05-03-11, 18:24
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Passat rasturnat accident B-dul Mircea Eliade!
Ieri am luat parte la unul dintre cele mai penale accidente rutiere vazute pana acum luand decizia de a investi
in suspensie si sistemul de franare cat de mult se poate la batrana mea masina.
B-dul Mircea Eliade sens catre B-dul Primaverii,in dreptul intrarii in baza sportiva Floreasca
se aud scrasnete survenite de la derapajul si franarea unui autoturism marca Volkswagen Passat de culoare neagra
condus de un tanar de aproximativ 30 ani care sesizand ca nu are distanta sufiecienta de franare.. cauta
sa depaseasca un Volkswagen Scirocco alb ce circula regulamentar.
Manevra depasirii nu a putut fi efectuata Scirocco-ul fiind lovit in roata stanga spate. Surprinzator sau nu,
Passat-ul s-a ridicat pe 2 roti,a depasit Scirocco-ul si s-a oprit orizontal blocand ambele sensuri de mers / bulevard.
Soferul Passatului a ramas blocat in autoturism cu picioarele scoase prin geamul din dreapta si capul prin cel din stanga
acesta din urma nepurtand centura de siguranta.
In aproximativ 10 minute de la producerea evenimentului la fata locului au sosit :
- 4 echipaje de la Brigada Politie Rutiera pentru a bloca artera
- 1 echipaj de pompieri cu 1 autospeciala de la unitatea Baneasa
- 2 echipaje de la SMURD Bucuresti
Fica presedintelui dorea sa ocoleasca Passat-ul rasturnat insa nu a fost lasata de politisti aceasta fiind obligata sa intoarca
si sa ocoleasca pentru a ajunge la imperiul tatalui sau.
Daca vreodata politistul care a spus ca imi voi lua 2 carute de bani pentru aceste fotografii va citi astea sper sa-si dea seama
ca este exact asa cum l-am facut prost si idiot.
Proastei infatuate din Scirocco nu ii pot recomanda decat mai multa minte atunci cand vad oameni cu spirit civic care sar in ajutorul
persoanei incarcerate intr-un autoturism, recomandandu-i pe-aceasta cale sa uite fraza " fumul de la motor e de la ambreiaj ".
Consider ca la o masina rasturnata pericol maxim de incendiu exista si ca rujul de pe buze si mapele de facultate nu o indica
ca fiind o experta-n ale masinilor,nici inginer sau tehnician auto.
ART: R.Tonny
|
|
|
05-03-11, 20:16
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Re: Passat rasturnat accident B-dul Mircea Eliade!
Dar descarcerarea s-a jucat un pic cu desfăcătorul de conserve, īn Passat-ul ăla?
Altfel nu putea să īl scoată pe om?
|
05-03-11, 20:23
|
|
Stage 4
|
a fost ranit rau soferu?
|
|
|
06-03-11, 14:04
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Street Gambler] [VW] [Competitor CNCA] [AUDI]
|
Ce numar de inmatriculare avea Scirocco-ul? Si chiar, au taiat passat-ul?
|
|
|
06-03-11, 14:53
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by PSD-ul
...Passat de culoare neagra
condus de un tanar de aproximativ 30 ani care sesizand ca nu are distanta sufiecienta de franare.. cauta
sa depaseasca un Volkswagen Scirocco alb ce circula regulamentar.
.....
|
Si care-i faza?
Un alt idiot ce avand minunatul posterior intr-un passat se crede regele soselelor , cu veleitati de mutiplu campion de rally,cu gena lui Schumacher in vene care a patit-o urat,sau aproape.A primit o lectie de la viata si bine ca nu a afectat si pe altii.
Faza ca era prin zona minunata europarlamentareasa este irelevanta.
11-03-11, 20:19
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Dar descarcerarea s-a jucat un pic cu desfăcătorul de conserve, īn Passat-ul ăla?
Altfel nu putea să īl scoată pe om?
|
Prioritatea este sa scoata omul cu cat mai putine riscuri. Nu-i intereseaza de masina deja lovita, victima trebuie scoasa in maxima siguranta, altfel ei raspund. Victima trebuie scoasa printr-un spatiu cat mai mare posibil si cu cat mai putine miscari din partea acesteia; pana nu ajunge la un CT trebuie sa te astepti la ce-i mai rau. De-aia n-ai voie sub nicio forma tu ca bun crestin sa te arunci sa scoti victima din masina. Mie mi s-a spus clar din prima zi pe ambulanta: prima si prima oara ii pui victimei gulerul cervical, bagi ce trebuie intravenos si abia apoi incerci s-o scoti de-acolo. Bine, in cazul de fata nu era nimic grav, dar repet: pana nu face investigatii trebuie sa te astepti la orice.
|
|
|
11-03-11, 20:38
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
Prioritatea este sa scoata omul cu cat mai putine riscuri. Nu-i intereseaza de masina deja lovita, victima trebuie scoasa in maxima siguranta, altfel ei raspund. Victima trebuie scoasa printr-un spatiu cat mai mare posibil si cu cat mai putine miscari din partea acesteia; pana nu ajunge la un CT trebuie sa te astepti la ce-i mai rau. De-aia n-ai voie sub nicio forma tu ca bun crestin sa te arunci sa scoti victima din masina. Mie mi s-a spus clar din prima zi pe ambulanta: prima si prima oara ii pui victimei gulerul cervical, bagi ce trebuie intravenos si abia apoi incerci s-o scoti de-acolo. Bine, in cazul de fata nu era nimic grav, dar repet: pana nu face investigatii trebuie sa te astepti la orice.
|
Ştiu ceea ce spui, dar eu nu-mi explic cum el, conştient, a stat şi s-a uitat cum deschid ăia maşina ca pe-o conservă.
Cred că nu este a lui sau s-o gāndi la vreo daună totală...
|
|
|
11-03-11, 20:56
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
pozele in care ala are capul scos pe geam si se uita a prost sunt cele mai tari )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))
|
|
|
11-03-11, 23:15
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Ştiu ceea ce spui, dar eu nu-mi explic cum el, conştient, a stat şi s-a uitat cum deschid ăia maşina ca pe-o conservă.
Cred că nu este a lui sau s-o gāndi la vreo daună totală...
|
Avea pe spate un sticker "... leasing", deci ori ca nu-i a lui ori ca e, e clar ca fiind in leasing are CASCO si nu prea-i pasa.
Probabil era si destul de speriat si vroia sa se vada scos de-acolo mai repede indiferent cum.
|
|
|
11-03-11, 23:21
|
|
Stage 5
|
Aşa este!
Ai dreptate. Mai mult ca sigur, era maşină de serviciu...
|
|
|
|
|