Dragi şoferi, să privim aici şi să lăsăm viteza sau teribilismul la volan!
Noi trebuie să īnvăţăm din greşelile altora!...
Nu uitaţi cānd plecaţi la drum, familia vă aşteaptă acasă!...
Dupa parerea mea, la noi cele mai grave accidente se petrec in depasiri si la trecerea pe cale ferata! E plin de smecheri care fac depasiri f. riscante sau trec calea ferata fara sa se asigure... iar la guvern ii doare undeva!
Sunt curios daca nepotii mei vor avea ocazia sa mearga pe autostrazile din romania...
Poti sa mergi tu sfant !! Da vine un dobitoc dasta si te face de numai ajungi acasa ,te baga direct in groapa
Corect. Degeaba mergi regulamentar,chiar si cu 20 km/h, pentru ca multi zic ca e totul in regula cand ai viteza mica. De fapt nu e, ca se gaseste un tampit care intra in tine cu viteza mare si ala esti, de pe sosea direct in groapa.
Eu cred ca nici stranepotii nu vor avea ocazia sa vada autostrazile alea 2 terminate, ca doar e ROMANIA !! Cat despre accidente, nu vreau sa am parte si nu vrea ca nimeni sa aiba parte de asa cva, Abea mi-am laut si eu Permisu` de 1 saptamana spers sa nu am antecedente !