![]() |
[accidente] Alta victima parcata ... si nu e singura
11 Attachment(s)
Alta victima parcata ... si nu e singura
autorul : 18 ani, beut si fara carnet |
Re: [accidente] Alta victima parcata ... si nu e singura
Quote:
...pustiulici teribilisti...daca atat l-a dus capul nu ai ce sa ceri:evil: sper sa nu mai scape pustiulica asta la volan pe strada...ca e de rau:twisted: |
blowwind.. imi pare rau ptr masina ta:-( sper sa reusesti sa o repari..
si in legatura cu pustiul ala.. sper sa nu-l mai vedem pe strada niciodata.. ca cine stie ce se poate intampla... hai o masina se repara.. dar daca omora pe cineva?? |
o sa se repare...doar ca dureaza...si n`o sa mai fie ca inainte :(
miercuri au venit piesele...si cred ca s`au apucat deja de munca :D |
au mai fost post-uri cu faza ca nu e ok sa bei si sa te urci la volan.... e o realitate dar......suntem in Romania...si asta ne ocupa tot timpul....
|
Bataie si puscarie! Asta merita toti.
|
aoleeeuuu honda accordu :(( frumusete.... tui ochioasa de dacia ... nu sa putut propti intrun copac ???
|
aiurea rau de tot ... si beut si fara permis ...
pe capu lui cam scrie parnaie ... :( blowmind .. spor la lucru cu reparatul masinii ... ;) si imi pare rau pt ce s-a intamplat |
Quote:
|
Quote:
|
shtii ce intrebare am .. daca era baut si fara carnet rca-u nu t despagubeshte .. ai casco ?!
pacat de mashina ... dar cum ziceacm astea se intampla zilnic si nu eshti singuru care a gasit-o lovita in parcare zi .. Doamne ajuta k e doar atat ... |
yo aveam casco...ca e in leasing masina....dar el nici macar nu avea asigurare :P
|
Quote:
|
mai lipsea sa fie masina furata, neinmatriculata si "soferul" recidivist, eventual evadat, ca sa parcurgem jumatate din Codul penal si toate infractiunile din Decr. nr. 328/1966...
macar avea centura?:lol: mare pacat de masinuta, este o bijuterie, sper sa iasa din service cum a iesit a mea acum cateva luni (nu se vede nimic, nici daca o demontezi toata) succes la examen! |
macar i`ai dat o bataie buna??? daca nu l`ai batut inca cauta`l si "gadila`l" putin!! mare pacat de masina! bafta la reparat
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning