13-09-07, 00:50
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Accident DN1 balotesti...Pacat:(
Din pacate cateodata...se sfarseste asa
Chiar daca fiecare dintre noi mai incalcam regulile,ignorarea lor completa duce la .....grozavii ca asta .
Pe scurt: Soferul mercedes-ului w124 intoarce pe linia dubla continua fara a se asigura suficient, moment in care este lovit in plin de catre pustiul cu R6....Masina se rastoarna...soferul decedeaza,cei doi de pe motor decedeaza deasemenea....MERITA?!....
Aviz mai ales motociclistilor incepatori care-i "dau" cat cuprinde,fara sa aiba experienta ce i-ar putea ajuta in anticiparea manevrelor celorlati participanti la trafic...ca soferi idioti...e tara plina si asta nu cred ca se va schimba curand
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
13-09-07, 01:00
|
|
Guest
|
Re: Accident DN1 balotesti...Pacat:(
Ce viteza reala avea motociclistul de a rasturnat o masina de aprox 1400kg?Daca ar fii respectat viteza legala acum ar fii trait...
|
|
|
13-09-07, 01:11
|
|
Stage 3
|
dj05dpx-nu poti sa te abti sau esti antimotociclisti?....RIP ink 3 morti din kuza unui....kruia nu ii pasa k vede un far aprins k se apropie
Last edited by ADY28; 13-09-07 at 01:15.
|
|
|
13-09-07, 01:38
|
|
Guest
|
Imi plac atat de mult motocicletele incat am fost hotarat sa-mi cumpar una pana cand am vzaut un motociclist intins pe asflat si in aceeasi seara un coleg de munca isi vindea motocicleta din cauza unui accident la maini.Mi s-a facut pielea ca de gaina cand am avzut acel accident.Soferul autoturismului e vinovat insa o mare parte din vina o are si motociclistul,la 150-180km/h el parcurge zeci de metrii pe secunda!si sa rastorni o masina de aprox 1.4-1.5 tone iti trebuie ceva viteza!Repede se da vina pe sofer ca nu s-a asigurat!
|
|
|
13-09-07, 02:14
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Aici nu-i vorba de a carei categorii de participant la trafic apartii in majoritatea timpului,ci de reguli de baza .....eu consider deasemenea ca vina mare o are soferul...nu pentru ca nu s-a asigurat suficient,ci pentru ca a trecut peste dubla linie continua ! Asa ceva ,pe o portiune de drum unde se circula cu 130(limita legala)- 1xx, este extrem de riscant...Eu era sa ma pulverizez (impreuna cu un inconstient ce a facut exact ce-a facut soferul lui w124) imediat dupa popasul de la baicoi pe dn1 in 2003...si aveam vreo 185km/h...am franat cat s-a putut pana pe la 140(cand am simtit ca cedeaza franele)...apoi am intrat direct pe contrasens(idiotul era in momentul cu pricina,FIx pe ambele benzi,perpendicular cu directia mea),dupa ce am apucat sa aprind tot ce erau lumini (faza lunga,proiectoare)...daca ar fi venit ceva pe contrasens ,ramanea solutia iesirii pe camp...probabil rasturnare,etc...dar scapam... Insa cu motorul e cam greu sa faci manevre d-astea mai ales cand NU VEZI ca un ...sofer se pregateste sa-ti taie calea,fiind si oarecum in curba + rampa(de rampa nu sunt sigur,poate nu localizez eu exact pozitia)....
Last edited by lascarica; 13-09-07 at 02:38.
|
|
|
13-09-07, 12:16
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Nu cred ca poti sa acuzi pe deplin conducatorul auto. De obicei se intampla sa nu acorde prioritate soferul auto motocicletei si asa se intampla accidentele. Dar poti oare sa invinuiesti un sofer auto ca nu vede motocicleta care vine cu peste 100 la ora? Te uiti o secunda, nu e nimeni, secunda urmatoare motorul e langa tine. Nu e chiar asa usor sa dati vina pe soferii auto. Ce sa faca un sofer cand intra in intersectie, mai ales noaptea? sa intre cu cate 50 cm si sa deschida geamul ca sa vada mai bine? Cred ca momente in care motociclistul se bazeaza pe prioritate si o calca nu sunt prea sigure.
