Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 05-04-09, 23:40   #46
mabzii

Stage 2

mabzii's Avatar

Default Re: ZOMBIE de 82 de ani la volan !

mai zi-ne si noua ce se mai intampla cu procesul!!!
eu unu tre sa recunosc ca sunt foarte curios.
Bafta!
mabzii is offline   Reply With Quote
Old 05-04-09, 23:52   #47
CyberCSX
Banned

Stage 5

Momentan, nimic. Īn germania dureaza de regula enorm de mult. Pīna si peste 8 luni de zile un proces din asta.
Īntr-e timp am adus-o acasa si am bagato-n garaj īmpinsa suspendat pe role ca sa nu mai stea īn parcare la Renault.

Si acum īnca mai asteptam.
Vineri am sunat la advocat si am facut cu el un termen sa stam de vorba ca ma deranjeaza ca dureaza asa de mult si vreau sa ia legatura cu procuratura ca asa nu se poate.
Fiu-meu n-are timp sa se ocupe din cauza serviciului, mi-a facut mie īmputernicire sa ma ocup de toate.

mai jos, poze actuale, facute dupa ce am adus-o acasa si am bagat-o īn garaj. Janta īndoita am dat-o jos si ia-m pus roata de rezerva. Īn ultimele 2 poze se poate vedea pivotul smuls din acel triunghi de tabla (tot uit cum se numeste)

Last edited by CyberCSX; 19-04-09 at 20:55.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 06-04-09, 20:54   #48
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

1500-2000 si ai facut-o ca noua. Din schita politiei se observa ca mai are o lovitua Sandero si pe lateral...tu nu ne-ai aratat-o si pe aia...
As dori sa te corectez...nu stiu de cand esti plecat din Romania...dar nu exista cuvantul "advocat"...poate avocat

Astia dau cu sare pe sosele in Germania? De ce intreb asta?!...
Suruburile si alte anexe arata imbatranite cu vreo 20 de ani.
Old 06-04-09, 22:31   #49
CyberCSX
Banned

Stage 5

Ahhhh.......... lovitura pe laterala spate este egala cu zero.
Aia se rezolva rapid de tot vezi poza.
Provine din pirueta de dupa lovitura.

Sare pe sosele, da.
Un fel de zgura neagra amestecata cu sare, un fel de granulat.
Partile de fonta ce nu sīnt tratate īmpotriva ruginii sīnt primele afectate de aceea arata de-ti vie s-o iei la fuga dar nu e nimica grav

De 1500 - 2000 EURO costuri de reparatie īn RO mi s-a spus si mie. Apar īnsa 2 probleme:

1 - Transportul īn tara
2 - Consumul financiar pe perioada sederii īn tara.

Plecat din tara sīnt din 1990 deci greseli gramaticale sīnt inevitabile.

Last edited by CyberCSX; 19-04-09 at 20:55.
Old 06-04-09, 23:42   #50
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

ar mai fi o solutie...dar necesita rabdare...
Astepti sa se inmulteasca Sandero pe strazi...si sigur vei gasi cateva pe la dezmembrari...si astfel poti procura piesele mult mai ieftin.

Felicitari pentru ambitia de a pleca in afara...mi-as fi dorit sa faca acelasi lucru si parintii mei
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 07-04-09, 00:46   #51
CyberCSX
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
ar mai fi o solutie...dar necesita rabdare...
Astepti sa se inmulteasca Sandero pe strazi...si sigur vei gasi cateva pe la dezmembrari...si astfel poti procura piesele mult mai ieftin.
pīna atunci mai īmi iau 5 bucati noi.
Ar fi o aberatie. Mai am eu o alta idee ce sa fac cu ea

Se dezmembreaza bucati bucatele si se vide pe ebay la bucata ca piese de schimb.
Ce a-si tine de pe ea ar fi motorul, cutia, partea electronica.
De ce ?
Simplu
Īmi aduc din tara o Dacia 1300 si īi pun motorul de Sandero cu cutie cu tot, asa transversal prin modificarea caroseriei.

Ceva īn genul.... BARETT SPEEDSHOP (daca te uiti la DMAX)

Asta ar fi asa o idee de a-mi omorī timpul liber pe care-l mai am īnainte de pensie

Quote:

Felicitari pentru ambitia de a pleca in afara...mi-as fi dorit sa faca acelasi lucru si parintii mei
Multumesc. Asta e. Ca minoritate nationala germana īn RO, nu stiu ce sanse asi fi avut dupa 1989 si īn afara de asta, īn dec. 1989 mi-a fost īmpuscata asa aiurea neavasta, mama fiului meu asa ca, ramanīnd acolo m-ar fi macinat inutil, ani de zile o serie de amintiri neplacute si pe mine si pe fiul meu.
Singura alternativa pe care am vazut-o a fost sa dispar de acolo cīt mai repede posibil cu copil cu tot. El a avut numai 6 ani si prin hotarīrea asta suferinta lui a fost redusa la minimum posibil. Īn fine.........
Old 07-04-09, 13:16   #52
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
pīna atunci mai īmi iau 5 bucati noi.
Ar fi o aberatie. Mai am eu o alta idee ce sa fac cu ea

Se dezmembreaza bucati bucatele si se vide pe ebay la bucata ca piese de schimb.
Ce a-si tine de pe ea ar fi motorul, cutia, partea electronica.
De ce ?
Simplu
Īmi aduc din tara o Dacia 1300 si īi pun motorul de Sandero cu cutie cu tot, asa transversal prin modificarea caroseriei.

Ceva īn genul.... BARETT SPEEDSHOP (daca te uiti la DMAX)

Asta ar fi asa o idee de a-mi omorī timpul liber pe care-l mai am īnainte de pensie

Multumesc. Asta e. Ca minoritate nationala germana īn RO, nu stiu ce sanse asi fi avut dupa 1989 si īn afara de asta, īn dec. 1989 mi-a fost īmpuscata asa aiurea neavasta, mama fiului meu asa ca, ramanīnd acolo m-ar fi macinat inutil, ani de zile o serie de amintiri neplacute si pe mine si pe fiul meu.
Singura alternativa pe care am vazut-o a fost sa dispar de acolo cīt mai repede posibil cu copil cu tot. El a avut numai 6 ani si prin hotarīrea asta suferinta lui a fost redusa la minimum posibil. Īn fine.........
Condoleantele mele pentru sotie...
Ai facut alegerea cea mai buna plecand scarba asta de tara..
si gata off-topicul...
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 15-04-09, 10:13   #53
Muttley

Stage 5

Default Re: Sofer de 82 de ani la volan !

Quote:
fiu-meu vrea sa faca la dreapta

Cum arata Sander-ul NOU a lui fiu-meu
Quote:
luni primeste fiu-meu lista cu cīt costa reparatia

Fiu-meu va cere īn instanta o masina noua.
Quote:
Fiu-meu a avut noroc
Cumetre, da' mai lasa netu' si du-te si-i castiga lu' fiu-tu niste bani de scutece.

Si voi, ceilalti, creduli mai mari ca voi n-am mai pomenit.
Muttley is offline   Reply With Quote
Old 15-04-09, 10:18   #54
CyberCSX
Banned

Stage 5

@ Muttley

Auzi ma, da tu de fapt ce probleme ai ?

Te-ai sculat cu curu-n sus de dimineata sau n-ai capatat portia de gaurica si te-o lovit frustrarea pe stomacu gol ?

Daca stau bine sa ma gīndesc, esti doar cu UN AN MAI MARE ca fiu-meu da-ti dai niste aere de parca ai fi īnvatat-u lu' peste.

Asa vorbesti si cu tat'tu ? Sa-ti fie rusine!

Nu stiu care e aici mai FRUSTRAT dintr-e noi doi. Tare ma tem ca tu.
Old 15-04-09, 10:31   #55
Muttley

Stage 5

Cine are ochi sa vada si cap sa judece, sa-si dea seama si singur.
Muttley is offline   Reply With Quote
Old 15-04-09, 10:33   #56
CyberCSX
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Muttley View Post
Cine are ochi sa vada si cap sa judece, sa-si dea seama si singur.
Ti-am scris si prin MP.

VINO PE YAHOO MESSEGER SI MA VEZI PE WEBCAM CA SA TE CONVINGI SI MAI LASA FILOZOFIILE PUBERTINE DE 2 LEI !
Old 15-04-09, 17:49   #57
C63 AMG

Stage 5

C63 AMG's Avatar

Mda, eu cand am fost in germania in timp ce alimentam am vazut ca se opreste la benzinarie un porsche..din asta sport carrera sau cum ii zice. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut cine a coborat din el-un mos pe la 70-75 de ani (poate chiar 80!) cu parkinson (ii tremura pompa de benzina in mana) si care abia se mai tinea pe picioare. Acum intrebarea care se pune e: nemtii astia sunt IDIOTI ? Cum sa permiti ca o fosila din asta sa se plimbe in voie si nestingherit de nimeni pe drumurile publice, si nu oricum ci la volanul unui porsche ?? Acum eu inteleg ca poate mosu' e dependent de adrenalina da' nici chiar asa..

Last edited by C63 AMG; 15-04-09 at 17:57.
C63 AMG is offline   Reply With Quote
Old 15-04-09, 18:00   #58
CyberCSX
Banned

Stage 5

asa e legea. Nu exista nici un test sau ceva ce sa-i īmpiedice. Fiecare are dreptul sa conduca atīta timp cīt se simte īn stare.

problema este, ca astia sīnt la un moment dat asa de sclerozati īncīt nu mai realizeaza ce poate si ce nu iar masinile moderne pline de fel de fel de tīmpenii electronice ce corecteaza greselilor de condus le mai da si apa la moara.

Nu exista zi aici unde nu se comunica la Tv accidente cu ZOMBIE astia.
Ba intra deandoaselea pe contrasens pe autostrada cu 150 la ora, ba confunda acceleratia cu frīna si da peste oameni cīnd parcheaza, oameni ce stau pe scaun la cafenelele de strada etc.

Este pr si simplu groaznic. Si eu am 46 de ani si īntr-o buna zi am sa ajung la asa o vīrsta dar cīnd vad ca-s pe jumate chior, surd si bleg, o las dracului de masina ca n-am chief sa am viata vreunui copil tīnar pe constiinta.
Old 15-04-09, 22:04   #59
C63 AMG

Stage 5

C63 AMG's Avatar

Deci e clar, sunt IDIOTI Acum mai ramane sa vedem si un cimpanzeu la volan, ca probabil si ala "se simte in stare", mai ales dupa ce-a exersat la circ mersul cu trotineta..

Last edited by C63 AMG; 15-04-09 at 22:10.
C63 AMG is offline   Reply With Quote
Old 15-04-09, 22:14   #60
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]

Deci am 2 chestii de spus :
1. Sa imi bag...nemtii astia... Eu m-am rasturnat cu o Dacia Logan,am facut-o prastie,era trosnita pe toate partile,in afara de capota portbagajului. Pe afara avea tot spart/indoit. Nu mi-au dat dauna totala. Cred ca ma fac mecanic,si vin in Germania. Daca stam sa ne gandim, 60 E/ora. 8 ore pe zi,inseamna 480 de euro pe zi !!!
2. Cum montezi motor transversal de Sandero pe caroserie facuta pentru motor longitudinal (1300) ??
Pentru a doua chestie astept PM,ca am si eu ceva de genu' de gand. Nu spun ca nu se poate,ca stiu ca eu nu sunt mare cunoscator,doar vreau sa stiu cum,pentru ca si eu vreau.
eMH is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -