Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 10-09-10, 11:50   #31
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

Default Re: Un nou record de viteza - Cu 248 km/h pe Autostrada Soarelui!

S-ar parea ca tu esti tipic-ul romanesc. "Tipic romānesc! Tare din tastatură, josnic ca şi persoană atunci cānd te afli face to face."
Arata-mi te rog unde te-am jignit eu pe tine asa cum faci tu? Te simti prost ca ti-am atras atentia referitor la ortografie? Asa ripostezi ,cu o replica patetica? Ma scuzi ca sunt josnic pentru ca am fost politicos. Sincer vezi de persoana ta ca eu nu mi-am permis sa fac aprecieri de felul "josnic ca persoana" , mai ales ca nu ne tragem de sireturi . Destul cu thread-ul asta ca nu vreau sa-mi stric buna dispozitie .

sponsoru is offline   Reply With Quote
Old 10-09-10, 11:57   #32
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Nu doreşti să īţi strici buna dispoziţie, dar se pare că mereu īncerci să intri cu cineva īn diverse polemici şi te grăbeşti sa acuzi userii de diverse lucruri.

Īmi cer scuze pentru offtopicul făcut.
Old 10-09-10, 12:17   #33
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Bun, imi cer scuze pentru greseala cu numerotarea benzilor. Unii oameni ziceau ca numerotarea incepe de langa axul drumului.

Daca am zis ca am mers cu 160km/h nu inseamna ca am mers cu Astra. Am mers cu cealalta masina, care este mai mare, cu frane mai performante.
Am mai aflat ca o Astra cu 87000km si o Vectra cu 15000km sunt pericole, jafuri etc. Si am mai aflat ca anvelopele Dunlop si Bridgestone sunt "gume triste". Or fi gume triste pentru motorsport, pentru drumurile publice nu prea sunt.
Am mai aflat ca Porsche are frane. Ca de la 250km/h se opreste ca de la 50km/h. Hai sa facem un calcul: 250km/h inseamna 70m/s. S-a demonstrat ca dureaza 1.5s de cand omul observa obstacolul si pune piciorul pe frana (nu ca o calca, doar duce piciorul pe pedala). Sa consideram ca unul care circula cu 130km/h (viteza legala) se trezeste sa se bage pe banda 2 in fata lui. Luand in calcul si viteza lui => daca cel cu 130km/h se baga la 100m in fata lui (ceea ce se intampla foarte des), omu' cu Porsche are 3s pana cand il loveste. Oare in 3s are timp sa franeze de la 250km/h pana la 130km/h?

andi_cimpean: din cate am observat pe forum, activitatea lui sponsoru consta in a critica pe restul, deci pe mine nu ma mira...

Si da, pozez in omul corect pentru ca fac autostrada saptamanal, si de fiecare data merg la locul meu cu 130km/h, imi place sa folosesc banii de amenda pentru altceva, si sa nu pun viata mea si a celor din jur in pericol. Tocmai de-aia si sar de c*r in sus atat aici, pentru ca stiu foarte bine cum se circula pe autostrazile romanesti, stiu ce-nseamna sa-ti sara o dacie cu 5 saci de cartofi pe ea care circula cu 80km/h in fata fara sa se uite in oglinzi, lucru care se intampla absolut de fiecare data, sau alti cretini de pe banda de urgenta direct pe banda 2 fara sa semnalizeze, sau taranii care traverseaza autostrada sa ajunga la satul vecin, ca le e lene sa mearga 100m pana la pasarela. Exista foarte putine sectiuni de drum in Romania unde chiar poti sa mergi cu peste 250km/h si sa nu reprezinti un pericol.
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 10-09-10, 12:26   #34
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

Poate am fost eu neatent dar mi se pare ca tu l-ai criticat si il critici pe "melteanul" cu Porsche. Nu te mira ca eu ii critic pe altii cum tu la randul tau o faci , insa eu macar am argumente. Polemica nesustenabila ca de obicei , drept pentru care merita un final . Si ca sa conchidem doua cuvinte relevante: frustrare si ipocrizie. Fara apropos-uri doar o constatare.
ps: e bine ca ai constatat si tu si antepostatorul tau care e activitatea mea , insa nu eu am 4000/5000 de posturi in 2 ani de la inscriere. Asa ca judecand dupa consistenta posturilor ati avut voi grija sa aveti activitate destula.

