![]() |
Să deschidem ochii şi să lăsăm teribilismul!
Dragi şoferi, să privim aici şi să lăsăm viteza sau teribilismul la volan!
Noi trebuie să īnvăţăm din greşelile altora!... Nu uitaţi cānd plecaţi la drum, familia vă aşteaptă acasă!... <object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/6YozXJ0bK-k&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/6YozXJ0bK-k&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
Re: Să deschidem ochii şi să lăsăm teribilismul!
cum se numeste piesa din clip? e genial clipu...
|
Quote:
|
am zis genial in sensu ca e bine gandit....doar nu te gandesti ca imi place ce vad acolo:)) totusi.....
|
Quote:
|
Cum sa lasi teribilismul? cand ti-ai cumparat o rabla din Germania? Sau cand ai furat Loganul 1.4 a lui tata?
|
Quote:
|
Poti sa mergi tu sfant !! Da vine un dobitoc dasta si te face de numai ajungi acasa ,te baga direct in groapa :|
|
Dupa parerea mea, la noi cele mai grave accidente se petrec in depasiri si la trecerea pe cale ferata! E plin de smecheri care fac depasiri f. riscante sau trec calea ferata fara sa se asigure... iar la guvern ii doare undeva!
Sunt curios daca nepotii mei vor avea ocazia sa mearga pe autostrazile din romania... :lol: |
Quote:
alea doua... A1 si A2 :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Eu cred ca nici stranepotii nu vor avea ocazia sa vada autostrazile alea 2 terminate, ca doar e ROMANIA !! Cat despre accidente, nu vreau sa am parte si nu vrea ca nimeni sa aiba parte de asa cva, Abea mi-am laut si eu Permisu` de 1 saptamana spers sa nu am antecedente !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:25. |
- Copyright 2026 4Tuning