26-09-07, 10:20
|
|
Stage 2
|
Re: Accident DN1 balotesti...Pacat:(
daca soferii bucureshteni ar conduce in italia la service ar fi toate mashinile iar spitalele ar fi pline de cei kra conduc scutere sau m otoare (am un prieten krre vara asta a venit din italia shi mi-a aratat cum shia modifikat scuterul: motor de curse care ajunge la 130-150 km/h!!!.... binenteles shi altele cum ar fi mp3 cu 3 boxe..carcasa din pexal...etc. ideea e ca a avut accident cu el -i s-a blocat acceleratzia intr-o cursa- shi a intrat cu el intr-o bordura..el spunea ca a avut aprox 110.... acum are 3 operatzii la genunchi..urmeaza a 4-a acu inb oct.....NICIODATA SA NU ITZI IEI UN MOTOR CARE DUCE LA PESTE 200 KM/H DAKA NU AI EXPERIENTA....parerea mea)
|
|
|
26-09-07, 14:52
|
|
Stage 5
|
pai ce treaba au soferii din romania cu faptul ca i s-a blocat lui acceleratia ?
|
|
|
26-09-07, 14:56
|
|
Stage 2
|
daca shoferii din romania ar conduce langa scuterishtii din italia s-ar face coada la urgentze...la cate mi-a povestit baiatul cu pricina am intzeles ca akolo vezi shi copii de 10-14 ani p un scuter..poate shi la noi dar nu p drumurile publice. acum..cate sa shtie un baiat de 10-14 ani despre circulatzie???????
|
|
|
26-09-07, 14:58
|
|
Stage 5
|
eu am un var... de fapt am avut.. la 14 ani a avut accident cu scuterul.. mai era si cu un tovaras de-al lui in spate.. asta s-a intamplat in italia.. cred ca sunt vreo 2 ani de atunci..
|
03-10-07, 00:28
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad]
|
La noi deocamdata speed bikeuri cumpara doar oamenii sa se dea jmecheri. Nu exista motociclist sa nu depaseasca pe dreapta, printre masini pe benzi inexistente, pe langa bordura, sa nu-i dea blana cand cred ei ca e liber.
Specia romaneasca de speedbiker este sinucigasha parerea mea, impreuna cu jumate din scuteristi. Si in acelasi timp sar cu gura ca nu te uiti dupa ei. Frate eu trebuie sa ma uit dupa ei sa nu cumva sa semnalizez dreapta si schimb banda si vine el dintre masini si-l busesc sau cum?
Fratii nostri motociclisti, atata timp cat mergeti dupa regulile voastre, cat nu exista benzi de mers ci "culoare de mers", cat faceti numa depasiri pe dreapta, cat va credeti asa de smecheri, veti continua sa fiti victime si sa luati si pe altii dupa voi.
Va rog nu va suparati pe mine, va zic pentru ca mi-e frica de voi pe strada si aparent oricate se intampla nu va pasa! Treziti-va!
96 Camaro SS M6 Convertible #913 - LE2 Heads+Intake, LE 223/230 .565/.565 112 LSA cam, CompCams 1.6RRs, Trickflow 30 lb/hr Injectors, Pacesetter LTs + Y-pipe, BBK 58mm TB, MSD OTVC Wire kit+Coil, Autolite 104 plugs, Madtuner PCM, UMI LCAs+PHB+SFC+TA+Crossmember, 3.73 Truetrac 10bolt rear.
|
|
|
04-10-07, 16:36
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
pacat! Mare pacat! dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca in pace!
|
|
|
05-10-07, 01:35
|
|
Stage 5
|
motociclistul este vinovat! cand iti vine din lateral un vehicul care ruleaza cu peste 200 nu ai cum sa te mai asiguri. este imposibil sa apreciezi ce se mai intampla, crezi ca ai timp pentru ca nu vezi pe nimeni care sa vina de la o distanta mai mica de 100 de metrii si incerci sa treci, apoi vine ghiuleaua. la 100 Km/H, 100 de metrii se parcurg in 3,6 secunde, iar la 150Km/H se parcurg in 2,4 secunde. poti sa te asiguri in timpul asta, sau mai bine zis ai macar timp sa ajungi in mijlocul drumului? NU! si... sa rastorni un mercedes??? ala avea ceva viteza, peste 150. vina soferului masinii este doar ca a intors pe linie continua.
nu sunt antimotociclisti, dar si pentru ei este scrisa legea si daca e limita de viteza sa o respecte si ei, impreuna cu toate celelalte reguli. asta se intampla cand te crezi imparatul soselei si crezi ca esti mai presus de orice.
retineti, viteza ucide! regulile de circulatie si mai ales limitele de viteza nu au fost gandite sa ne ingradeasca livertatea, ci sa ne protejeze unii de altii.
citroen xantia 3.0 V6 activa '97
|
|
|
11-10-07, 10:31
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [2 Roti]
|
In romania suntem Vānati sinu glumesc!
