sal guys!

suntetzi tari ma.. m-am distrat pe cinste ieri.. as vrea sa le multzamesc in special baietzilor care si-au facut \"mila\" de noi

si ne-au asteptat la gara Santos, aicad Zoliat care ne-a sunat, TYE si nu in ultimul rand Speeder cu care am bantuit mai toata ziua prin Bucale.. si care jtie cum sa-si exloateze masinutza la maxim.. show de show.. nici o masina nu-i statea in fatza.. si sa vezi ce mitraliera avea frate.. pe totzi care nu-i puteam ajunge ii doboram in curbe de dreapta cu a lui ascunsa arma.. bravo Speeder, sa-tzi rezolvi neaparat mitraliera ca nu-i de bine
AICAD frate nota 10x pentru cursa care ai facut-o, a fost de senzatzie.. si cu totzi jtim ca TU ejti cel care a castigat acea cursa.. RESPECT! :P si la mai mare in continuare... dar la liniutza tot Speeder te-a facut hahahahahahaha
La etapa cel mai mult mi-a placut trabantu

super hot!

mi-o mai placut Mosu cu 206CC in probe

Sierra lu Bogdan, CItroenu Saxo, SHA, EDY, Florica (marfa bmw)
Super tare caravana formata din: Dacia lu Aicad, Oltcitu lu Speeder, Vw golf 2 Zoliat, BMW lu COOBRA(misto sunetu de la masinutza ta), Octavia lu ups.. (care-tzi este niku? :P), Solenza lu DNI (super marfa facuta) si cele doua bike-uri super tari.. Gratzian si ... n-am apucat sa-l cunosc.. nuj numele... dar mai kol a fost cand ne tot pierdeam ... aceste \"iesiri in decor\" fiind cele mai interesante..
Intalnirea a fost de nota 9,99.. pacat ca nu ne-am putut cunoaste cu totzi .. eu unu pe multzi nu i-am cunoscut.. asta este poate data viitoare

dar cel mai important a fost ca totzi au reusit sa ajunga (Sha si EDY) ..