Last edited by sponsoru; 10-09-10 at 12:30.
sponsoru is offline   Reply With Quote
Old 10-09-10, 12:37   #35
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by sponsoru View Post
Poate am fost eu neatent dar mi se pare ca tu l-ai criticat si il critici pe "melteanul" cu Porsche. Nu te mira ca eu ii critic pe altii cum tu la randul tau o faci , insa eu macar am argumente. Polemica nesustenabila ca de obicei , drept pentru care merita un final . Si ca sa conchidem doua cuvinte relevante: frustrare si ipocrizie. Fara apropos-uri doar constatare.
Da, este vorba si de frustrare. Frustrare pentru faptul ca asta-vara mult prea des existau accidente pe A2, accidente din cauza carora toti stateam ca prostii in blocaj de trafic. Ori oare din ce cauza se produceau aceste accidente?
Si o sa critic in continuare orice meltean care, dupa cum am tot zis, in ziua cu cel mai mult trafic pe A2 s-a gasit sa circule cu 250km/h. Cam astea erau titlurile in fiecare vineri asta vara: " Autostrada Soarelui Bucuresti-Constanta care duce spre litoralul romanesc este foarte aglomerata inca de la ora 6:30 vineri dimineata. Cozile se intind pe circa doi kilometri. "
Daca as vedea acum un articol cum ca azi sau in orice alta zi in care zeci de mii de oameni nu se deplaseaza spre mare a circulat altul cu 250km/h pe A2 n-as comenta nimic.
Old 10-09-10, 13:23   #36
Gixer
Banned

Stage 5

Member of:
[2 Roti]

Ce tot va lamentati ca o mers ala cu 240, sau mere altu cu 200.....macar daca ar fi fosta in oras sau localitate...atata timp cat nu face accident din cauza aia pe mine ma doare la 1m......si eu am mers de peste 100 ori cu peste 200kmph si inca-s aici, ba mai mult n-am avut de suferit deloc nici eu si nici altcineva din cauza asta. Daca ii sare cineva in fata, atunci GHINION!!! ......flash news 4u: VIATA NU-I CINSTITA!!! Si ca sa va simtiti mai bine d-aia nu avem noi porsche pt ca nu a fost corecta viata cu noi, ok?!
Si sa nu-mi ziceti de tari civilizate sicum se circula acolo(dupa parerea mea ca niste morti de parca ar fi toti comunisti....tot o blamat comunismu, da la ei e la fel!!!), ca fac ceva pe ea civilizatie daca asta inseamna sa ma urmareasca cu camere ca la Big-Brother si la buda!
Daca imi veniti cu povesti idioate cu da poate sa se intample, atunci va raspund ca asa poate si sa cada un asteroid sa se termine totul.
Nu incurajez deloc sa se mearga tare, chiar nici nu recomand sa mergi cu peste 150kmph pe toata autostrada cat o fi ea, chiar daca e vb de Autobahn, da daca mergi 2-3km cu 200-250 sau numa ii dai un pic asa sa vezi acu pupand cifra de 200, atunci las-o-n fasole....sau mai mult, chiar recomand daca faci o depasire, pt a scurta durata ei, pt ca e mai periculos sa dureze 1-2s in plus decat sa mergi si cu 30kmph mai tare pt a o scurta...

Daca sunt limite de viteza pe toate autostrazile atunci sa limiteze si masinile si motocicletele "street legal", ori sa nu mai poata fi inscrise in circulatie pt drumuri publice(asta daca o sa imi vb de circuite si concursuri). Nu cred ca masinile mai puternice nu le limiteaza viteza maxima numai pt portiuni din Autobahn
Eu as fi de-acord sa se limiteze prin GPS TOATE masinile la 100kmph si sa le delimiteze cand mergi pe autostrada sau pe drumuri E astfel ca, sa nu mai fi sanctionabil, altfel d-aia se lasa sa mergi cu mai mult decat limita, ca sa poti fi sanctionat!!! Cate ex de mers tare si prost mai trebuie sa fie in oras ca sa se introduca asa ceva?!!!
Concluzionez: Inafara la liber pe sistemul Autobahn(adica NSL si limitari doar in zonele de intrari-iesiri, cu panouri aditionale de preavertizare inainte cu 500m), iar in localitati si oras limitare prin GPS la 80kmph.....sa nu mai stea Garcica la panda cu radaru!
Gixer is offline   Reply With Quote
Old 10-09-10, 13:37   #37
Gixer
Banned

Stage 5

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
Poate n-ai inteles ce am scris mai sus: trebuie sa stii cand si pe unde poti sa-i dai. Ori Vineri, 6 august, ora 15:00 pe A2 poate n-ai vazut cat de aglomerat e. Vinerea la ora aia TOATA lumea se deplaseaza spre mare. Ori atunci cand pe A2 e aglomerat, pai e aglomerat si indiferent ce masina oi avea, fie el si Veyron, si la 200km/h e periculos. Eu cand am mers cu vitezele mentionate de tine mai sus, autostrada era aproape libera (ultima oara tin minte ca portiunea de A1 intrare Bascov - Iesire Euromall Pitesti era absolut pustie).

