Salut,
In seara asta am avut un accident. Baiatul care era in fata mea a oprit sa lase o masina sa faca stanga, eu am pus frana am oprit in spatele lui, dar din spate a intrat unu in mine. Chestia e ca baiatul care a intrat in mine, a cui e vina fara dar si poate mi-e prieten bun si as cam vrea sa-l "scap" putin. Bun, chestia a fost ca l-am vazut in oglinda si eram 100% sigur ca nu se opreste decat in mine si am tinut frana, iar la momentul impactului am lasat putin din ea sa nu-mi faca varza spatele si l-am atins pe cel din fata care din fericire avea o dacie 1310 cu tot felul de intarituri din fier in bara si la el nu s-a vazut nimic si nu are nici o pretentie (il cunosc si pe el). La mine s-au rupt 2 cleme de la bara fata + o zgarietura destul de mare si urata (asta inafara de bara spate care e frecata maxim si clemele din cate am vazut s-au cam dus ca nu mai sta la linie). Si acum intrebarea:
Daca in accident au fost implicate peste 2 masini trebuie declarat la politie? Mie mi-a spus cineva ca da si as vrea sa aflu si alte pareri, poate ati patit-o si voi. Pana acum nu mai stiu nici o cunostinta sa fi avut accident in care sa fie mai multe masini.
Chestia e ca eu vreau sa-l scap pe baiatu care a fost de vina ca ne cunoastem de multa vreme, am fost colegi in scoala etc. si n-as vrea sa ia amenda sau ceva daca mergem la politie ca ne-am inteles ca-mi da asigurarea fara nici o discutie si gata.