![]() |
accident in parcare
ieri am facut un minor accident.eram in parcare si cand am iesit am dat putin cu spatele si am lovit o masina ce era parcata perpendicular in spatele meu.pagubele sunt foarte mici dar ala nu a vrut sa o rezolvam "asa" fara politie si am mers la politie si mi-au dat 4 milioane amenda si 3 puncte pentru k am mers cu spatele fara sa fiu dirijat de cineva.:shock:va rog sa imi spuneti si mie dak nu e cam exagerata amenda.eu din cate stiam nu prea se da amenda pt asta sau se da o amenda mai decenta......
|
Re: accident in parcare
foarte exagerata amenda.fratele meu a patit acelasi lucru ca tine, acum vreo 2-3 luni si aprimit decat 1mil amenda si parca 2 puncte penalizare. pentru accident se da amenda obligatoriu indiferent de ce fel.
|
Quote:
|
dak as putea m-as interesa da nu inteleg nimic ce a scris balbaitu' ala...
|
Fa contestatie, castigi sigur. Tatal meu a facut contestatie la un proces verbal pe subiectul ca era indescifrabil. Judecatorul a cerut o lupa ca sa incerce sa citeasca, nu glumesc.
|
nu e deloc exagerata.
pt astfel de incidente se dau sanctiuni aspre. un prieten al meu, tot asa a lovit o masina cand o scotea din parcare, doar ca cealalta masina se afla in mers. ia luat carnetu : neacordare de prioritate la iesirea din parcare. |
Quote:
|
Quote:
Un astfel de incident am avut si eu in urma cu 3 luni : eram oprit in parcare asteptam pe cineva , cand deodata se opreste 1 in mine :O , se da omu ratutit si intreaba "ce ai facut domne " (nu i-am mai zis nimik la cat de penibil a fost ) , i-am luat nr si am mers la politie , bineinteles cu el dupa ce am discutat anumite treburi (ca se ne intelegem : avariile constand in : spart bara fata , grila , far , grila nr ) iar la politie individului i s-au dat 3 puncte penalizare si 3 mil amenda (acesta cunoscand un politist de la constatari a fost ajutat sa nu i se retina permisul de conducere ) dandu-mi asigurarea obligatorie . Bine , masina a fost reparata in termen de 4 zile , iar costurile avariilor fiinde de 1750 RON la autovehiculul Cielo Deci ca sa ma repet , stefane este o amenda corecta . ps : app stii ce i-a zis politistul de la constatari ? : "domne daca era un copil acolo ce faceai ii rupea picioarele" ? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning