14-07-06, 01:23
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Re: [accidente] Alta victima parcata ... si nu e singura
mama frate..ma si gandeam k nu are asigurare..daca era si furata..chiar k ..
prea de tot era
mai stiu eu pe cativa kre conduc fara carnet..unu conduce printre blocuri..si aia a busit dacia nitel=))..
si altu.ala conduce si beat,si cu pasageri..daca iti vine sa crezi..si nu a avut nici un accident,nimic pana acum..
|
|
|
14-07-06, 17:40
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by quick_5hifter
mai lipsea sa fie masina furata, neinmatriculata si "soferul" recidivist, eventual evadat, ca sa parcurgem jumatate din Codul penal si toate infractiunile din Decr. nr. 328/1966...
macar avea centura?  ........
|
Las' ca nu-i deloc rara situatia de care spui. Iar despre ce spunea alt user"...baut si fara permis...pe capul lui scrie parnaie.."..hmm...doar daca n-are ta-su bani de spaga. La mine a fost : Baut aproape de coma(1.87 la mie), pe rosu,pe contrasens,pe trecerea de pietoni, depasind coloana aflata la semafor ,Cu vatamare corporala a mea,fara asigurare,fara numere valabile,fara nici un act care sa dovedeasca provenientza vehicolului, cu o copila de ~13ani pe care se ducea s-o vanda in dreapta......Fara sa schitzeze vreo frana,m-a lovit in plin,mi-a distrus 80% masina,aruncandu-ma pe trotuar...si a zis ca n-are bani  . N-aveam casco,decat p_shatul in ploaie- RCA,fara de care cica iti radiaza masina. Alora care circula cu numere de Franta,italia,....Somalia si alte alea, nu-i problema,pot face ce vor.Binentzeles ca n-am vazut un ban, Binentzeles ca nu-i arestat sau inchis conationalul...care se lauda cu "stilul" lui de a conduce...genul ala care-i behait in manelele de care este fascinata toata generatia care predomina ca si categorie de varsta ,forumul.
Sa zica merci parintii tai ca n-au avut parcata acolo masina fara casco.Oricum nu se compara cu avariile de la a mea,e destul de subtire la a dansilor.Cu 1000-1500e cred c-o faceau si la reprezentantza.
Succes cu examenul auto
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
15-07-06, 17:48
|
|
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [FORD] [MERCEDES]
|
Daca era masina lu tacsu cred ca nu mai ajunge la racoarea inchisorii ci racoarea sicriului  Dar oricum asa merita.Blowwind Imi pare rau pentru masina.Bafta
|
|
|
31-07-06, 01:50
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Freehand Design Usergroup] [DACIA]
|
asta trbuia batut inainte de a chema politia.idiot sa te sui la volan baut sorry pt masina
|
|
|
02-08-06, 21:02
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
|
acum am venit de jos..am fost sa analizez masina ... sunt putin dezamagit ...
nici macar nu s-au obosit sa-mi schimbe portbagajul...l-au "indreptat" pe ala vechi ... si n-a iesit foarte bine ... capitonajul din portbagaj nu l-au prin cum trebuie...au uitat sa puna capacele ce acorepa suruburile de prindere a spoilerului spate...au lasat nefisinat pe la stopuri(se vede tabla taiat si indoita...cu putin noroc te si tai in ea)...lacuri de vopsea pe maginile de scurgere a portbagajului ... se simte unde a fost sudata aripa laterala si unde a fost indreptata usa... si puii mei...altele ... de detaliu ...dar plm...per total pot sa zic ca a iesit bine ... nu sunt urme vizibile .... dar daca te uiti mai atent .... puii mei ... acum poate sunt yo prea meticulos ... dar faza cu portbagajul stramb m`a cam lasat rece ... sa-i .... in .... peste cateva saptamani o sa ma duc cu ea din nou in service (de data asta voi fi si yo prezent ) sa-i schimbe fuzeta....vedem ce se mai poate rezolva atunci....
o sa pun si poze mai incolo...cel tarziu maine
|
|
|
03-08-06, 00:14
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
|
mda ... pozele ...
|
|
|
03-08-06, 15:14
|
|
Purtator cuvant SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Sun Racers] [Opel]
|
pai si nu inteleg ma omule cum plm a putut sa o ia tactu de acolo in halu asta ?
|
|
|
03-08-06, 15:17
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sil4tuning
pai si nu inteleg ma omule cum plm a putut sa o ia tactu de acolo in halu asta ?
|
pleaca sormea la mare maine  ... asta a fost motivul pentru care a scos-o ... in plus ... nici macar n-a vazut
|
|
|
03-08-06, 21:44
|
|
Purtator cuvant SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Sun Racers] [Opel]
|
se poate face plangere si la opc ...sa stii ..
sorta merge cu honda cu motor de 2.4 )))) why why why ......
|
|
|
03-08-06, 22:48
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sil4tuning
se poate face plangere si la opc ...sa stii ..
sorta merge cu honda cu motor de 2.4 )))) why why why ......
|
de smekera ce e  ) ... pacat c`o fol ca si cum ar fi 1.4
|
|
|
19-12-06, 16:28
|
|
 Stage 4
Member of: [PEUGEOT]
|
Idiot e si pustiulica si ala de la lasat beat la volan...ca n-o fi fost singur la baut.Sorry pt masina
|
|
|
19-02-07, 23:48
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by blowwind
acum am venit de jos..am fost sa analizez masina ... sunt putin dezamagit ...
nici macar nu s-au obosit sa-mi schimbe portbagajul...l-au "indreptat" pe ala vechi ... si n-a iesit foarte bine ... capitonajul din portbagaj nu l-au prin cum trebuie...au uitat sa puna capacele ce acorepa suruburile de prindere a spoilerului spate...au lasat nefisinat pe la stopuri(se vede tabla taiat si indoita...cu putin noroc te si tai in ea)...lacuri de vopsea pe maginile de scurgere a portbagajului ... se simte unde a fost sudata aripa laterala si unde a fost indreptata usa... si puii mei...altele ... de detaliu ...dar plm...per total pot sa zic ca a iesit bine ... nu sunt urme vizibile .... dar daca te uiti mai atent .... puii mei ... acum poate sunt yo prea meticulos ... dar faza cu portbagajul stramb m`a cam lasat rece ... sa-i .... in .... peste cateva saptamani o sa ma duc cu ea din nou in service (de data asta voi fi si yo prezent ) sa-i schimbe fuzeta....vedem ce se mai poate rezolva atunci....
o sa pun si poze mai incolo...cel tarziu maine
|
!!! sa vezi ce bani or facut aia de acolo ... nici nu`ti imaginezi   is nesimtiti oricum ... de fapt nu ... asa suntem noi romanii .... pun pariu pe oriceeeeeeeee ca ei au trecut in acte ca ti`au schimbat portbagaju si alte alea alea ... si cand colo le`au indreptat ... pfuuuuaaaaaai ... revoltator !!! o asa masina ... sa fie tratata asa de niste tarani .... tare nasol ...  it doresc bafta la ea sa nu mai ai evenimente
|
13-09-07, 13:10
|
|
Stage 2
|
Din pacate bolovanii din astia sunt pe toate soselele...
in Brasov, eram la un prieten acasa, si pe la vreo 1 noaptea se aud scartzaituri din spatele blocului. Deschid geamul. Si erau nishte loozeri care nu stiu daca aveau 16 ani, cu un passat variant, nou noutz, 2.0TDI si 4m.... care, vazusera Tokyodrift si patinau pe acolo...
Din pacate.. unu dintre ei nu a fost atent si a luat in primire botul unui Megane cu numere rosii... si quess who's car it was. Un agent de 5 betze de la circulatie.
care in urmatoarele 5 secunde a iesit pe balcon, si in urmatoarele 40 secunde au venit 2 masini de politie. oricum, pustii s-au speriat in asa hal, incat, au inchis lumiiile, deci ala nu a putut sa vada numerele fiind bezna totala, si s-au tirat cat ai zice politie....
De cacat. Si chiar imi pare rau pentru omu ala. Daca tot vor sa experimenteze dastea... sa se duca in poligon. si sa se invarta acolo cat or vrea. In oricecaz... de unde dreacu model nou de passat ?
|
|
|
13-09-07, 14:22
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
blowwind - Asta e adevarul legat de service-urile din Romania, ii doare fix in p**a de tine pe banii tai . De la putine persoane am auzit ca au fost multumite dupa ce au scos o masina din service reparata in urma unei avarii . Eu am avut masina 2 sapt. in service ptr un accident frontal , cand am mers sa o iau mai aveam putin si ii omoram pe aia in service (toate elementele erau nou, insa parca vopsisera cu bidineaua , aveam numai urme de vopsea in tot habitaclul-volan, bord s.a.m.d., nu mergeau luminile de nici o culoare, nu aveam lichid de racire ......si lista poate continua ) . Singura rezolvare este OPC-ul ! ! !
Si acum, referitor la bajgetii de bajgeti cu passatul, am eu o banuiala  : parintii/unul din parinte plecat in delegatie sau cu afaceri cine stie pe unde, masina lasata acasa cu tot cu chei , pustanii si-au facut de cap . Astia merita legati de picioare si tarati pe camp(exact faza asta i-a facut-o un vecin unui pustan din cartier  ) .
19-09-07, 12:17
|
|
Stage 3
|
speram sa nu ajung sa postez pe aici...dar....
aseara pe la 11 aud o bubuitura in fata blocului, si apoi pe cineva strigandu-ma de jos...ies pe geam si ala imi zice sa cobor jos repede ca m-a pleznit unu...
ajung jos, masina era mutata 3-4 mai spate, bara fata avariata grav pe partea stanga, far spart, proiector bulit, capota indoita, aripa la fel (toate pe stanga).
masina de a provocat incidntul, impreuna cu proprietarul (cred) disparuti fara urma.
noroc cu pustiu din fata blocului care ii luase nr de inmatriculare si retinuse marca masinii... B-11-WNF, DACIA GALBENA.
ajuns la sectia 21 (Militari), nenea militianu, sictirit nevoie mare, ia atitudinea de om al legii....aceeasi atitudine care o au toti militienii cand ajungi la ei...
urmeaza o serie de intrebari stupide...de unde stiti ca era acea masina pe care ati identificat-o dumneavoastra?, dumneavoastra sunteti PRESUPUSUL MARTOR?, da de ce nu ati fotografiat masina?.....
am ajuns si eu la varsta intrebarilor si am inceput cu tot felul de chestii la care bineninteles singurul sau raspuns era ...NU STIU...
in fine...ramane sa dau un telefon la militie zilele urmatoare, sa ma interesez daca s-a afisat si Dacia pe acolo...sa se intocmeasca procesul verbal de constatare (cred), ca dovada mi-au dat-o.
L-am rugat pe nea militianu sa-mi zica si mie numele si adresa la care este inregistrata masina...dar a zis sa dau un telefon zilele urmatoare ....
Acuma...am si eu o rugaminte si o intrebare...
-daca stie cineva masina si de pe unde e...ca asa vrea sa-i fac o vizita omului
-daca stie cineva cum pot sa aflu numele si adresa respectivului, dar fara a apela la militie, deoarece am observat ca nu se dau informatiile astea...
am verificat pe un site de asigurari si am aflat o veste buna...are RCA valabil...deci singurele motive pt care s-a hotarat sa plece de la accident ar fi...baut...sau era vre-un pusti fara carnet...
Acum sa vedem cum se descurca militia romana cu ''solutionarea cazului''.
|
|
|
|
|