09-06-09, 21:22
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Ferrari distrus īn Romānia după un accident şi un incendiu
Quote:
Originally Posted by b-power
Majoritatea care ati comentat aici, mergeti tare cu masinile chiar daca nu aveti ferrari..ce sa faca omu' cu ferrari sa mearga cu 40? Daca merge cu 40 pe urma spuneti ca merge omu' in basini ca are ferrari! Mereu e ceva de comentat!
|
eu sunt de acord k putea omu sai dea mai tare ..... da nu sunt de acord k pe soselele noastre... si da mai mergem si noi tare dar eu tin sa cred k totusi nu punem viata altora in pericol...... cel putin unii din noi ... oricum parerea mea e k omu ia dat si nu era pregatit pt drum..... si da avea asigurare
09-06-09, 21:31
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 2fast4you
Te rog frumos lumineaza-ma si pe mine si spune-mi ce masina conduci tu daca consideri ca un Ferrari F430 este un junghi.
|
Pīna una alta un Ferrari SE ĪNCHIRIAZA nu se cumpara.
Daca vorbim de OPERE DE ARTA vorbim de un TESTAROSA / DINO oldscool si nu de asa ceva.
Cu banii care-i dai pe un Ferrari poti face alt ceva.
Un f 430 am condus ĪNCHIRIATA acum 3 saptamīni si daca vrei sincera mea parere NU MI-A PLACUT.
Ce m-a deranjat cel mai mult la ea este GALAGIA din ea ca nu se mai poate īntelege om cu om si muzica pe un radio normal trebuie data aproape la maxim cīnd tragi cu ea pe autostrada. Nu mai vorbesc ca dupa 800 km parcursi cīnd m-am dat jos din ea am avut niste dureri de sciatica de am zis ca īnebunesc nu alta de la scaunele alea asa ca l-am lasat poe fiu-meu sa-i dea zbici la retur. M-a costat 1200 EURO ziua + 1500 EURO garantia pe care am primit-o īnapoi la predare.
Pt. IULIE am programat un ENZO sa-l vad cum merge. Ma costa 2500 EURO pe zi. Traseul ales Duisburg - München si retur.
Sper sa nu-mi amīne programarea ca e cam īnghiesuiala la el si este singurul de īnchiriat disponibil.
Quote:
El detine suprematia in domeniul auto. cea mai sigura si performanta masina cu o stabilitate ce ar face sa paleasca si un monopost de F1.Te las pe tine sa ghicesti.Eu ti-am dat unele indicii
|
Asta-i gluma zilei, nu ?
Apropo:
Da tu cīte Ferrari ai condus pīna acum? Asta nu prin īnghiesuiala "stop & go" din Bucuresti ci asa, sa-i dai cox la limita "pur sīnge" noaptea pe autostrada, pīna se lipeste pedala acceleratiei de podea ca un sticker.
Īn fine................
|
|
|
09-06-09, 21:36
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
mai,daca l-as vedea odata pe strada cu siguranta l-as calca....idiot cu bani
|
|
|
09-06-09, 21:36
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Yakumo
Condu in siguranta cineva drag te asteapta acasa.....
|
foarte mare deptate
|
|
|
09-06-09, 21:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ovytt
Nu inteleg dc il criticati toti. a fost un moment de inconstienta pentru el. dak ar fi facut praf un logan l-ati mai fi criticat atat? nu conteaza ce mashina a facut praf cat a costat greseala e aceeashi neadaptarea vitezei lucru kre il vad zilnic la stiri cu consecinte si mai grave.
|
Deh, unii credeau ca "mānia proletară" a murit odată cu Gheorghiu-Dej, dar se pare că īn Romānia istoria se repetă
Ori de cāte ori cineva se accidentează cu Ursuleţul sau Calibra trebuie luat īn braţe, dar cānd are "ceva" mai capabil decāt veşnicii Ursuleţi, trebuie să fie aspru pedepsit ca să dea satisfacţie unora mai bătuţi īn cap decāt el... dacă te uiţi ce răspunsuri au dat unii, abia au confirmat comentariile mele despre gradul de inteligenţă pe care īl posedă
~Nautilus
PS nu e primul caz care dă naştere la astfel de discuţii...
|
|
|
09-06-09, 22:04
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Nautilus
Deh, unii credeau ca "mānia proletară" a murit odată cu Gheorghiu-Dej, dar se pare că īn Romānia istoria se repetă
Ori de cāte ori cineva se accidentează cu Ursuleţul sau Calibra trebuie luat īn braţe, dar cānd are "ceva" mai capabil decāt veşnicii Ursuleţi, trebuie să fie aspru pedepsit ca să dea satisfacţie unora mai bătuţi īn cap decāt el... dacă te uiţi ce răspunsuri au dat unii, abia au confirmat comentariile mele despre gradul de inteligenţă pe care īl posedă
~Nautilus
|
desi nu agreez faptul ca domnul din videoclip avea ferrari si eu nu, trebuie sa fiu de acord cu tine... oricine poate gresi, iar pt simplul fapt ca a avut accident la volanul unui ferrari nu inseamna ca e mai prejos decat restul celor care apar la stirile de la ora 5. Aici era vorba despre un ferrari distrus, nu despre sofer.