Daca-l prindea prin martie pe A2 cu viteza asta,ok, il intelegeam, avea 400cai sub c*r cum s-a zis mai sus, autostrada era goala si a calcat-o. Dar avand in vedere ziua si ora la care s-a intamplat asta, pai atunci am o problema. Orice neatent care circula cu 120km/h si-i taia calea ca nu s-a uitat bine in oglinda putea duce la ditamai accidentul care-i implica si pe cei din jur (cand unul vine cu 250km/h, acum nu e si peste 1 secunda e langa tine). Stim bine ca in aglomeratie pe autostrazile romanesti, toata lumea se baga pe banda 1 cum are chef, chiar si daca te vad aproape ei tot se baga.
In concluzie, din nou nu ai dreptate.

Apropo, cred ca ai gresit topic-ul, aici vorbim de 250km/h si de 911 Turbo, nu de S Klasse.
Deci dupa tine ala cu Porsche i-a dat 250 printr-un trafic de bara la bara??!!!!
Din ce am vazut pe filmarea de la politie era singur pe drum :P ....asta e si motivul pt care nu s-a intamplat nimic.
Dupa tine daca era prin martie, era mai ok.....aha, gume mai reci, asfalt mai rece si poate chiar umed.....suuuuper-sexy mai ales pt tractiune spate si motor central-spate!!!
Daca altii se baga in fatza la 120kmph fara sa se uite de parca strada ii a lu' ma-sa, atunci treci prin ei, poate a fi pilda pt altii sa se uite data viitoare!
Chiar crezi ca e asa mare diferenta intre cum franeaza un S55Amg si un 911Turbo.......tin sa te anunt ca 911 are discuri de 320mm ventilat fortat si etriere cu 6 pistonase!!!

Last edited by Gixer; 10-09-10 at 13:40.
Old 10-09-10, 14:46   #38
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by Gixer View Post
Daca altii se baga in fatza la 120kmph fara sa se uite de parca strada ii a lu' ma-sa, atunci treci prin ei, poate a fi pilda pt altii sa se uite data viitoare!
Da, inteleg De-acum incolo o sa intru in toti care-mi taie calea.
Old 10-09-10, 23:10   #39
bratila

Stock

bratila's Avatar

Recordurile de viteza din romania se posteaza doar cele inregistrate de radar?
bratila is offline   Reply With Quote
Old 11-09-10, 12:18   #40
Gixer
Banned

Stage 5

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
Da, inteleg De-acum incolo o sa intru in toti care-mi taie calea.
Asa si tre, da-i in ma-sa sa se obisnuiasca altadata sa se uite in oglinda.....dincolo, in vest pt asa ceva ar putea face si puscarie in caz de accident pt neacordare de prioritate.....si mai ales daca e implicat si un motociclist, nici nu mai zic....eu cand schimb banda ma uit de 2-3 ori mai ceva de parca m-ar pandi politia, ca nu e de joaca cu asa ceva.....neacordarea de prioritate e dedeparte cauza NR1 a producerii accidentelor!!! Viteza excesiva, atentie, nu depasirea vitezei cu un 20-30kmph
ci excesul, care inseamna +50kmph e doar pe locul 4 la cauze.....

Quote:
Originally Posted by bratila View Post
Recordurile de viteza din romania se posteaza doar cele inregistrate de radar?
Din pacate da, si numai daca hotaraste comandantul politiei localitatii unde s-a intamplat sa dea imaginele radar la media prin purtatorul de cuvant.....astfel ne putem tot agita si eu si alti motociclisti ca am mers cu 250-270-300 ca nu ne baga nimeni in seama.....ca sa fac o gluma ironica, nebagarea lor in seama a avut efectul pe care si l-au dorit: eu deja am renuntat sa mai fac "recorduri" pe drumurile publice chiar si cand e liber
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -