Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 07-09-09, 20:26   #31
deniel
Dacia Driver

Stage 5

deniel's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FORD]
Default Re: accident socant-VIDEO

Dc sa interzica suv-urile? poti sa fii tu si cu tiru crezi ca centurile alea de siguranta sunt puse degeaba acolo? mai gandeste-te
deniel is offline   Reply With Quote
Old 07-09-09, 20:58   #32
Herbas

Stage 5

Member of:
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by C63 AMG View Post
Stie cineva din ce cauze s-a produs accidentul ? Si lasati-ma cu viteza ca asta nu e cauza ! La 100 la ora daca doua masini se tamponeaza frontal, iese cam ce vedeti aici in filmulet. Nu e nevoie sa aiba nu stiu cat la ora. Iar suv-urile ar trebui interzise ! Pai daca intra unul din ala in tine n-ai nici o sansa, dupa
cum se poate vedea de altfel...masina e facuta pilaf iar suv-ul n-are aproape nimic; asta daca nu cumva s-a tamponat cu cel iesit in decor...parca e mai probabil asa ca ala e ceva mai sifonat.

impactul frontal probabil a fost intre audi si suv-ul iesit in decor. in tuareg a ricosat probabil una din masini... asadar presupunem ca era masina depasita.
Herbas is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 01:38   #33
C63 AMG

Stage 5

C63 AMG's Avatar

Quote:
Originally Posted by deniel View Post
Dc sa interzica suv-urile? poti sa fii tu si cu tiru crezi ca centurile alea de siguranta sunt puse degeaba acolo? mai gandeste-te
Pai tu ai vazut cum arata audi-ul ala dupa impactul cu masina de teren ?? Iti garantez ca nici o centura nu te salva (poate doar daca stateai in spate). Si faza e ca in caz de coliziune frontala suv-ul se urca peste tine, si te face muci, chit ca ai centura sau nu.

Last edited by C63 AMG; 08-09-09 at 01:40.
C63 AMG is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 10:04   #34
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Nu ar trebui interzise, nu suntem comunisti. Doar ca ar trebui schimbata mentalitatea oamenilor, si anume ca SUV-ul nu ar trebui sa fie nici masina de lux, nici de viteza, nici masina de oras. SUV-ul ar trebui sa fie masina de familie pe care s-o folosesti la iesirile cu familia.
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 16-09-09, 01:19   #35
SV25MBN
Chevrolet Driver

Stage 5

SV25MBN's Avatar

Member of:
[Opel]
[CHEVROLET]

Br.rr... m-au ingrozit imaginile..cum mai dorm la noapte ?
SV25MBN is offline   Reply With Quote
Old 16-09-09, 13:40   #36
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]

Nu te gandesti la ele!
Asta e realitatea soferilor inconstienti si neatenti, soferi de care nu ducem deloc lipsa!
Asta e, din pacate, realitatea si la noi in tara, chiar daca filmuletul a fost facut in alta tara.
///Alpine DVA-9965 , Micro-Precision 7.28MKIII , Micro Precision Z-170 MKIII , Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome ,Phase Aliante SI 12 Limited, Brax X2000.2 Graphic Edition Platinum , Brax PowerCap , Aurix , STP , Dynamat , Exide PowerCell - VW Passat B6
AUDIOPIL - Echipamente Car-Audio.
[URL="http://www.audiopil.ro"]
animalutz is offline   Reply With Quote
Old 20-09-09, 10:38   #37
Lecca

Stage 5

Lecca's Avatar

Member of:
[KIA]

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
Nu numai nesimtitii care treceau ignorīnd dar si nesimtitul ala care filma ce pazea? Pe jos mai era unu care misca. Īn masina din sant mai era unul care misca chit ca era prins printre ferotanii. Desteptul ala a preferat sa filmeze LIVE CUM MOR OAMENII īn loc sa dea primul ajutor asa cum poate si se pare ca n-a fost singurul cretin gura casca pe acolo.

