certificate si multe altele
3 . eu nu inteleg ce aveti cu masinile ... ASTA NU AM INTELES, de la inceput ,masina a fost de vina pentru faptul ca era sa faca ce ai enumerat tu mai sus ? sau persoana care conducea acea masina ?
4 poll ul ar fi trebuit sa se numeasca ''cum scapam de soferii astia care nu vor sa gandeasca deloc''
nu vreau sa ma cert cu tine pe aceasta tema,dar tonul folosit de tine nu este unul corespunzator acestei discutii .Inteleg ca esti suparat pe ei ,si eu am aceasi traire ca si tine cand ii vad ,dar ma gandesc la alte chestii si nu la masinile lor cu nr de nush care tara ,ca bine mersi putea sa cumpere si cu nr de Romania ,ca mare majoritate sunt
cu preturi intre 1000 si 3000 de euro si rezolva problema ,si tot cu acte false merg si multe altele
ps: sunt curios dupa 1 iulie cae masini cu nr straine au sa mai fie pe strazile Romaniei )
|
|
|
18-06-08, 23:16
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [Old School Cars] [LANCIA]
|
Quote:
Originally Posted by Al3xxx
1.din momentul in care ai inteles ce am vrut sa zic ,nu trebuia sa mai scrii prima chestie ,cu limba romana,dar hai sa fie cum zici tu ...
2 . eu am spus ceva mai sus ,dar vad ca nu ai citit cum trebuie ... in strada poate sa vina si mama politistului si tot nu isi da seama daca actele sunt originale sau false pentru simplul motiv ca nu le poate verifica ...
eu iti dau asigurarea mea ,facuta pe bune ,platita cum trebuie in afara si iti mai aduc una facuta de alte persoane , la fel si cu certificate si multe altele
3 . eu nu inteleg ce aveti cu masinile ... ASTA NU AM INTELES, de la inceput ,masina a fost de vina pentru faptul ca era sa faca ce ai enumerat tu mai sus ? sau persoana care conducea acea masina ?
4 poll ul ar fi trebuit sa se numeasca ''cum scapam de soferii astia care nu vor sa gandeasca deloc''
nu vreau sa ma cert cu tine pe aceasta tema,dar tonul folosit de tine nu este unul corespunzator acestei discutii .Inteleg ca esti suparat pe ei ,si eu am aceasi traire ca si tine cand ii vad ,dar ma gandesc la alte chestii si nu la masinile lor cu nr de nush care tara ,ca bine mersi putea sa cumpere si cu nr de Romania ,ca mare majoritate sunt
cu preturi intre 1000 si 3000 de euro si rezolva problema ,si tot cu acte false merg si multe altele
ps: sunt curios dupa 1 iulie cae masini cu nr straine au sa mai fie pe strazile Romaniei )
|
atata timp cat cineva te loveste intentionat sau neintentionat tot tu iesi prost cu masina inscrisa in tara in timp ce el scapa mai usor sau scapa de tot ca nu stii de unde sa-l iei , masina e nevinovata dar este inscrisa in alta tara fie ca vrea sau nu sa faca rau acel sofer asa ca vin la set masina + sofer , eventual o incercare de sofer care a picat cu tot cu shpaga si radea de cei ce au luat permisul pe bune
|
|
|
24-06-08, 09:49
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
cum a mai zis cineva mai sus... masinile astea sunt folosite la furaciuni de diversi "colorati", intr-un timp folosindu-le si pt alt tip de manevre: masina straina, numere straine, vorbeau stricat romana si ca ei sunt din N tara, nu mai au lei sa bage benzina si pt "un milion amarat", iti dadeau un ghiul mare si stralucitor si eventual si un lant de 2-3 kg
masinile astea nu au acte nici in tara lor de origine, dar in Romania... multe dintre ele sunt furate...
eu sunt de acord cu optiunea nr. 1, dar ce te faci cu "militienii" care nu stiu nici o limba straina si care nu pot face diferenta intre o holograma de pe CI a masinii si un sul de hartie igienica?!? vorba ta, astia mai tineri ar trebui sa se mai specializeze in "tainele inmatricularilor"... oricine poate face acte false cu un calculator si o imprimanta mai buna si chiar daca actele sunt valabile, in cazul de fata, de unde sa-l iei pe vinovat?
|
24-06-08, 10:32
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
ar trebui eradicat fenomenu asta,da e romania,nu se sinchiseste nimeni,
cum zice Geo_ZGA oricine poate face acte false,iti trebuie niste cunostiinte si aparatura bunicica
dar ganditi din urmatoru punct de vedere"
iesi la plimbare cu familia/gagica/etc treceti strada,aveti verde.....,vine un indian cu o masina fara asigurare,fara nimic,furata,etc,va loveste si va trimite acolo sus,el bine mersi pleaca usurel ca doar se pricep la asa ceva
intrebarea e cine o sa plateasca pentru ce va face?..invaliditate,deces.....
auzi sa il ocolesti.....
aveti grija ca la astia nu le pasa de restu
|
|
|
16-07-08, 15:20
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad]
|
Dar semaforu'...cine il plateste ? Va trebui sa prezinte asigurarea obligatorie. Si daca o are falsa, nu face puscarie oricum ?>?
|
|
|
18-07-08, 01:42
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Nu..nu face puscarie.Pentru ca nu o va arata.Asta-i reteta...nu prezinta acte false...nu le are...iar numerele.."asa am luat-o si io sefu'.." si legile il pun sa plateasca semaforul ,in mod esalonat in functie de venituri...la venituri 0, ratele sunt fix la fel de mari... ...da si el cand o avea...ce-o avea...
|
|
|
18-07-08, 10:26
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
Nu..nu face puscarie.Pentru ca nu o va arata.Asta-i reteta...nu prezinta acte false...nu le are...iar numerele.."asa am luat-o si io sefu'.." si legile il pun sa plateasca semaforul ,in mod esalonat in functie de venituri...la venituri 0, ratele sunt fix la fel de mari... ...da si el cand o avea...ce-o avea...
|
Asa, sau varianta 2... "imprumuta" un semafor de prin alta intersectie Nu m-ar mira nimic, cu toate ca semafoare furate nu am vazut (inca), am vazut totusi indicatoare de circulatie taiate de la baza sau dezmembrate.... deci orice e posibil in tara noastra.
Daca oamenii sunt hoti "de meserie", aveti impresia ca o sa-i impresioneze faptul ca au de plata un semafor? Vorba lui Lascarica... venituri (legale) 0 = maxim 40% poprire, adica 0 din 40%... 0
|
|
|
|
|