09-06-09, 22:06
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Din ce am inteles, tantalaul asta a pierdut controlul masinii si s-a mai "agatat" de 2 masini in drumul pierdut catre coclauri.
Acum stau si ma intreb: daca retardatul asta omora 1/2 persoane ce se intampla? Datorita inconstientei sale?
Foarte bine i s-a intamplat!
Daca esti prost, platesti. Dar daca iei viata cuiva din prostia ta?
Tembelii astia nu gandesc? Ups: intrebare retorica.
Mai bine murea ars in masina si mai scapam de un retardat care in mod cert nu a inteles nimic din acest accident si poate o va mai comite vreodata in viitorul apropiat.
Asta se aplica tuturor tampitilor care considera ca lumea e a lor in momentul cand baga piciorul in acceleratie!
|
|
|
09-06-09, 22:08
|
|
Banned
Stage 5
|
@ Nautilus
Nu este vorba de asta ci de un simplu principiu de logica:
UN OM NORMAL care are CREIER ĪN CAP si cu CACAT, indiferent cīti bani are īn cont, indiferent ca Ferrari, Lamborgini sau mai stie ce motorizata "high End" nu conduce ca un CRETIN numai ca sa impresioneze O GAURA FARA CREIER punīndu-si īn pericol propria viata si a celor din jur.
O fi ca cu bani se pot cumpara fel de fel de mofturi si aberatii dar indiferent cīti bani ai NU-TI POTI CUMPARA NEMURIREA SI IMUNITATEA !
Nimeni nu esre SUPERMAN sau vreo divinitate nemuritoare numai pt ca are ceva mai multe "graunte" pe cont comparativ cu restul lumii.
Problema īnsa, cretinii astia uita acest aspect si se cred dumnezeu asa ca.......... BINE LE SADE ! Sa-si frīnga gītul ca nu-i pacat de ei.
|
|
|
09-06-09, 22:11
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
Pīna una alta un Ferrari SE ĪNCHIRIAZA nu se cumpara.
Daca vorbim de OPERE DE ARTA vorbim de un TESTAROSA / DINO oldscool si nu de asa ceva.
Cu banii care-i dai pe un Ferrari poti face alt ceva.
Un f 430 am condus ĪNCHIRIATA acum 3 saptamīni si daca vrei sincera mea parere NU MI-A PLACUT.
Ce m-a deranjat cel mai mult la ea este GALAGIA din ea ca nu se mai poate īntelege om cu om si muzica pe un radio normal trebuie data aproape la maxim cīnd tragi cu ea pe autostrada. Nu mai vorbesc ca dupa 800 km parcursi cīnd m-am dat jos din ea am avut niste dureri de sciatica de am zis ca īnebunesc nu alta de la scaunele alea asa ca l-am lasat poe fiu-meu sa-i dea zbici la retur. M-a costat 1200 EURO ziua + 1500 EURO garantia pe care am primit-o īnapoi la predare.
El detine suprematia in domeniul auto. cea mai sigura si performanta masina cu o stabilitate ce ar face sa paleasca si un monopost de F1.Te las pe tine sa ghicesti.Eu ti-am dat unele indicii.
Asta-i gluma zilei, nu ?
|
Sunt total de acord,un Ferrari nu se poate cumpara,nou.Ferrari hotareste daca esti demn sa cumperi o masina de-a lor.In rest se poate inchiria si cumpara second hand.
|
|
|
09-06-09, 22:23
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by Nautilus
~Nautilus
|
cred ca exagerezi mai vazut pe mine sa apar pe altu doar prin simplu fapt ca are BMW?deci poti sa ai si FERRARI SI PORSCHE SI BMW SI OPEL SI RENAULT daca nu stii sa iti controlezi masina tot un imbecil esti..nu m-a intrigat faptul ca a distrus un ferrari ci doar ca a pus viata a 5 oameni in pericol din cauza inconstientei lui..inca ceva acuma 12 ani am depasit cand coboram un pod pe linie continuua deci aveam vizibilitate nu am pus viata nimanui in pericol dupa cateva sute de metrii m-a oprit un politai mi-a suspendat carnetul 3 luni..mi se pare normal ca si el sa plateasca la fel deci nu cred ca am cerut sa il rastagneasca pe cruce...gandestete bine poate data viitoare nu va scapa asa usor si poate poti fi si tu in locul celor 2 soferi
si oare crezi ca cei de la Ferrari erau asa de imbecili cand aveau dreptul sa isi selecteze clientii sau pana sa ajungi in posesia ei faceai niste cursuri de conducere a unei masini Ferrari?
Last edited by adrian78bmw; 09-06-09 at 22:47.
|
|
|
09-06-09, 22:31
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
......... M-a costat 1200 EURO ziua + 1500 EURO garantia pe care am primit-o īnapoi la predare.