R.I.P. Celor care au pierit din vina soferilor inconstienti!
Cat despre tipul de urla pe prima pagina de viteza regulamentara. Ia-ti tu motor, mai ales vitezana si sa te vad cat de regulamentar ai sa mergi. Mai ales in romania un NU AI UNDE SA TE DAI CU MOTORUL! Gānditi inainte sa postati nu mai fiti zmei ca nimeni nu respecta regulile cu strictetze!
|
|
|
11-10-07, 12:11
|
|
Stage 5
|
pai si daca sustii ca nu ai unde sa te dai cu motorul de ce iti mai cumperi? si cum adica sa tacem din gura cu regulile? daca esti inconstient si vrei sa mori, nu ai decat sa o faci, du-te si alearga pe pista si da cu 300 in stalp. e problema ta si nu ma intereseaza pe mine. dar nu mai tarati in treaba asta si pe soferii nevinovati. nu ai intelege decat ar da in tine unu din lateral cu 200 cand traversezi intersectia, si apoi sa zica toti de tine ca esti sofer inconstient. vad ca nu se potoleste nimeni pana nu o pateste. ce, daca iti cumperi pistol te apuci sa impusti lumea pe strada ca vrei tu sa manuiesti pistolul? este acelasi lucru si cu motorul; vrei sa te dai, fa-o in anumite limite, ori daca nu, ajungi ca astia de pe acia de s-a umplut forumul de RIP pentru ei. nu zice nimeni sa mergi cu 40 prin oras, dar nici cu 200 sau 150 ca de, e strada goala si tine. este viata voastra si faceti ce vreti cu ea. eu unul am de gand sa ajung in fiecare zi acasa, intreg!
|
|
|
11-10-07, 16:35
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by TazzY
In romania suntem Vānati sinu glumesc!
R.I.P. Celor care au pierit din vina soferilor inconstienti!
Cat despre tipul de urla pe prima pagina de viteza regulamentara. Ia-ti tu motor, mai ales vitezana si sa te vad cat de regulamentar ai sa mergi. Mai ales in romania un NU AI UNDE SA TE DAI CU MOTORUL! Gānditi inainte sa postati nu mai fiti zmei ca nimeni nu respecta regulile cu strictetze!
|
Sefu', noi suntem relativ amici ... dar da-mi voie sa iti spun ca niciun motociclist nu e vanat in Romania. Ne sta bine tuturor in libertate, nu catam sa va omoram pe voi sa sfarsim prin puscarii.
In Romania smecherii care (dupa cum a spus si Flexus) nu au benzi de mers si le dau motocicletelor cat pot, isi cam merita soarta.
Hondarul a zis ceva foarte interesant in prima pagina. Nu ai de unde sa stii ce se va intampla, pentru ca apuci sa te asiguri, executi manevra si te-ai trezit ca esti pe un motoclicist, nestiind ce s-a intamplat.
Nu poti spune ca vanam motociclistii... Asa ... ar trebui sa ma duc in primul motociclist / scuterist de pe strada. Nu ?
Viteza de 200 de km/h pe ora in oras nu este o viteza normala.
Nici 120 nu mi se pare o idee buna.
Ganditi-va si voi la ce se poate intampla inainte sa rotiti acceleratia.
|
|
|
12-10-07, 11:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
Sefu', noi suntem relativ amici ... dar da-mi voie sa iti spun ca niciun motociclist nu e vanat in Romania. Ne sta bine tuturor in libertate, nu catam sa va omoram pe voi sa sfarsim prin puscarii.
In Romania smecherii care (dupa cum a spus si Flexus) nu au benzi de mers si le dau motocicletelor cat pot, isi cam merita soarta.
Hondarul a zis ceva foarte interesant in prima pagina. Nu ai de unde sa stii ce se va intampla, pentru ca apuci sa te asiguri, executi manevra si te-ai trezit ca esti pe un motoclicist, nestiind ce s-a intamplat.
Nu poti spune ca vanam motociclistii... Asa ... ar trebui sa ma duc in primul motociclist / scuterist de pe strada. Nu ?
Viteza de 200 de km/h pe ora in oras nu este o viteza normala.
Nici 120 nu mi se pare o idee buna.