Cazul de fata pun pariu ca s-a intamplat la fel. Dar aici vinovat clar este cel care a calcat linia continua. Nu degeaba era pusa acolo, fiind zona de viteza mare.
Mare pacat.
|
|
|
14-09-07, 01:27
|
|
Stage 5
|
Din pozele alea sa inteleg ca aia de pe motor au intrat pur si simplu in interiorul masini?
|
|
|
14-09-07, 01:50
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers]
|
eu nu`mi explic cum au murit cei din mercedes... daca nu vedeam nu credeam ca e posibil ca o motocicleta sa rastoarne o mashina asa grav incat sa se lase cu decese in mashina..
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
|
|
|
14-09-07, 02:25
|
|
Stage 5
|
am impresia ca motorul avea peste 200... un motor sa rastoarne cata mercedesul.... pe viilor , in zona unde stau, un motor a intrat intr-un golf3.. golf`ul a plecat de pe loc si nu s-a asigurat.. motorul avea in jur de 140.. si vreau sa zic ca la golf nu a indoit decat stalpul de pe stanga fata.. bine, parbriz spart.. etc.. dar nu l-a rasturnat sau altceva.. dar in acest caz, era vorba de un mercedes, care e mult mai solid si mai greu decat un golf.. si stati ca nu am inteles.. cei de pe motor, de la impact, au sarit direct in mercedes??? doamne fereste... si Dumnezeu sa-i ierte!!
|
14-09-07, 11:53
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Este pacat ceea ce s-a intamplat.
Insa ambii participanti la trafic sunt vinovati.
In privinta motociclistilor, nu vreau sa atac, dar multi ori sunt inconstienti, ori cred ca toata soseaua e a lor.
Am trecut si eu prin situatii idioate cu motociclisti, care pur si simplu intra in depasire, nu apreciaza distanta dintre roata lui spate si botul masinii pe care o depaseste, punand frana brusc sa nu ii agat roata spate sa ma urc pe el.
Viteze de 100+ in Bucuresti ? Cum a spus si Hondarul. In prima secunda nu ai nimic in spate, iar in secunda urmatoare e deja langa tine.
Repet: nu am nimic cu motociclistii, dar sunt multi inconstienti pe 2 roti.
|
|
|
14-09-07, 12:05
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
de multe ori ai fura experienta pe care nu o are si se lasa cu asemenea accidente
este pacat ce se intampla
eu tin sa cred ca totusi motociclistul din imaginile de mai sus circula cu o viteza mult prea mare pt a putea fi observat in oglinzii
vina este in mare parte a soferului de mercedes dar sa nu uitam de motociclist care a uitat de viteza maxima de pe acel drum
|
|
|
14-09-07, 12:34
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [SKODA] [Toyota] [2 Roti]
|
Socante acele imagini.Cea mai pare parte a vinei este a conducatorului auto care a intors pe linie dubla continua !!! , dar si a motociclistului care mergea cu o viteza f mare.
Condoleante familiilor si prietenilor celor 3 decedati .
|
14-09-07, 12:45
|
|
No Limits racing team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
|
Condoleante familiilor.
asa un pic de respect nu aveti?makr sa nu puneti poze cu decedatii !!
|
|
|
14-09-07, 13:01
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
de ce...sunt perfecte ca sa vada vitezomanii la ce se ajunge...in urma lor trebuie spalata strada...din cate am inteles si tu ai moto...stii bine ca ii dai pana la 100 in 4-5 secunde...motociclistii ar trebui sa constientizeze faptul ca in trafic nu forjezi motoru sa ii vina spume in carburi si pe drumurile drepte trebuie avuta mare grija sa nu schimbe adormitii banda de mers,trebuie sa fii atent dupa radare...notiuni care nu iti sunt predate in rahatul de scoala de soferi pentru cat a si fara care nu prea poti supravietui in trafic.
14-09-07, 13:19
|
|
No Limits racing team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by SUPAPA_Jr
de ce.......
|
.... din respect!!!n-am spus sa se stearga toate pozele,am zis numai cele in care sa vad decedatii,sau makar acoperiti fata sa nu se vada si asta din respect pt familie dak nu d altceva.
|
|
|
|
|