A intrat peste mine un asigurat RCA Astra. (vinovat fara discutie - venea de pe cedeaza); Stiind isteria cu Astra am zis sa fac reparatia pe Casco la Uniqa.
Cel mai urat cosmar a fost prestatia lor.
Fix de 1 luna sta masina bloacata in service si tergiverseaza numai cu raspunsuri vagi si lipsa de chef de muca un dosar clar ca lumina zilei a unui accident produs in centrul Bucurestiului (la 5 min au fost prezente: politia, salvarea, pompierii); Am facut totul ca la carte: am ales service partener; am sunat la jumatate de ora la Uniqa sa anunt dauna; etc
Vazand eu ca se implinesc 3 saptamani am zis sa-mi intind antele (am prieteni brokeri, altii directori de service, etc);
Toti mi-au spus ca nu mai colaboreaza cu Uniqa din motiv de neseriozitate si plati foarte tarzii. (au spus ca eu la 1 luna sunt in fasa - au avut si masina platita dupa 1 an);
Eu personal nu mai lucrez cu ei nici in ruptul capului dar sfatuiesc pe restul sa faca acelasi lucru.
Astra la care am deschis dosar acum 3-4 ani au fost gentlemeni pe langa Uniqa. Cu Astra dupa o harjeoneala de 1 zi s-au asezat lucrurile si am mers mai departe ok. Cu Uniqa vad ca e un cosmar care nu se mai termina.
Am facut sesizare la ASF foarte tarziu - acum 2 zile; Au spus ca dureaza intre 3-4 saptamani raspunsul. (dupa 1 luna de stat nu e tocmai o fericire).
E frustrant sa vezi o masina care se repara in 3-4 zile ca sta 1 luna degeaba :banghead:
Mai bine nu aveam Casco...