Quote:
Originally Posted by e4e | DOOREX
" DAR nu mai vorbiti prostii ca e problema de prosuctie ca ia foc din nustiu ce cauze si numai Ferrari.
|
Dar atunci ce e ? Consider ca la pretul cerut pt. un Ferrari, clientul ae dreptul la ceva mai multa siguranta ca la o masina de rīnd, nu crezi?
Ferrari este o masina de renume mondial cu un "image istoric" excelent.
Din pacate Ferrari īn ziua de azi se bazeaza pe acest "image istoric" si īncepe sa produca aiurea.
Singura masina cu motor pe spate care-mi este cunoscuta si care avea aceasi problema cu... auto-aprinderea, ca lua foc aiurea sau la accidente, este PONTIAC FIERO din prima generatie dar GM a rezolvat rapid problema si cred ca aceste 2 firme (Ferrari - GM) nu sīnt comparabile nici īn ceea ce priveste image-ul istoric si nici la nivel de productie.
Īn consecinta, daca un producator ca GM poate la o masina MEDIOCRA sa rezolve problema, de ce nu o poate rezolva producatorul unei masini de High-End ca Ferrari care costa cīt 20 din cele mediocre?
Īti spun eu ! Este DEZINTERES !
Dezinteres la un pret de sfert de milion de Euro si asa ceva este intolerabil.
Singurele lucruri ce intereseaza Ferrari este:
1 - Sa-ti ia bani cīt mai multi bazīnduse pe imageul istoric
2 - Putere cu nemiluita + ca monteaza o groaza de "panarame" sa-ti ia ochii
Asta pt. ca are deaface numai cu clientela plina de bani, clientela 90% HABARNISTA īn domeniul tehnic auto si īi poate prosti cum vor ei.
Ma uit la magazinele de aici, cīnd apar clienti, nist dementi īngīmfati ful de bani īn masina cu sofer, īi cumpara la nevasta care apare īntr-o rochie lunga de seara si o palarie-n cap de zici ca-i boschet de plastic, o fītza proasta de-mpunge care se mira si la zimtii cauciucurilor si e fericita ca partenerul īi cumpara masina. De domeniul tehnic e mai tufa ca boschetul de pe palarie.
Daca ar fi la o adica, la prostanacii astia le-ai putea vinde si un Ferrari replica cu motor de Logan pt. 150.000 de Euro ca prostii l-ar cumpara.
Adevaratii cunoscatori si colectionari de Ferrari aproape ca īi poti numara pe degete pe plan mondial si daca te uiti la ei, nici unul nu-si cumpara o tinichea din asta moderna. Pe toti īi vezi numai cu Ferrari old scool.
Pun pariu ca stiu ei de ce nu-si cumpara asa ceva.
Referitor la accident, daca ia foc la un accident BANAL, e mai nesigura si periculoasa ca un Fiero.
Ala cel putin avea numai o greseala de proectare īn instalatia electrica si la furtunele / conductele de carburant. Dupa ce GM a eliminat greseala de proiectare, au dat cu camionul īn masina de test de au facut-o varza si nu mai lua foc.