Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 23-10-07, 02:52   #1
cipoNCE
Dacia Driver

Stage 4

cipoNCE's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default un "mic" accident

la o saptamana dupa ce am luat permisul am avut o experienta mountaigne russe cu masina.
daca sunteti interesati pot atasa cateva imagini cu masina dupa accident
cipoNCE is offline   Reply With Quote
Old 23-10-07, 13:17   #2
dj01fad

Stage 5

Default Re: un "mic" accident

pai si ce mai astepti? pune poze...
cum ai reusit performanta asta?
dj01fad is offline   Reply With Quote
Old 23-10-07, 13:30   #3
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

a patit careva ceva?,victime?,etc
masina in ce stare e?

topicu asta ar trebui sa fie sticky ca sa vada cei care isi iau permisu si ajung in sant dupa o saptamana sa nu se creada mari zmei
no ofense cipoNCE
mihai88 is offline   Reply With Quote
Old 23-10-07, 15:20   #4
cipoNCE
Dacia Driver

Stage 4

cipoNCE's Avatar

Member of:
[DACIA]

nici o problema mihai , ce`i adevarat multi o patesc imediat dupa ce iau permisul mai grav sau mai putin grav...
performanta am reusit`o din cauza drumului umed, abia ca ingheta asa ca la inceput de iarna.
mergeam cu masina pe drum inainte sa intru in oras, cam pe la vreo 8 seara anu trecut prin decembrie... nah bezna drumul la ora aia.
viteza undeva la 50-60 la ora, in masina mai eram cu prietena... si nah eram pe faza scurta ca mai erau masini in fata ce veneau spre mine, totusi nu am apucat sa vad un buz oprit mai pe mijlocul drumului fara nici o pozitie avarie ceva, abia in ultimii 3 metri l`am vazut, am tras stanga de volan si frana frana dupa care am inceput dansul pe strada vreo 20 de metri pana am intrat in sant, am agatat o bordura de ciment sau ce era aia cu coltul drept fata si m`o aruncat de 2 ori peste cap cu masina.
ce sa zic... masina s`a oprit cu rotile in sus, cand s`a oprit eram inca in masina amandoi. nu imi aduc aminte pe unde am iesit, stiu doar ca parbrizul a sarit intreg cu tot cu keder la prima rasturnare, iar la a doua s`a spart geamul de la portiera soferului si m`am ales cu zgarieturi minore pe brat.
mai mult mi`era pe moment k m`o luat toti dracii knd am iesit din masina si am vazut`o farmata si buzul dp drum o prins viteza de urgenta. o oprit unu din spatele meu si o sunat la politie, i`a zis si el aceeasi poveste, au venit si ai mei... bine ca erau calmi dekt sa iti mai stea si ei pe cap cu gura, iar peste vreo 5 minute de la accident am intrat in shok traumatic si m`o dus la spital. mi`am revenit, un mic control sa vada daca am ceva... m`am ales doar cu dureri de spate 1 2 luni, complet vanat si vreo 2 zgarieturi mai mari iar prietena mea nici cea mai mica zgarietura.
aici cateva poze cu masina a doua zi dupa accident
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Img(3).jpg
Views:	244
Size:	106.2 KB
ID:	375901   Click image for larger version

Name:	Img(4).jpg
Views:	159
Size:	106.0 KB
ID:	375902   Click image for larger version

Name:	Img(5).jpg
Views:	231
Size:	111.5 KB
ID:	375903  

Name:	Img(6).jpg
Views:	93
Size:	107.2 KB
ID:	375904   Click image for larger version

Name:	Img(7).jpg
Views:	163
Size:	108.3 KB
ID:	375905   Click image for larger version

Name:	Img(8).jpg
Views:	117
Size:	98.0 KB
ID:	375906  

Name:	Img(9).jpg
Views:	169
Size:	103.8 KB
ID:	375907   Click image for larger version

Name:	Img(10).jpg
Views:	142
Size:	102.5 KB
ID:	375908  
Old 23-10-07, 15:34   #5
cipoNCE
Dacia Driver

Stage 4

cipoNCE's Avatar

Member of:
[DACIA]

dupa accident am bagat`o in reparatii pana la urma.
pana sa o scot ma mai resimteam de atunci si dupa ce am scos`o am condus cu frica 2 3 zile pana m`am obisnuit
acum nu mai am nimic, conduc ca si cum nici nu s`ar fi intamplat, insa mai nou am ramas si fara permis vedeti la sectiunea cu legislatia si povestea asta
masina arata cam asa in momentul de fata
Attached Thumbnails

