O sa fiu si eu sincer:
De fiecare data cand vad clipul asta si multe clipuri asemanatoare imi dau lacrimile, dar de prost ce is nu m-am linistit, probabil zicand in subconstientul meu ca sunt doar reclame regizate ori ca mie nu mi se poate intampla, cum nu se poate mai
GRESIT!!!.
Dupa cum am zis, nu m-am invatat minte, pana nu am facut-o eu lata: am baut intr-o seara cam mult si am luat masina la o plimbare, fiind cu inca unul tot baut si el, a avansat plimbarea la drifturi si burnouturi, si s-a terminat cu 10 metri de gard de beton retezati. Noroc ca era noaptea tarziu si nu au fost victime, dar de atunci, nu mai urc la volan baut. Sincer, nu beau decat daca stiu ca nu am de condus. In primul rand ca tin la masina mea(daca e luata pe banii munciti personal intelege fiecare ce zic) si in al doilea rand ca ma roade gandul ca doamne fereste puteam sa omor pe cineva.
Acum si filmuletul, l-am vazut acum vreo 5 ani, si mi-a luat o ora si ceva sa-l gasesc:
Dupa cum se vede in filmulet: alcoolul, viteza, neatentia, nepurtarea centurii de siguranta: toate ucid! Sa ai permis e un privilegiu care aduce cu sine responsabilitati. Mie unul imi face placere sa conduc, si nu as face nimic sa pun in pericol permisul in primul rand.