27-04-12, 19:24
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: ACCIDENTE
|
|
|
13-06-12, 19:20
|
|
Stage 5
|
In a BMW, happiness isn't around the corner, happiness is in the corner.
|
|
|
14-06-12, 17:08
|
|
Stage 5
|
|
|
|
16-06-12, 14:35
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Ce diferenta intre golf si audi.. nu ma asteptam, dar tinand cont ca audi-ul este mai vechi tot ce este posibil. Sper sa fie introdusa cat mai repede legea cu imatricularile pe bulgaria sa fie interzise.
|
|
|
18-06-12, 01:47
|
|
Stage 5
|
Si care e diferenta ? Va avea masina cu numere de ro dar tot cazan si sa mor daca vad diferenta .
|
|
|
18-06-12, 17:31
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Pai zi-mi si mie cum inmatriculezi cazanul acela in Romania ? In fine, masina nu are nici o vina ,daca mergea normal cu ea pe cat ii permite varsta nu s-ar fi intamplat nimic dar cum toti tractoristii de la sate ajung sa aiba permis pentru sosea
18-06-12, 18:57
|
|
Stage 5
|
Nu poti zice ca acel Audi e chiar atat de vechi, in 90% din cazuri poti sa ai si cele mai noi modele ale marcilor premium, daca tu esti prost si nu stii merge pe drum, platesti, poate atunci esti mai predispus la accidente stiind ce poate masina, cate sisteme de siguranta are pe ea si esti tentat sa "ii dai talpa", ca doar tu esti intr-o masina de 100 000+ euro si nu poti sa patesti nimic, dar chiar si asa, nu de mult s-a dovedit contrariul (a se vedea accidentul fostului patron de la Edy, Alin Popa) si se dovedeste in fiecare zi pe strazile lumii.
|
|
|
19-06-12, 00:58
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Aveti dreptate, nu este foarte vechi acel audi dar ai vazut diferenta dintre un golf 4, care nu este nici el de generatie prea noua si audi care probabil a fost samsarit de cateva ori si imatriculat pe bulgaria. daca avea o dacie nova (atat costa un audi pe bulgaria) nu patea nimic, pt ca statea linistit pe banda lui stiind ca nu se poate "baza" pe masina.
|
|
|
21-06-12, 00:46
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Problema nu e Audi-ul in sine, ci faptul ca mai toti sateni cu intelect sub cel al animalelor din ogranda poate oferi la schimb un cal sau o vaca pe o masina ce a devenit prea accesibila din cauza inmatricularii pe Bulgaria.
|
|
|
24-06-12, 23:51
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Ce se īntāmplă cānd primeşti o a doua şansă la viaţă?
Vedeţi mai jos!
https://www.youtube.com/watch?v=TCSlW...ature=youtu.be
P.S. Nu merge "embed-ul" pentru player...
|
25-06-12, 01:08
|
|
Stage 5
|
Accident pe Baba Novac la cinematograf Gloria , Ceed-ul a subvirat si a lovit frontal Loganul , din fericire nimeni ranit grav .
|
|
|
26-06-12, 23:49
|
|
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by Champion
Nu poti zice ca acel Audi e chiar atat de vechi, in 90% din cazuri poti sa ai si cele mai noi modele ale marcilor premium, daca tu esti prost si nu stii merge pe drum, platesti, poate atunci esti mai predispus la accidente stiind ce poate masina, cate sisteme de siguranta are pe ea si esti tentat sa "ii dai talpa", ca doar tu esti intr-o masina de 100 000+ euro si nu poti sa patesti nimic, dar chiar si asa, nu de mult s-a dovedit contrariul (a se vedea accidentul fostului patron de la Edy, Alin Popa) si se dovedeste in fiecare zi pe strazile lumii.
|
Scuza-ma dar tocmai prin poza ta de la semnatura instingi la accidente! Cand Pui o poza cu 240km/h oriunde ar fi acea viteza inregistrata, un pustan de 19 ani, cu un cazan de Audi, va apasa prea mult ca sa fie la nivel cu individul de pe forum la 239km/h.... Probabil poza e pusa pt a dovedi niste "muschi" ai masinii dar de aici si pana la a calca pedala pan la fund ca am vazut pe 4tuning ca se poate, mai e doar foarte putin....
Quote:
Originally Posted by Vj_AlecS
Aveti dreptate, nu este foarte vechi acel audi dar ai vazut diferenta dintre un golf 4, care nu este nici el de generatie prea noua si audi care probabil a fost samsarit de cateva ori si imatriculat pe bulgaria. daca avea o dacie nova (atat costa un audi pe bulgaria) nu patea nimic, pt ca statea linistit pe banda lui stiind ca nu se poate "baza" pe masina.
|
Crezi tu oare ca, chiar si cu un harb de dacie nu se avanta intr-o depasire ca poate mo lasa ala din fata sa intru daca nu am loc?... La cati TARANI cu X5, Q7 care se cred ZEI daca au sub cur 50.000 euro, fac toate tampeniile prin trafic si depasiri pe linie continua, triplari sau alte magarii de genu.... Pt ca crede ca e pazit dar taranu, de ar muri inainte de a se urca in caruta lui de Q7, sa nu mai ia dupa el alte vieti!
Zile bune si fara accidente! Si sa va paziti bine curu ca indiferent de masina, mori asa de usor....
Last edited by raresvintea; 26-06-12 at 23:55.
|
|
|
27-06-12, 19:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by raresvintea
Scuza-ma dar tocmai prin poza ta de la semnatura instingi la accidente! Cand Pui o poza cu 240km/h oriunde ar fi acea viteza inregistrata, un pustan de 19 ani, cu un cazan de Audi, va apasa prea mult ca sa fie la nivel cu individul de pe forum la 239km/h.... Probabil poza e pusa pt a dovedi niste "muschi" ai masinii dar de aici si pana la a calca pedala pan la fund ca am vazut pe 4tuning ca se poate, mai e doar foarte putin....
Zile bune si fara accidente! Si sa va paziti bine curu ca indiferent de masina, mori asa de usor....
|
Am inteles ce zici ai si dreptate, dar piesa dintre volan si scaun care gandeste cum ai zis tu, in mod normal, nu ar fi trebuit sa treaca testu psihologic care e cam degeaba, sau daca nu are permis... si se urca la volan, nu mai am nimic de zis, sunt chiar prosti.
|
|
|
09-07-12, 00:43
|
|
Stage 4
|
|
|
|