Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 08-10-07, 22:38   #31
Hexer

Stage 5

Hexer's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Re: Alt accident cu decese ,tot motor,tot incepator motociclistul...tot sofer inconst

Quote:
Originally Posted by randysgby View Post
frate nu prea iti inteleg mesaju dar oricum mie mi sa intamplat de multe ori sa nu fiu respectat si nici slalom printre masini nu fac si crede-ma e mult prea multa invidie in Romania pe motocilisti, din cauza ca ei se pot strecura cand la semafor e o coada de 100 de masini pe cand cu masina nu prea ai cum sa te strecori si de asta si in germania stai linistit ca acolo sunt respectati frate motociclistii si daca mergi cu motocicleta in germania sigur iti vei schimba parerea acolo exista respectu de sine si sunt de 1000 de ori mai atenti soferii de autoturisme decat ca la noi....crede-ma

De asta am scris, am experienta din austria.
Mai sus ce am vrus sa zic era ca motociclisti in balcan (ramania, ungaria, ucraina etc.) nu au respect fata de masini, adica merg inre ele la semafor, in austria, germania nu am vazut asa ceva, stau la coada cum sint si masinile, nu intra in depasire cand vine ceva din fata, nu trec laga tine la 30 de cm. Motociclisti la noi nu au respect fata de masini, si atuncea nici masini nu au si sunt suparati de ei. Evident ca cei care au masini nici nu prea sunt obisnuiti cu rachete pe 2 roti.

Subliniez faptul ca me rafer la motoarele de viteza in general, ca chopper nu prea vad se mearga ca nebunul.

Ps. situatia este asemanatoare si la bicicletele in oras, si ei trec pe unde pot, sperie soferii (ca nimeni nu vrea sa calca un ciclist) si dupa aia sunt suparati ca masinile claxoneaza si ies in fata lor. Stiu ca am facut si eu asa...
Hexer is offline   Reply With Quote
Old 09-10-07, 02:09   #32
randysgby

Stage 5

randysgby's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Alt accident cu decese ,tot motor,tot incepator motociclistul...tot sofer inconst

Quote:
Originally Posted by Hexer View Post
De asta am scris, am experienta din austria.
Mai sus ce am vrus sa zic era ca motociclisti in balcan (ramania, ungaria, ucraina etc.) nu au respect fata de masini, adica merg inre ele la semafor, in austria, germania nu am vazut asa ceva, stau la coada cum sint si masinile, evident ca cei care au masini nici nu prea sunt obisnuiti cu rachete pe 2 roti.

Subliniez faptul ca me rafer la motoarele de viteza in general, ca chopper nu prea vad se mearga ca nebunul.
Am inteles faza cu balcan, ok! dar eu am fost la Roma unde erau la semafor pe putin cred 20-30 de scuteristi si nici unu nu am vazut sa stea la coada decat ultimii, cei care nu aveau loc unde sa se mai strecoare, aceeasi situatie este peste tot in alte tari numai ca proprietarii de autovehicule sunt obisnuiti cu cei pe doua roti, nu e vb de suparare aici si doar de invidie cred eu si subliniez acest fapt din cauza ca am destui prieteni si de la mine din neam care iam auzit spunand de atatea ori lucruri rele de motociclisti. Si mie la inceput cand mi-am luat prima motocicleta la fel mi-au spus ca o sa mor si etc multe alte chestii, asta da de inteles invidia si alte lucruri eu cel putin nu am spus nimanui niciodata cand si-a cumparat un lucru nou ca omne o sa mori ai sa vezi si etc, unu nu mia spus Bravo frate, sa il stapanesti sanatos! asta denoda invidia de care dau dovada unii oameni. Crede-ma soferii nostrii sunt inconstienti si cu permisu luat pe naspa in orice caz, cred ca 90% din romani au dat si la traseu bani dar si la analize, crede-ma ca stiu ce spun. Salut si bafta in continuare

>>>>>Toate femeile-s la fel<<<<<

Suzuki GSX-F 600 - Blue
Peugeot 205 1.7 - White
Renault Megane 2.1 Coupe - Gri
randysgby is offline   Reply With Quote
Old 01-10-08, 13:13   #33
turmentatu

Stage 4

turmentatu's Avatar

pai ce sa iti zic...filicitari pt motor...deja a trecut un an d la post. ideea este ca ma deranjeaza scuteristii-motociclistii cand trec ptintre benzi in coloana si imi ia oglinda si o duce vreo 2 masini mai incolo...iar cu cei cu permise luate pe naspa...stai linistit ca sunt 6 care i-am numarat eu in cartier fara permis si umbla de mama focului prin tara...nu doar in buc....unul s-a dus la munte cu un golf 3 luat din afara si la infipt intr-un copac...masina s-a rupt in 2...a trebuit sa se duca fracsu care are permis si s-a dus cu o pisicuta rosie neinmatriculata...eu cred ca cel putin 10-15% din cei care se afla in trafic in buc nu au carnet sau au carnetul suspendat...asa este in romania...

- Copyright 2024 4Tuning -