.........
|
Costa maxim 700 de euro sa inchiriezi un F430, fie el Coupe sau Spider.
Mi-e greu sa cred ca ai condus 800km (plus 800 inapoi , condusi de fiul tau) in conditiile in care majoritatea companiilor au limita de 800km ptr un week-end intreg....
Cat despre scaune, sunt unele dintre cele mai confortabile .
On topic : Are asigurare. Bine ca nu a patit nimic, asta-i cel mai important la sfarsitul zilei.
Last edited by BC-20-LET; 09-06-09 at 22:36.
|
|
|
09-06-09, 22:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BC-20-LET
Costa maxim 700 de euro sa inchiriezi un F430, fie el Coupe sau Spider.
Mi-e greu sa cred ca ai condus 800km (plus 800 inapoi , condusi de fiul tau) in conditiile in care majoritatea companiilor au limita de 800km ptr un week-end intreg....
|
Niciodata, in nicio tara din europa cand am inchiriat o masina nu mi-a spus nimeni nimic de limita de km.
Despre baiatu cu Ferrari n-am ce sa zic, sunt convins ca nu l-a luat pe banii lui, si oricum intr-o luna isi ia altul. E o masina brutala, mult mai agresiva decat orice conducem noi, chiar daca ne e greu sa realizam. N-am condus asa ceva, am condus un fel de echivalent, sa zicem (SL 65 AMG) si sunt convins ca Ferrari-ul acela e mai greu de stapanit decat Benz-ul.
|
09-06-09, 22:48
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Nu stiu ce masini ai inchiriat tu, eu discutam despre supercaruri (cel putin asa le zic ei). In afara de asta la anumite companii exista si limite de varsta 30+, 35+ etc etc.
Te asigur ca peste tot exista aceste limite care, evident, se pot depasi contra cost .
|
|
|
09-06-09, 22:51
|
|
Banned
Stage 5
|
@ BC-20-LET
Poate īn ROMĀNIA or avea limita dar nu īn Germania iar daca īnchiriatul īn RO costa 700 EURO, o fi. Nu te contrazic. Aici sīnt alte preturi, alte salarii si īn primul rīnd alte conditii de drum.
Cred ca de cīnd sīnt membru īn forumul asta ar trebui unii sa stie deja ca eu nu locuiesc īn Romānia.
Eu daca am cief sa-mi īnchiriez un Ferrari pe o luna de zile si sa fac concediu cu el īn RO nu ma opreste nici dracu.
|
|
|
10-06-09, 00:53
|
|
Stage 2
|
"Daca vorbim de OPERE DE ARTA vorbim de un TESTAROSA / DINO oldscool si nu de asa ceva."
Sa nu uitam si de legendarele modele F40 si F355. Acelea sunt pure din toate punctele de vedere nu au 10 mii de cipuri si computere. Fiind fan Ferrari am cheltuit multi bani pe pasiunea mea fata de aceste masini pentru a le privi, testa etc. DAR nu mai vorbiti prostii ca e problema de prosuctie ca ia foc din nustiu ce cauze si numai Ferrari. Nu le iau apararea spun doar ca in general masinile care au motorul pozitionat in spate risca sa ia foc mult mai repede. E logic...teava de esapament fierbinte (asta pentru ca nu lucreaza la turatii de 5000 RPM maxim), pe langa asta mai intervine pozitia rezervorului care este mare (pentru a putea compensa consumul ridicat de combustibil cu o autonomie cat decat bunicica), sa nu uitam nici de electronica de pe la motor care sa fim sinceri poate face scurt circuit si asta ajunge sa izbucneasca un incendiu, pe langa asta mai intervine faptul ca fiind o masina joasa in momentul in care freaca cu "burta" asfaltul e logic sa iasa scantei...etc. Din pacate sunt multe dezavantaje la astfel de masini. Am avut ocazia sa conduc si eu acest model de ferrari (avand in familie pe cineva care poseda acest model) si sincer nu cred ca este o masina greu de controlat, trebuie ca soferul sa isi cunoasca limitele ceea ce in cazul acestui sofer nu se observa. In legatura cu acel scaun din masina, intradevar nu e cel mai confortabil...am remarcat ca modelul F355 este mult mai bine organizat la acest capitol. Asigurare...e scumpa sa fim sinceri dar daca ai masina fie ea trabant fie Maybach iti faci asigurare pentru ca din pacate avem nevoie...poate 10 ani la rand nu patesti nimic si spui...pentru ce asigurare...dar nu e chiar asa. Pacat de sofer si de cei nevinovati iar pentru posesorul de Ferrari e invatatura de minte sa nu isi mai dea aere de vedeta pentru niste minore care vor numai ATM, FERRARI, VILE, PISCINE, LOUIS VUITON, D&G etc. Dar asta nici nu ar fi problema daca ar fi mai cu capul pe umeri si nu s-ar lasa dus de val.
|
|
|
|
|