E pur si simplu de neconceput, sa stai sa filmezi oamenii cum mor si sa nu ajuti cu nimic.
ba este de conceput, eu cred ca a facut un lucru foarte bun ca a filmat si astfel vitezomanii sa aiba un exemplu. prin filmarea asta poate salveaza multe vieti!!!
Old 22-09-09, 18:03   #38
passatb4

Stage 5

passatb4's Avatar

ce napasare sa nu te duci la om sa vezi daca il doare ceva sau eu mai stiu deci chiar socante imaginile mai ales saracul ala de pe asfalt incerca sa se ridice sau ala din masina te teren dadea sa se miste aiurea rau sa nu mai zic de aia rupti pe jumate sau spanzurati de caroseria masini dupa ce vezi atatea accidente tot nu te potolesti
passatb4 is offline   Reply With Quote
Old 23-09-09, 01:10   #39
conty one

Stage 5

conty one's Avatar

Member of:
[DACIA]
[SKODA]

mama ce nasol...cum zac acolo frate..mai ales persoana aia rupta'n doua!!! naspa!!
conty one is offline   Reply With Quote
Old 23-09-09, 18:29   #40
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Doamne ce ANIMALE ca altfel nu le pot spune alora care nu au avut bunul simt macar sa opreasca sa vada ce s-a intamplat acolo , amaratu ala de pe jos se misca si astia filmau ...le ardeau de filmat

Aici nu este vorba ca este Romania ca nu este Romania ca este China sau Japonia , nu conteaza din ce tara sunt aceste imagini , singura chestie pe care o relatez este ca prea multe persoane care cica sa le numim oameni sunt defapt animale ...si punct.

PHOTOGRAPHY SITE - http://klawxith.wixsite.com/elite-inc

US/RO
DTH is offline   Reply With Quote
Old 23-09-09, 19:31   #41
Lecca

Stage 5

Lecca's Avatar

Member of:
[KIA]

ce va place sa vorbiti aiurea... stiti foarte bine ca ranitii nu trebuie miscati... daca ala de pe jos are o fractura cervicala si tu il omori miscandu-l? Sincer acum, ce i-ati fi facut? Dati un exemplu concret. Cum l-ati fi ajutat? Bineinteles ca le ardea de filmat, altceva ce aveau de facut? Asa poate mai vede un prost vitezoman filmarea si se gandeste de doua ori inainte sa apese pedala peste limita... ce va mai place sa judecati.
Lecca is offline   Reply With Quote
Old 23-09-09, 21:19   #42
KAY_

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]

@lecca e un topic sticky in sectiunea accidente scrie acolo ce ai voie sa faci si sa nu faci in caz de accident ... sincer eu nu am citit ca nu ai voie sa misti un ranit .
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 25-09-09, 13:28   #43
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by DOHC16 View Post
@lecca e un topic sticky in sectiunea accidente scrie acolo ce ai voie sa faci si sa nu faci in caz de accident ... sincer eu nu am citit ca nu ai voie sa misti un ranit .
Daca cineva prezinta rani foarte grave, iar masina nu prezinta risc de a se aprinde, nimeni nu are voie sa atinga ranitul. Orice miscare pe care o face un om care nu are nicio idee despre medicina (in speta: coloana vertebrala) poate provoca decesul accidentatului. Ganditi-va ca cel accidentat mai are o sansa de viata daca are coloana rupta, dar maduva spinarii este intacta. Orice miscare poate sectiona maduva... lasandu-l fara motricitate pe viata... sau poate chiar deces.

Am intrebat un doctor care se ocupa cu urgente de genul... si mi-a spus clar: nu ne atingem de ranit in cazul in care masina avariata nu prezinta un alt risc.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 25-09-09, 17:00   #44
cosminBalan

Stage 2

cosminBalan's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Oribil accident, cred ca se poate folosi pentru o campanie anti-viteza.
cosminBalan is offline   Reply With Quote
Old 26-09-09, 11:00   #45
nicholas

Stage 4

nicholas's Avatar

urat rau de tot
nicholas is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -