nici o problema mihai
, ce`i adevarat multi o patesc imediat dupa ce iau permisul mai grav sau mai putin grav...
performanta am reusit`o din cauza drumului umed, abia ca ingheta asa ca la inceput de iarna.
mergeam cu masina pe drum inainte sa intru in oras, cam pe la vreo 8 seara anu trecut prin decembrie... nah bezna drumul la ora aia.
viteza undeva la 50-60 la ora, in masina mai eram cu prietena... si nah eram pe faza scurta ca mai erau masini in fata ce veneau spre mine, totusi nu am apucat sa vad un buz oprit mai pe mijlocul drumului fara nici o pozitie avarie ceva, abia in ultimii 3 metri l`am vazut, am tras stanga de volan si frana frana dupa care am inceput dansul pe strada vreo 20 de metri pana am intrat in sant, am agatat o bordura de ciment sau ce era aia cu coltul drept fata si m`o aruncat de 2 ori peste cap cu masina.
ce sa zic... masina s`a oprit cu rotile in sus, cand s`a oprit eram inca in masina amandoi. nu imi aduc aminte pe unde am iesit, stiu doar ca parbrizul a sarit intreg cu tot cu keder la prima rasturnare, iar la a doua s`a spart geamul de la portiera soferului si m`am ales cu zgarieturi minore pe brat.
mai mult mi`era pe moment k m`o luat toti dracii knd am iesit din masina si am vazut`o farmata si buzul dp drum o prins viteza de urgenta. o oprit unu din spatele meu si o sunat la politie, i`a zis si el aceeasi poveste, au venit si ai mei... bine ca erau calmi dekt sa iti mai stea si ei pe cap cu gura, iar peste vreo 5 minute de la accident am intrat in shok traumatic si m`o dus la spital. mi`am revenit, un mic control sa vada daca am ceva... m`am ales doar cu dureri de spate 1 2 luni, complet vanat si vreo 2 zgarieturi mai mari iar prietena mea nici cea mai mica zgarietura.
aici cateva poze cu masina a doua zi dupa accident