Name:	100_2203.jpg
Views:	210
Size:	589.0 KB
ID:	375921   Click image for larger version

Name:	100_2207.jpg
Views:	222
Size:	634.6 KB
ID:	375922   Click image for larger version

Name:	100_2212.jpg
Views:	153
Size:	669.7 KB
ID:	375923  

Name:	100_2316.jpg
Views:	176
Size:	441.3 KB
ID:	375924  
Old 24-10-07, 11:43   #6
dj01fad

Stage 5

esti norocos ca nu ai patit nimic, si culmea ai mai si reparat masina... prima data am crezut ca doar te-ai rasucit cu ea... acum vad ca a fost mai gtav, dar norocul a fost de partea ta

P.S. sa mai spuna lumea ca daciile sunt proaste :P
citroen xantia 3.0 V6 activa '97
dj01fad is offline   Reply With Quote
Old 24-10-07, 13:42   #7
cipoNCE
Dacia Driver

Stage 4

cipoNCE's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by dj01fad View Post
esti norocos ca nu ai patit nimic, si culmea ai mai si reparat masina... prima data am crezut ca doar te-ai rasucit cu ea... acum vad ca a fost mai gtav, dar norocul a fost de partea ta

P.S. sa mai spuna lumea ca daciile sunt proaste :P
api nah era vorba sa imi cumpere alta masina mai bine da am zis ca decat sa cumpere alta mai bine o repar pe asta, si asa sta in familie de peste 10 ani si mi`o ramas mie dupa ce si`a luat tata alta, asta cu 3 luni inainte sa patesc eu asta
mi`o zis mai multi ca nu stiu cum de mai pot sa ma urc la volan, inca tot la acelasi volan
totusi am vazut si eu ca a rezistat foarte bine caroseria, in special stalpii. un logan la un asemenea impact sunt sigur ca era toata tabla indoita pe ea. nu demult a intrat unul cu un logan in copac tot in zona orasului. de la impactul frontal s`au indoit lonjeroanele in spate si toata caroseria pe spate s`a deformat, nu in fata si inca unul si`a cumparat logan si dupa o saptamana statea la vorba cu unul si s`a sprijinit pe aripa din fata.... dupa ce s`a dat la o parte a observat ca s`a indoit toata aripa. ghiciti ce a trebuit sa faca, sa se duca la service la aia de la dacia sa isi schimbe aripa k sa nu o bata pana o aduce inapoi la linie si kituita
p.s. daca mai cunoasteti sau mai sunteti vreounul care o avut asemenea experiente cu masina as dori daca vreti sa va postati mica poveste aici.
Old 24-11-07, 18:21   #8
b-11-alex

Stock

ca in orice, lucrurile vechi sunt mai bune si mai solide
b-11-alex is offline   Reply With Quote
Old 02-12-07, 10:48   #9
mesarici

Stage 3

mesarici's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

vezi din cauza accidentului ai avut motiv sa faci si tu masina mai frumoasa !..dar partea cu permisu nu e bine!
mesarici is offline   Reply With Quote
Old 02-12-07, 16:29   #10
cipoNCE
Dacia Driver

Stage 4

cipoNCE's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by mesarici View Post
vezi din cauza accidentului ai avut motiv sa faci si tu masina mai frumoasa !..dar partea cu permisu nu e bine!
kiar sa stii ca daca nu aveam accidentul nu stiu daca ii mai modificam ceva, de cand am reparat`o am mai trecut pe la tinichigiu cu mici retusuri si modificari la masina si o sa mai trec in continuare
oricum nu doresc la nimeni asemenea experiente, in 9 zile fac un an de la accident.
privesc totusi partea buna, stau bine deocamdata si nu am nevoie inca de permis, poate ziua respectiva o fi cu ghinion daca merg cu masina . dupa cum sunt si strazile de dimineata pana seara oglinda... mergi cu atentie da tre sa ai grija sa nu intre alt prost in tine, mai ales ca a umplut orasul si cu denivelari pt delimitare si multi dorm la volan pana sa o observe. s`au scapat si multi kinderi de clasa 11 la permis si ii vad prin centru cu frani de mana pana se duc cu masina lu taticu in stalp, mai ai si grija lor sa nu te atinga.
pleci la o plimbare cu masina si uite ce se poate intampla, de atunci si mai ales pe vreme de asta cand am kef de o plimbare ma imbrac si ma duc lejer pe jos pana ma satur, nu are rost sa stai sa umbli si sa bagi bani intr`una pentru ca ai vrut sa faci o tura cu masina...
- Copyright 2024 4Tuning -