Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 21-04-09, 08:39   #1
Florinike

Stage 5

Default Un Nissan GT-R a smuls un copac de 15 metri din rădăcini

Salutare. Nu sunt genul de persoana care sa ma bag aiurea dar am dat de subiectul asta :Un Nissan GT-R a smuls un copac de 15 metri din rădăcini
Link http://www.libertatea.ro/stire/un-ni...ni-237248.html
Aveti idee care e si care e versiunea oficiala, ca de ce *** mananca ziaristii lu peste sunt satul.
Drum liber tuturor....
Old 21-04-09, 12:17   #2
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

Default Re: Un Nissan GT-R a smuls un copac de 15 metri din rădăcini

Pai ce versiune reala vrei...mananca ziaristi cacat,dar cand vezi o masina de 480 cai care a rupt un copac,la ce te gandesti? ca avea 50/h si ia sarit un caine in fata?
E clar unu din pustimea din dorobanti care fac masini de zeci,sute de mi de euro praf.
Old 22-04-09, 08:49   #3
ReleaseD
Dacia Driver

Stage 4

Member of:
[DACIA]

Parerea mea...a apasat prea mult acceleratia.
ReleaseD is offline   Reply With Quote
Old 22-04-09, 10:10   #4
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Din ce am inteles ca "victima" nu poseda permis de conducere. In plus a vrut sa faca o intoarcere neregulamentara...ce mai vorbesc pasarile astea prin oras.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 23-04-09, 16:26   #5
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Protagonistul are carnet de conducere si are experienta. Este un membru 4Tuning vechi si un membru al acestei comunitati. Nu cred ca e nevoie sa faceti misto-uri de gen "pustime de dorobanti". Este clar ca nimeni nu si-a dorit acest accident. Bine ca nu a patit nimeni nimic. Dupa cate se pare, noul GT-R este o masina chiar sigura.
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 23-04-09, 21:39   #6
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

Ma gandeam eu ca e a celui de pe forum...eu unu l am asimilat cu vreunu de bani gata ca cel cu murcielago,la prima impresie cand am vazut accidentul..dar intradevar i se poate intampla oricui..
Asa e cand ai masina noua,arati la toata lumea cum merge,si probabil asta a cauzat si accidentul.
Sunt curios daca il despagubeste asigurarea cu toti banii sau ii da doar 80% si masina sau mai stiu eu ce..
gelu_r is offline   Reply With Quote
Old 24-04-09, 00:54   #7
C63 AMG

Stage 5

C63 AMG's Avatar

Quote:
Dupa cate se pare, noul GT-R este o masina chiar sigura.
Mda, a avut noroc ca era mai subtirel copacul ca altfel...
C63 AMG is offline   Reply With Quote
Old 25-04-09, 23:13   #8
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

in general, pustii de bani gata nu prea cumpara gt-r. cand ii spui unei pitipoance ca ai nissan parca nu suna bine. altfel suna cand spui ca ai ferrari sau mercedes.
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 26-04-09, 02:04   #9
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
in general, pustii de bani gata nu prea cumpara gt-r. cand ii spui unei pitipoance ca ai nissan parca nu suna bine. altfel suna cand spui ca ai ferrari sau mercedes.
AHAHA , da , tare asta ... Aici ai dreptate . Nu mai dati vina pe omu cu gtr , ca nu prea a mai avut cum sa-l evite pe ala cu opel-ul . De cate ori nu vi sa intamplat sa iasa una / unu fara sa se asigure ?!
este realitatea strazilor si traficului nostru drag si scump .
///Alpine DVA-9965 , Micro-Precision 7.28MKIII , Micro Precision Z-170 MKIII , Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome ,Phase Aliante SI 12 Limited, Brax X2000.2 Graphic Edition Platinum , Brax PowerCap , Aurix , STP , Dynamat , Exide PowerCell - VW Passat B6
AUDIOPIL - Echipamente Car-Audio.
[URL="http://www.audiopil.ro"]
animalutz is offline   Reply With Quote
Old 27-04-09, 09:09   #10
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

Nu ai cum sa lovesti o masina cu capacitatile de virare/frane/acceleratie ale GTR ului decat daca esti un duminicar amator .... dar deh ... unii sunt soferi iar restul ... participanti la trafic
Old 28-04-09, 21:23   #11
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

pai si tocmai asta zic. 90% din soferii de duminica nici n-au auzit de gt-r. si pentru ei nu reprezinta decat o masina scumpa care nu se justifica in fata unui audi/mercedes.
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 28-04-09, 21:38   #12
b01uxd

Stage 5

b01uxd's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[SEAT]
[Unknown Racers]

Quote:
Originally Posted by animalutz View Post
AHAHA , da , tare asta ... Aici ai dreptate . Nu mai dati vina pe omu cu gtr , ca nu prea a mai avut cum sa-l evite pe ala cu opel-ul . De cate ori nu vi sa intamplat sa iasa una / unu fara sa se asigure ?!
este realitatea strazilor si traficului nostru drag si scump .
mai e o realitate pe care nimeni vad ca nu o ia in seama....respectarea legii si a conditiilor meteorologice.....dak avea 60 sunt sigur ca oprea in 20 de metrii

B01UXD-Oltcit 1.3 air cooled boxer engine runin' on nitro
B02UXD-Seat Leon 1m (EX) 1.6 16v gone but not forgotten
B02UXD - Honda Civic EJ6 Black Widow b18T
B03UXD-AlfaRomeo 147 (EX) bella donna
B03UXD-Honda Civic EG3 (EX) Red Rocket b20 VTEC
B03UXD-AlfaRomeo Giulietta 2.0 JTDM Snow White
B100UXD-Dacia Logan 2 Prestige DCI daily mule
B101UXD-Oltcit Club 11 RM New old school
B102UXD-Seat Leon Cupra R 1m (EX) Red Pig
B103UXD-Seat Leon Cupra 1p Stage 2+ White Comet
b01uxd is offline   Reply With Quote
Old 30-04-09, 01:35   #13
Florinike

Stage 5

Mai, acum sa fim seriosi, GT-R e totusi GT-R. La 60 km/h ma opresc si eu cu Opelul meu dapai ala cu monstru ala cu discuri ceramice. Eu chiar muncesc pe strada pe care s a intamplat accidentul insa nu am auzit nimic. Pe langa asta, sunt fooarte multi dobitoci care alearga ca babalaii pe aici si se trezesc cu caini in fata sau cu dude sarind pe strada si franeaza ca dobitocii. Daca stau bine sa imi aduc aminte, am impresia ca l-am vazut odata circuland pe aici insa mergea incet, tocmai de asta ma si gandeam ca e imposibil sa ajungi la 150 si sa te infigi in copac,plus ca mereu indiferent de ce viteza ai, reporterul e reporter: "avea 150, l-am vazut eu, a zburat pe langa mine " si ala daca avea 70 era bine.....
Florinike is offline   Reply With Quote
Old 30-04-09, 01:52   #14
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by Florinike View Post
Mai, acum sa fim seriosi, GT-R e totusi GT-R. La 60 km/h ma opresc si eu cu Opelul meu dapai ala cu monstru ala cu discuri ceramice. Eu chiar muncesc pe strada pe care s a intamplat accidentul insa nu am auzit nimic. Pe langa asta, sunt fooarte multi dobitoci care alearga ca babalaii pe aici si se trezesc cu caini in fata sau cu dude sarind pe strada si franeaza ca dobitocii. Daca stau bine sa imi aduc aminte, am impresia ca l-am vazut odata circuland pe aici insa mergea incet, tocmai de asta ma si gandeam ca e imposibil sa ajungi la 150 si sa te infigi in copac,plus ca mereu indiferent de ce viteza ai, reporterul e reporter: "avea 150, l-am vazut eu, a zburat pe langa mine " si ala daca avea 70 era bine.....
Si probabil copacul s-a smuls singur. Nu il acuz dar nici nu il scuz. Eu am vazut doar o poza in care o masina rupe un copac. Crezi ca la 70 il smulgea?
I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.
pHlow is offline   Reply With Quote
Old 30-04-09, 21:46   #15
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by pHlow View Post
Si probabil copacul s-a smuls singur. Nu il acuz dar nici nu il scuz. Eu am vazut doar o poza in care o masina rupe un copac. Crezi ca la 70 il smulgea?
Pai , e posibil ca la 70 viteza de impact ( nu cea cu care circula) sa-l smulga pentru ca totusi e o masina de aproximativ 1500 kg (nu stiu greutatea exact ) , iar la 70 e vorba de o forta fizica imensa pe care o are acel automobil , disipata complet asupra copacului .
animalutz is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -