Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   accident in parcare (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/76377-accident-parcare.html)

stefan_tm_ 02-05-08 18:40

accident in parcare

ieri am facut un minor accident.eram in parcare si cand am iesit am dat putin cu spatele si am lovit o masina ce era parcata perpendicular in spatele meu.pagubele sunt foarte mici dar ala nu a vrut sa o rezolvam "asa" fara politie si am mers la politie si mi-au dat 4 milioane amenda si 3 puncte pentru k am mers cu spatele fara sa fiu dirijat de cineva.:shock:va rog sa imi spuneti si mie dak nu e cam exagerata amenda.eu din cate stiam nu prea se da amenda pt asta sau se da o amenda mai decenta......

LEON=black 02-05-08 19:03

Re: accident in parcare

foarte exagerata amenda.fratele meu a patit acelasi lucru ca tine, acum vreo 2-3 luni si aprimit decat 1mil amenda si parca 2 puncte penalizare. pentru accident se da amenda obligatoriu indiferent de ce fel.

cipoNCE 02-05-08 19:21

Quote:

Originally Posted by stefan_tm_ (Post 1511237)
ieri am facut un minor accident.eram in parcare si cand am iesit am dat putin cu spatele si am lovit o masina ce era parcata perpendicular in spatele meu.pagubele sunt foarte mici dar ala nu a vrut sa o rezolvam "asa" fara politie si am mers la politie si mi-au dat 4 milioane amenda si 3 puncte pentru k am mers cu spatele fara sa fiu dirijat de cineva.:shock:va rog sa imi spuneti si mie dak nu e cam exagerata amenda.eu din cate stiam nu prea se da amenda pt asta sau se da o amenda mai decenta......

cel mai bine te interesezi cat e amenda pentru asa ceva si depui contestatie ;)

stefan_tm_ 03-05-08 01:40

dak as putea m-as interesa da nu inteleg nimic ce a scris balbaitu' ala...

SAX1987 03-05-08 02:13

Fa contestatie, castigi sigur. Tatal meu a facut contestatie la un proces verbal pe subiectul ca era indescifrabil. Judecatorul a cerut o lupa ca sa incerce sa citeasca, nu glumesc.

phaeton 03-05-08 10:44

nu e deloc exagerata.
pt astfel de incidente se dau sanctiuni aspre.
un prieten al meu, tot asa a lovit o masina cand o scotea din parcare, doar ca cealalta masina se afla in mers.
ia luat carnetu : neacordare de prioritate la iesirea din parcare.

DarkSun 04-05-08 13:21

Quote:

Originally Posted by LEON=black (Post 1511276)
pentru accident se da amenda obligatoriu indiferent de ce fel.

Foarte gresit.In februarie m-a lovit o cisterna (a intrat pe banda mea si m-a lovit lateral) iar politista i-a dat doar avertisment si 3 punte de penalizare (deci fara amenda de platit doar puncte). Poate pt ca omu traia din condus, oricum eu nu am avut nimic de obiectat la asta, era saracu tare obosit... :rolleyes2

ko5y-KVL 05-05-08 14:37

Quote:

Originally Posted by stefan_tm_ (Post 1511237)

Stefane , chiar daca ti se pare o ironie , dar asta e adevarul , stii cum se zice "cine greseste plateste "
Un astfel de incident am avut si eu in urma cu 3 luni : eram oprit in parcare asteptam pe cineva , cand deodata se opreste 1 in mine :O , se da omu ratutit si intreaba "ce ai facut domne " (nu i-am mai zis nimik la cat de penibil a fost ) , i-am luat nr si am mers la politie , bineinteles cu el dupa ce am discutat anumite treburi (ca se ne intelegem : avariile constand in : spart bara fata , grila , far , grila nr ) iar la politie individului i s-au dat 3 puncte penalizare si 3 mil amenda (acesta cunoscand un politist de la constatari a fost ajutat sa nu i se retina permisul de conducere ) dandu-mi asigurarea obligatorie . Bine , masina a fost reparata in termen de 4 zile , iar costurile avariilor fiinde de 1750 RON la autovehiculul Cielo
Deci ca sa ma repet , stefane este o amenda corecta .
ps : app stii ce i-a zis politistul de la constatari ? : "domne daca era un copil acolo ce faceai ii rupea picioarele" ? :)

All times are GMT +2. The time now is 09:24.

- Copyright 2026 4Tuning