![]() |
Passat rasturnat accident B-dul Mircea Eliade!
34 Attachment(s)
Ieri am luat parte la unul dintre cele mai penale accidente rutiere vazute pana acum luand decizia de a investi
in suspensie si sistemul de franare cat de mult se poate la batrana mea masina. B-dul Mircea Eliade sens catre B-dul Primaverii,in dreptul intrarii in baza sportiva Floreasca se aud scrasnete survenite de la derapajul si franarea unui autoturism marca Volkswagen Passat de culoare neagra condus de un tanar de aproximativ 30 ani care sesizand ca nu are distanta sufiecienta de franare.. cauta sa depaseasca un Volkswagen Scirocco alb ce circula regulamentar. Manevra depasirii nu a putut fi efectuata Scirocco-ul fiind lovit in roata stanga spate. Surprinzator sau nu, Passat-ul s-a ridicat pe 2 roti,a depasit Scirocco-ul si s-a oprit orizontal blocand ambele sensuri de mers / bulevard. Soferul Passatului a ramas blocat in autoturism cu picioarele scoase prin geamul din dreapta si capul prin cel din stanga acesta din urma nepurtand centura de siguranta. In aproximativ 10 minute de la producerea evenimentului la fata locului au sosit : - 4 echipaje de la Brigada Politie Rutiera pentru a bloca artera - 1 echipaj de pompieri cu 1 autospeciala de la unitatea Baneasa - 2 echipaje de la SMURD Bucuresti Fica presedintelui dorea sa ocoleasca Passat-ul rasturnat insa nu a fost lasata de politisti aceasta fiind obligata sa intoarca si sa ocoleasca pentru a ajunge la imperiul tatalui sau. Daca vreodata politistul care a spus ca imi voi lua 2 carute de bani pentru aceste fotografii va citi astea sper sa-si dea seama ca este exact asa cum l-am facut prost si idiot. Proastei infatuate din Scirocco nu ii pot recomanda decat mai multa minte atunci cand vad oameni cu spirit civic care sar in ajutorul persoanei incarcerate intr-un autoturism, recomandandu-i pe-aceasta cale sa uite fraza " fumul de la motor e de la ambreiaj ". Consider ca la o masina rasturnata pericol maxim de incendiu exista si ca rujul de pe buze si mapele de facultate nu o indica ca fiind o experta-n ale masinilor,nici inginer sau tehnician auto. ART: R.Tonny |
Re: Passat rasturnat accident B-dul Mircea Eliade!
Dar descarcerarea s-a jucat un pic cu desfăcătorul de conserve, īn Passat-ul ăla?
Altfel nu putea să īl scoată pe om? |
a fost ranit rau soferu?
|
Ce numar de inmatriculare avea Scirocco-ul? Si chiar, au taiat passat-ul?
|
Quote:
Un alt idiot ce avand minunatul posterior intr-un passat se crede regele soselelor , cu veleitati de mutiplu campion de rally,cu gena lui Schumacher in vene care a patit-o urat,sau aproape.A primit o lectie de la viata si bine ca nu a afectat si pe altii. Faza ca era prin zona minunata europarlamentareasa este irelevanta. |
Quote:
|
Quote:
Cred că nu este a lui sau s-o gāndi la vreo daună totală...:D |
pozele in care ala are capul scos pe geam si se uita a prost sunt cele mai tari:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))
|
Quote:
Probabil era si destul de speriat si vroia sa se vada scos de-acolo mai repede indiferent cum. |
Aşa este!
Ai dreptate. Mai mult ca sigur, era maşină de serviciu... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning