Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 04-10-07, 04:41   #1
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Calea cea mai scurta/rapida pentru a-ti potoli foamea dupa..2-3..numaistiucate beri:D

In noaptea asta, in jurul orei 3,zona shaormeriei de la tineretului ....din fericire nimeni ranit......eh ,asa din graba se mai intampla si d-astea...
Dupa ce s-a extras, petrecaretul era hotarat sa puna pachidermu' pe roti si sa reintre in trafic...c'avea oarece treaba in continuare omu'...probabil sa caute alte shaormerie,ca asta a fost cu ghiniuon...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_7138.jpg
Views:	564
Size:	390.6 KB
ID:	359900   Click image for larger version

Name:	IMG_7140.jpg
Views:	465
Size:	348.6 KB
ID:	359901   Click image for larger version

Name:	IMG_7137.jpg
Views:	497
Size:	299.5 KB
ID:	359902  

Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 05-10-07, 22:51   #2
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]
Default Re: Calea cea mai scurta/rapida pentru a-ti potoli foamea dupa..2-3..numaistiucate be

=)))) lascarica....daca stiam faceam o mica combinatie....ca toba mea baraie...o desfaceai usor si mi-o dadeai mie p'a lu asta
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 06-10-07, 01:44   #3
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]
Default Re: Calea cea mai scurta/rapida pentru a-ti potoli foamea dupa..2-3..numaistiucate be

imi place ca a cazut din ea )
monk is offline   Reply With Quote
Old 11-10-07, 14:23   #4
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]

ce sunt cu indienii din ultima poza
Swat-Cat is offline   Reply With Quote
Old 11-10-07, 15:12   #5
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Swat-Cat View Post
ce sunt cu indienii din ultima poza
...cu munca,cu munca bre...
Old 27-10-07, 21:21   #6
denver
Fiat Driver

Stage 5

denver's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Old School Cars]
[LANCIA]

cred ca acesta este modul lui de a isi tuna masina ) , era o reclama destul de vechiutza in care un indian isi transforma vechiul peugeot intr-un 206 prin modelare artistica folosind ca unelte 2 fese de elefant de fapt elefantul intreg ) si un ciocanel din cate imi aduc aminte , eu cred ca de acolo ia venit domnului ideea de un tuning folosind tema shaormei pe roti
Fiat Coupe 20VT Plus
2005 Iveco Daily

Carpe noctem
denver is offline   Reply With Quote
Old 28-10-07, 00:04   #7
yakuza.klan

Stock

yakuza.klan's Avatar

unchimiu a avut un mitsubishi evo XIII cu injectie nitrous express shi cand sa bage nos in a 4 la vreo 220km/h ia fugit spatele shi sa rasturnat nik nu mai era bun din ea...
yakuza.klan is offline   Reply With Quote
Old 28-10-07, 00:47   #8
FIGHET

Stage 5

FIGHET's Avatar

Member of:
[Opel]

ghinion curat !!!!!!
FIGHET is offline   Reply With Quote
Old 28-10-07, 00:49   #9
yakuza.klan

Stock

yakuza.klan's Avatar

Quote:
Originally Posted by FIGHET View Post
ghinion curat !!!!!!
cui?
lui unchimiu sau ....
yakuza.klan is offline   Reply With Quote
Old 05-11-07, 22:48   #10
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by yakuza.klan View Post
unchimiu a avut un mitsubishi evo XIII cu injectie nitrous express shi cand sa bage nos in a 4 la vreo 220km/h ia fugit spatele shi sa rasturnat nik nu mai era bun din ea...
prietene... sincer chiar nu ne intereseaza... vezi ca ai sub 13 anisori, citeste si tu regulamentul de inscriere...
Dimitris is offline   Reply With Quote
Old 12-11-07, 03:53   #11
Korne

Stage 5

Korne's Avatar

Member of:
[VW]

bai copile, tu stii ce inseamna sa rastorni un evo?? unchi-to e cumva alonso?? vi tu junior aici sa ne povestesti ca ala are evo cu nos si puii mei... te rog frumos copile, hai sa iesim din nfs underground, asta e un site un prietenii vorbesc despre pasiunea lor, se ajuta, se distreaza... vezi si tu ca nu are rost sa ne spui nou ca ala s-a rasturnat cu evo ca i-a dat nos in a4a, la 220 ai murit, poa sa fie ala evo lui peste... sau acum imi spui ca avea si rollcage? si vezi ca exista si regulament aici, macar daca esti pe rosu, stai discret... inca o chestie, e tractiune integrala, exista diferentiale baiete, stai linistit ca nu se putea face