Ganditi-va si voi la ce se poate intampla inainte sa rotiti acceleratia.
|
Nu ai priceput ideia dude.. Nu am m'am referit la voi ca ne vanati... Ci la cei care pana acum au omorat zeci de motociclisti care s-a stabili clar ca erau SUB viteza legala (cazul lui AleXX). Nu am spus ca noi mergem in limita legala.. Nimeni nu o face.. Dar mai gandestete ca la 70 la ora este cam greu sa opresti un motor de 200kg tinand cont ca esti pe 2 roti si trebuie sa stii cum sa franezi sa nu pierzi aderenta.. Si eu am intrat frontal in unu care a intors pe dubla linie continua cu 70km/h! Norocul meu a fost ca am zburat peste masina altfel nu mai eram viu...
|
|
|
21-10-07, 11:28
|
|
Stage 5
Member of: [Honda] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by TazzY
...Si eu am intrat frontal in unu care a intors pe dubla linie continua cu 70km/h! Norocul meu a fost ca am zburat peste masina altfel nu mai eram viu...
|
si ai invatat ceva din asta ?
|
|
|
23-10-07, 10:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sKyNeT
si ai invatat ceva din asta ?
|
Ce trebuia sa invatz? Mergeam perfect regulamentar!
|
|
|
27-10-07, 17:13
|
|
Stage 4
|
"In romania suntem Vānati sinu glumesc!
R.I.P. Celor care au pierit din vina soferilor inconstienti!"
hai sa ma dau zmeu asa cum zici tu:
-faptul ca un sofer calca linia continua si unu intra cu 500 la ora in el sa stii ca nu il face pe sofer mai inconstient decat pe motociclist
-vanati?? sunteti ca niste muste chioare atrase de copaci si chestii stralucitoare; in ultima vreme au aparut multi motociclisti prin bucuresti(n special daia cu livrarile lor de pizza). tin sa precizez ca de 4 ori mi-au intors oglinda pe dos la semafor si 1 data a trebuit sa schimb o usa pt ca nu avea loc sa treaca vanatul si s-a hotarat sa indoaie universul in favoarea lui
-este adevarat ca multi soferi nu respecta regulile facand mici abateri precum stanga pe interzis, depasind viteza cu 10 la ora etc, insa nu am vazut motociclist care sa mearga regulamentar si daca ai compara numarul de "soferi" vs motociclisti ti-ai da seama ca e inevitabil sa nu existe aceia care sa nu respecte legea, dar as vrea sa vad macar un motor care sa mearga cum trebuie.
-faptul ca nu exista loc unde "sa te dai" cu motorul; ce vrea sa fie asta? o scuza? o nemultumire? exista locuri unde "sa te dai" cu masina cumva??
|
|
|
29-10-07, 14:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cheet
"In romania suntem Vānati sinu glumesc!
R.I.P. Celor care au pierit din vina soferilor inconstienti!"
hai sa ma dau zmeu asa cum zici tu:
-faptul ca un sofer calca linia continua si unu intra cu 500 la ora in el sa stii ca nu il face pe sofer mai inconstient decat pe motociclist
-vanati?? sunteti ca niste muste chioare atrase de copaci si chestii stralucitoare; in ultima vreme au aparut multi motociclisti prin bucuresti(n special daia cu livrarile lor de pizza). tin sa precizez ca de 4 ori mi-au intors oglinda pe dos la semafor si 1 data a trebuit sa schimb o usa pt ca nu avea loc sa treaca vanatul si s-a hotarat sa indoaie universul in favoarea lui
-este adevarat ca multi soferi nu respecta regulile facand mici abateri precum stanga pe interzis, depasind viteza cu 10 la ora etc, insa nu am vazut motociclist care sa mearga regulamentar si daca ai compara numarul de "soferi" vs motociclisti ti-ai da seama ca e inevitabil sa nu existe aceia care sa nu respecte legea, dar as vrea sa vad macar un motor care sa mearga cum trebuie.
-faptul ca nu exista loc unde "sa te dai" cu motorul; ce vrea sa fie asta? o scuza? o nemultumire? exista locuri unde "sa te dai" cu masina cumva??
|
Mai citeste de 4 ori cu voce tare ce am scris.
Daca tu consideri scuteristii cu pizza sau scuteristii in general motociclisti .... Dute tare...
Ideia era ca "micile" greseli au omorat sute de mutociclisti in romania in ultimii ani.
Intra de curiozitate pe motociclism.ro si uitate la statistici la accidente.
Numai bine... zmeule
|
|
|
|
|