![]() |
Un Nissan GT-R a smuls un copac de 15 metri din rădăcini
Salutare. Nu sunt genul de persoana care sa ma bag aiurea dar am dat de subiectul asta :Un Nissan GT-R a smuls un copac de 15 metri din rădăcini
Link http://www.libertatea.ro/stire/un-ni...ni-237248.html Aveti idee care e si care e versiunea oficiala, ca de ce *** mananca ziaristii lu peste sunt satul. Drum liber tuturor.... |
Re: Un Nissan GT-R a smuls un copac de 15 metri din rădăcini
Pai ce versiune reala vrei...mananca ziaristi cacat,dar cand vezi o masina de 480 cai care a rupt un copac,la ce te gandesti? ca avea 50/h si ia sarit un caine in fata?
E clar unu din pustimea din dorobanti care fac masini de zeci,sute de mi de euro praf. |
Parerea mea...a apasat prea mult acceleratia.
|
Din ce am inteles ca "victima" nu poseda permis de conducere. In plus a vrut sa faca o intoarcere neregulamentara...ce mai vorbesc pasarile astea prin oras.
|
Protagonistul are carnet de conducere si are experienta. Este un membru 4Tuning vechi si un membru al acestei comunitati. Nu cred ca e nevoie sa faceti misto-uri de gen "pustime de dorobanti". Este clar ca nimeni nu si-a dorit acest accident. Bine ca nu a patit nimeni nimic. Dupa cate se pare, noul GT-R este o masina chiar sigura.
|
Ma gandeam eu ca e a celui de pe forum...eu unu l am asimilat cu vreunu de bani gata ca cel cu murcielago,la prima impresie cand am vazut accidentul..dar intradevar i se poate intampla oricui..
Asa e cand ai masina noua,arati la toata lumea cum merge,si probabil asta a cauzat si accidentul. Sunt curios daca il despagubeste asigurarea cu toti banii sau ii da doar 80% si masina sau mai stiu eu ce.. |
Quote:
|
in general, pustii de bani gata nu prea cumpara gt-r. cand ii spui unei pitipoance ca ai nissan parca nu suna bine. altfel suna cand spui ca ai ferrari sau mercedes.
|
Quote:
este realitatea strazilor si traficului nostru drag si scump . |
Nu ai cum sa lovesti o masina cu capacitatile de virare/frane/acceleratie ale GTR ului decat daca esti un duminicar amator .... dar deh ... unii sunt soferi iar restul ... participanti la trafic :D
|
pai si tocmai asta zic. 90% din soferii de duminica nici n-au auzit de gt-r. si pentru ei nu reprezinta decat o masina scumpa care nu se justifica in fata unui audi/mercedes.
|
Quote:
|
Mai, acum sa fim seriosi, GT-R e totusi GT-R. La 60 km/h ma opresc si eu cu Opelul meu dapai ala cu monstru ala cu discuri ceramice. Eu chiar muncesc pe strada pe care s a intamplat accidentul insa nu am auzit nimic. Pe langa asta, sunt fooarte multi dobitoci care alearga ca babalaii pe aici si se trezesc cu caini in fata sau cu dude sarind pe strada si franeaza ca dobitocii. Daca stau bine sa imi aduc aminte, am impresia ca l-am vazut odata circuland pe aici insa mergea incet, tocmai de asta ma si gandeam ca e imposibil sa ajungi la 150 si sa te infigi in copac,plus ca mereu indiferent de ce viteza ai, reporterul e reporter: "avea 150, l-am vazut eu, a zburat pe langa mine " si ala daca avea 70 era bine.....
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning