06-02-09, 14:11
|
|
Banned
Stage 5
|
Re: ZOMBIE de 82 de ani la volan !
Quote:
Originally Posted by Griffo
nu esti intreg frate...
|
cine ? Eu nu sīnt īntreg?
Quote:
cred ca a vrut sa se sinucida dar a fost prea dumb sa'si mai dea seama ca nu moare asa...si mai ales intr'o masina ca asta
|
Ce vrei de la o baba de 82 de ani? La aia īi creieru putred.
|
|
|
07-02-09, 03:15
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [VW] [Toyota] [2 Roti] [4Rally]
|
Pai nu prea au ce cauta la volan ... le tremura mainile picioarele , nu aud si nu vad bine ... merg cu 20 km/h pe autostrada si incurca tot traficul , si cand schimba banda , nu se mai uita si ei in oglinzi ... am vazut multe cazuri ... cu oameni in varsta ...
|
|
|
07-02-09, 22:13
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
cine ? Eu nu sīnt īntreg?Ce vrei de la o baba de 82 de ani? La aia īi creieru putred.
|
da...uite ce topicuri faci...m'a durut stomacul de cat am ras...de asta am zis...deci in sensul bun al cuvantului:P
|
|
|
07-02-09, 22:45
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Griffo
da...uite ce topicuri faci...m'a durut stomacul de cat am ras...de asta am zis...deci in sensul bun al cuvantului:P
|
Da. Pe undeva asa e dar daca ai un ZOMBIE din asta pe capota de la motor cu masina cu tot, sau vezi un PARKINSONIST din asta sclerozat cu un mertzan vechi de 20 de ani ca trage cu 200 pe autostrada, pe pariu ca-ti piere rīsul.
|
|
|
08-02-09, 02:06
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
@ amphetamine
Cu parere de rau dar nu pot avea respect fata de un om batrīn INCONSTIENT ce pune viata unui om tīnar īn pericol indiferent daca acela mai traieste sau nu.
Daca ne gīndim logic, un om la 82 de ani nu mai are mult, si asa iar la un om tīnar de 25 de ani viata abea īncepe.
Fiu-meu a avut noroc ca ia prins partea din fata a masinii ca la viteza aia daca-l prindea la mijloc, pe usa din stīnga............ nu stiu si nici nu vreau sa ma gīndesc īn ce hal ar fi ajuns fiu-meu si nici nu vreau sa ma gīndesc daca mai traia sau nu. °incearca sa vezi lucrurile si asa.
Baba n-a murit din cauza accidentului ci a murit de INFARCT din cauza sperieturii pe care a tras-o la accident.
|
Nu conteaza de ce a murit, la varsta ta ai putea arata putin respect(adica vorba aia...a murit totusi acel "ZOMBIE")..E foarte bine ca nu s-a intamplat nimic cu fiul tau ,si masina chiar nu conteaza ,e o tona jumate de metal + ca ti se va da alta...
Daca ar fi sa gandim toti asa ar trebui sa ii punem la zid pe toti cei care au trecut de 70 de ani si sa ii impuscam...Lasand asta la o parte ,mi-e foarte greu sa cred ca Fiatului i s-a rupt botul ,sincer...
Accidente au fost ,sunt si vor fi mereu chiar daca sunt implicati "ZOMBIE" de 80+ ani sau tineri de 20+...Sper ca nu am jignit pe nimeni ,daca am facut-o imi cer scuze nu asta mi-a fost intentia
|
|
|
13-02-09, 21:13
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Cum frate dauna totala ?? o aripa stramba si semiaripa si la directie asta e dauna totala ??ciudat ... si 10 000 Euro pfff ...
|
|
|
14-02-09, 10:36
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by iviTe
Cum frate dauna totala ?? o aripa stramba si semiaripa si la directie asta e dauna totala ??ciudat ... si 10 000 Euro pfff ...
|
la 60euro manopera e usor sa declari dauna totala. la noi fiind mult mai ieftin e altceva.
bine, presupun ca pretul e direct proportional cu calitatea manoperei. acolo o fac ca la carte, la noi mai cu putin scuipinol mai unpic de scoci pe ici pe colo si s-a rezolvat merge si asa
|
|
|
17-02-09, 13:36
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
la 60euro manopera e usor sa declari dauna totala. la noi fiind mult mai ieftin e altceva.
bine, presupun ca pretul e direct proportional cu calitatea manoperei. acolo o fac ca la carte, la noi mai cu putin scuipinol mai unpic de scoci pe ici pe colo si s-a rezolvat merge si asa
|
dar totusi parca nu-mi vine a crede dauna totala.ciudat.
|
|
|
17-02-09, 15:40
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Imi pare rai pentru accident,preturile sunt absurde masina asta la noi se repara cu 2.500-3.000 euro , eu zic sa iti iei alta , si dupaia vi in tara sau daca ai pe cineva in tara, sa iti trimita piesele...si montaju la un servis de cartier(presupun ca sunt si acolo servisuri mai mici) si dupaia o vinzi la un 7.000 euro sa o dai repede
|
|
|
17-02-09, 23:31
|
|
Stage 4
Member of: [Fiat]
|
NU mai au ce cauta mosnegii astia pe strazi, sunt BOMBE... pun in pericol tot traficu`
|
|
|
18-02-09, 00:13
|
|
Stage 3
|
am ras cu lacrimi...... cu tot respectu dar la 82 de ani cred ca ai cu totul altceva de facut decat sa umbli cu masina pe autostrazi...
|
|
|
19-02-09, 00:14
|
|
Stage 5
|
@Cyber...fara suparare dar daca tu esti in germania ar trebui sa stii ca aici permisul il face fiecare la 18 ani si merge cu masina cat il tine sufletul si ar trebui sa stii ca si aici pensiile sunt mici...Daca baba aia (zombie cum ii spui tu) nu putea sa traiasca din pensie si mai lucra la varsta ei (de aceea ii trebuia masina) ... sorry...nu sunt de acord cu stilul tau de a scrie.(dar te inteleg si pe tine)
|
|
|
02-03-09, 14:40
|
|
Banned
Stage 5
|
Aici e legea de vina ca-i lasa sa conduca pīna dau īn primire fara sa-i testeze iar ei sīnt niste iresponsabili.
Īn ceea ce priveste pensiile, las ca nu-s chiar asa de mici si daca la vīrsta asta mai lucra īnseamna ca intra īn categoria.....NU-I MAI SATURA NICI DRACU.
|
|
|
18-03-09, 22:03
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Pana la urma ce faci cu masina?Te-ai apucat de reparat?ca am vazut ca esti in cautare de piese ( brat inferior)
|
|
|
19-03-09, 16:12
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by adi.schumi_tm
Pana la urma ce faci cu masina?Te-ai apucat de reparat?ca am vazut ca esti in cautare de piese ( brat inferior)
|
Deocamdata astept hotarīrile judecatoresti si estimarea valorica a masinii. Pīna n u le am pe astea nu pot face nimic decīt sa ma interesez de preturi si sa l-e compar.
Īmi pare pur si simplu rau s-o bag la presa de brichetat. Motorul toarce ca o pisica. totul merge perfect. E pur si simplu pacat de ea.
|
|
|
|
|