Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 02-05-08, 18:40   #1
stefan_tm_

Stock

Default accident in parcare

ieri am facut un minor accident.eram in parcare si cand am iesit am dat putin cu spatele si am lovit o masina ce era parcata perpendicular in spatele meu.pagubele sunt foarte mici dar ala nu a vrut sa o rezolvam "asa" fara politie si am mers la politie si mi-au dat 4 milioane amenda si 3 puncte pentru k am mers cu spatele fara sa fiu dirijat de cineva.va rog sa imi spuneti si mie dak nu e cam exagerata amenda.eu din cate stiam nu prea se da amenda pt asta sau se da o amenda mai decenta......
stefan_tm_ is offline   Reply With Quote
Old 02-05-08, 19:03   #2
LEON=black

Stage 2

Default Re: accident in parcare

foarte exagerata amenda.fratele meu a patit acelasi lucru ca tine, acum vreo 2-3 luni si aprimit decat 1mil amenda si parca 2 puncte penalizare. pentru accident se da amenda obligatoriu indiferent de ce fel.
LEON=black is offline   Reply With Quote
Old 02-05-08, 19:21   #3
cipoNCE
Dacia Driver

Stage 4

cipoNCE's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by stefan_tm_ View Post
ieri am facut un minor accident.eram in parcare si cand am iesit am dat putin cu spatele si am lovit o masina ce era parcata perpendicular in spatele meu.pagubele sunt foarte mici dar ala nu a vrut sa o rezolvam "asa" fara politie si am mers la politie si mi-au dat 4 milioane amenda si 3 puncte pentru k am mers cu spatele fara sa fiu dirijat de cineva.va rog sa imi spuneti si mie dak nu e cam exagerata amenda.eu din cate stiam nu prea se da amenda pt asta sau se da o amenda mai decenta......
cel mai bine te interesezi cat e amenda pentru asa ceva si depui contestatie
cipoNCE is offline   Reply With Quote
Old 03-05-08, 01:40   #4
stefan_tm_

Stock

dak as putea m-as interesa da nu inteleg nimic ce a scris balbaitu' ala...
stefan_tm_ is offline   Reply With Quote
Old 03-05-08, 02:13   #5
SAX1987
4Tuning International Member

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Fa contestatie, castigi sigur. Tatal meu a facut contestatie la un proces verbal pe subiectul ca era indescifrabil. Judecatorul a cerut o lupa ca sa incerce sa citeasca, nu glumesc.
SAX1987 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-08, 10:44   #6
phaeton
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

phaeton's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SKODA]

nu e deloc exagerata.
pt astfel de incidente se dau sanctiuni aspre.
un prieten al meu, tot asa a lovit o masina cand o scotea din parcare, doar ca cealalta masina se afla in mers.
ia luat carnetu : neacordare de prioritate la iesirea din parcare.
phaeton is offline   Reply With Quote
Old 04-05-08, 13:21   #7
DarkSun

Stage 5

DarkSun's Avatar

Quote:
Originally Posted by LEON=black View Post
pentru accident se da amenda obligatoriu indiferent de ce fel.
Foarte gresit.In februarie m-a lovit o cisterna (a intrat pe banda mea si m-a lovit lateral) iar politista i-a dat doar avertisment si 3 punte de penalizare (deci fara amenda de platit doar puncte). Poate pt ca omu traia din condus, oricum eu nu am avut nimic de obiectat la asta, era saracu tare obosit...
Old 05-05-08, 14:37   #8
ko5y-KVL

Stage 2

ko5y-KVL's Avatar

Quote:
Originally Posted by stefan_tm_ View Post
Stefane , chiar daca ti se pare o ironie , dar asta e adevarul , stii cum se zice "cine greseste plateste "
Un astfel de incident am avut si eu in urma cu 3 luni : eram oprit in parcare asteptam pe cineva , cand deodata se opreste 1 in mine :O , se da omu ratutit si intreaba "ce ai facut domne " (nu i-am mai zis nimik la cat de penibil a fost ) , i-am luat nr si am mers la politie , bineinteles cu el dupa ce am discutat anumite treburi (ca se ne intelegem : avariile constand in : spart bara fata , grila , far , grila nr ) iar la politie individului i s-au dat 3 puncte penalizare si 3 mil amenda (acesta cunoscand un politist de la constatari a fost ajutat sa nu i se retina permisul de conducere ) dandu-mi asigurarea obligatorie . Bine , masina a fost reparata in termen de 4 zile , iar costurile avariilor fiinde de 1750 RON la autovehiculul Cielo
Deci ca sa ma repet , stefane este o amenda corecta .
ps : app stii ce i-a zis politistul de la constatari ? : "domne daca era un copil acolo ce faceai ii rupea picioarele" ?
ko5y-KVL is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -