![]() |
Intrebare accident
Salut,
In seara asta am avut un accident. Baiatul care era in fata mea a oprit sa lase o masina sa faca stanga, eu am pus frana am oprit in spatele lui, dar din spate a intrat unu in mine. Chestia e ca baiatul care a intrat in mine, a cui e vina fara dar si poate mi-e prieten bun si as cam vrea sa-l "scap" putin. Bun, chestia a fost ca l-am vazut in oglinda si eram 100% sigur ca nu se opreste decat in mine si am tinut frana, iar la momentul impactului am lasat putin din ea sa nu-mi faca varza spatele si l-am atins pe cel din fata care din fericire avea o dacie 1310 cu tot felul de intarituri din fier in bara si la el nu s-a vazut nimic si nu are nici o pretentie (il cunosc si pe el). La mine s-au rupt 2 cleme de la bara fata + o zgarietura destul de mare si urata (asta inafara de bara spate care e frecata maxim si clemele din cate am vazut s-au cam dus ca nu mai sta la linie). Si acum intrebarea: Daca in accident au fost implicate peste 2 masini trebuie declarat la politie? Mie mi-a spus cineva ca da si as vrea sa aflu si alte pareri, poate ati patit-o si voi. Pana acum nu mai stiu nici o cunostinta sa fi avut accident in care sa fie mai multe masini. Chestia e ca eu vreau sa-l scap pe baiatu care a fost de vina ca ne cunoastem de multa vreme, am fost colegi in scoala etc. si n-as vrea sa ia amenda sau ceva daca mergem la politie ca ne-am inteles ca-mi da asigurarea fara nici o discutie si gata. |
Re: Intrebare accident
pot fi si 100 de masini,daca nu sunt nici un fel de victime faceti amiabila si gata :) nu se ajunge la politie deci nu amenda sau puncte
|
Am intrebat pe cineva de la asigurari si trebuie mers la politie la constatari daca sunt implicate mai mult de 3 "elemente" au zis. Adica chiar daca eu (fiind masina din mijloc in cazul de fata) nu aveam masina in fata si ma bagam sa zicem intr-un stalp tot trebuia mers la politie chiar daca nu exista victime. Acuma la 2 ma duc la constatari la politie o sa scriu mai pe seara ce am rezolvat.
|
Daca sunt implicate mai mult de 2 masini nu se poate face amiabila.
In cazul de fata tu si cel in care ai intrat va faceti masinile pe asigurarea celui de-al 3lea. Cel mai bine prezentati-va la tamponari, acolo veti afla exact ce si cum. Am fost implicat relativ recent intr-un accident asemanator, nu s-a lasat cu amenda pentru nimeni, doar cu pagube pentru masina responsabila de accident. |
Acum am ajuns acasa de la constatari. Vinovatul (al 3-lea) a primit 134 lei in 48 ore si asigurarea lui plateste daunele. Acuma la mine nu e mare problema doar ca bara din spate e bagata putin inauntrau sub aripa stanga si in fata mi s-a zgariat urat si necesita vopsire amandoua in mare si cam atat, iar la primul nu s-a vazut nimic. Oricum sper sa rezolv sa imi dea inlocuire bara si sa aleg sa rezolv in regim propriu. Mersi oricum de ajutor.
Am uitat sa mentionez: cam dubios se uita lumea cand au auzit DACIE-SEAT-DACIE. Acuma na, accidentu asa a fost sa fie nu si-a cautat-o nimeni, dar totusi ei intr-un fel vroiau sa o dea ca am facut intentionat. |
pai tu crezi ca ei nu speculeaza orice chichita ca sa scape de plata daunelor? :lol:
|
Pai aia e, politistul de la constatari e prieten cu o ruda apropiata si a zis "2 dacii si seat?" si se uita asa ca si cum ar fi fost treaba regizata sa zicem. Acuma na, asa sa intamplat, asta a fost si gata. Luni ma duc la asigurari si sper sa fie bine sa iasa cum vreau.
|
Daca era si dacie 1310 aia din fata in care ai intrat, eu as fi procedat astfel:Prietenul tau pe care vroiai sa il scapi venea cu tine si faceati amiabila....ziceati ca v-ati lovit in parcare....iar cel cu dacia dao drq...ii dadea prietenu tau 100 de lei si isi facea toata masina...Sincer acum eu am lovit o duba de i-am indoit bara si i-am spart si faru si i-am dat 1 mil si ma "pupat pe frunte" si nu am patit nimic.Mai trb sa sti sa si minti...Cred ca v-ati panicat ca primeste careva din voi amenda...Dacia se poate repara foarte usor...Numai voi stiati ca sunt implicate mai mult de 2 masini in accident deci pe scurt care era problema?Paia cea mai neavariata o facea baiatu a caruit vina era... adik cu 1 mil de lei schimba bara aia si alte chestii...Nu exista masina mai ieftin de reparat ca dacia 1310....
|
da, dar mie mi-au fost rupte cleme de la bara fata si situatia lui in momentu de fata nu-i permitea sa imi dea el bani si pe foametea asta ...
aaa si dacia din fata nu a patit absolut nimic ca avea carlig, dar daca ziceam ca am fost doar noi 2 (eu si baiatu din spate) bara fata nu mi-o facea nimeni si culmea desi am fost lovit in spate mai tare, tot in fata se vede cel mai urat. |
simplu....Erati in parcarea subterana sau intr-o parcare cu zid in fatza si a intrat in tine a ta era scoasa din viteza si fara frana de mana trasa si te-a propulsat in zid....Sti ce frumos iesea pe desenul ala de la rca?....El nu dadea nici un ban mai ales daca zici ca baiatu cu dacia nu avea nimic
|
Quote:
intreaba un constatator de daune si afli multe! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:06. |
- Copyright 2026 4Tuning