Last edited by Korne; 12-11-07 at 03:55.
Korne is offline   Reply With Quote
Old 14-11-07, 13:18   #12
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Eu apreciez totusi la copil faptul ca a fost sincer si a completat CORECT varsta REALA, ceea ce multi alti useri de varsta lui,NU FAC!...Deci hai sa luam ca o gluma povestioara lui si sa nu-l atacam ...e doar un copilas,unii dintre userii de pe forum, poate au copii de varsta lui.
Legat de ce spui tu, Korne (aproppos...la tine nu vad varsta afisata...iar ATITUDINEA usor rautacioasa si intoleranta pentru copil,o au exact aceia ce-s mai apropiati ca varsta de el.....Maturii sunt ingaduitori de obicei-vezi si postul de aici al lui FIGHET.. ) despre "ce este un EVO" legat de utilizarea instalatiei cu azot...si siguranta datorata diferentialelor ...cam ai dat-o in balarii.....chiar si cu centralul controlat electronic, daca-i dai shot la viteza mare,pe suprafata nu extrem de aderenta(sau gume proaste) cand cuplul e trimis majoritar pe puntea spate or poate era lasat pe setarea de macadam...pierzi controlul rau si te duci la padure.. ...Chiar daca n-ai un evo cu care sa verifici ce spui,poti intreba un pilot din cnr -te va lamuri(de comportamentul unui evo de coasta de ex.,chiar daca nu are nos), nu te va umple de vrajeala ca unii proprietari cu evo de strada.
Legat de accident la 220 si urmari...ai dreptate in mare masura...numai in cazul in care s-ar fi intamplat pe bucata ploiesti-baicoi de exemplu, ar fi putut iesi pe camp cu sanse mari de a scapa fara mari probleme(pt sofer) chiar si pierzand controlul la viteza aia...

Last edited by lascarica; 14-11-07 at 13:22.
Old 19-11-07, 15:48   #13
Korne

Stage 5

Korne's Avatar

Member of:
[VW]

respect domn lascarica... chestia insa e urmatoarea... da, ai dreptate, sunt mai tanar decat multi useri de pe forum, insa uite... un evo pe drum drept nu il rastorni(doar daca lovesti ceva, intri in sant etc), 2 la mana eu nu cred ca m-as duce 220 cu setarea pe macadam... 3 la mana ai suprafata aderenta daca te duci 220, cu siguranta...4 la mana nu cred ca cine are bani de evo si nos si toate prostiile, nu isi permite sa isi cumpere cauciucuri... in fine, imi cer iertare pt atitudine, dar realizezi si tu ca postul este unul perfect aberant si nu are nici un sprijin realistic...
Old 19-11-07, 16:48   #14
denver
Fiat Driver

Stage 5

denver's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Old School Cars]
[LANCIA]

korne nu stiu cat de tanar esti tu sau ce experienta ai in condus , fiind pasionat tatal meu nu scapa la drum singur sunt mereu pe scaunul din dreapta asa ca pot spune ca am experimentat destule situatii cred ca habar nu ai cat de mult poate sarii chiar si tractiunea fatza cunoscuta pentru sigurantza ei , am mers cu masina de cate ori am avut ocazia prin diferite locuri permisibile si am vazut si eu cat poate sa fuga masina in toate partile fie ca e 4x4 sau fwd adevarat poate sunt mai putin periculoase ca rwd dar asta nu inseamna ca este imposibil sa derapeze sa se rastoarne... iar cat despre faza cu NOS`ul nu ai tu de unde sa sti daca este un fapt real sau nu poate fi si inflorit un pic dar poate fi si adevarat lipsa de experienta isi spune cuvantul si 220 nu este o viteza tocmai mica se pot intampla multe :P , si off-topic de fapt suntem oricum off-topic.... sunt si eu curios chiar ce varsta ai tu , imi poti trimite pm daca vrei sa imi raspunzi

numai bine
denver is offline   Reply With Quote
Old 19-11-07, 19:03   #15
Korne

Stage 5

Korne's Avatar

Member of:
[VW]

19, pt informatia ta... si fi realist... este o poveste inflorita... mult prea mult, crede-ma ca nu stiu ce experienta ai tu, sau cat de mult ai stat in dreapta... dar fi sigur ca nu e chiar asa ca "dintr-o data, la 220, din vazduh, din cauza nos-ului, mi-a derapat evo-ul si s-a rasturnat"... haide ma... astea sunt copilarisme...
- Copyright 2026 4Tuning -