o chestie pe care am observat-o la mai multe oltcituri e ca au pe fat un super spoiler care arta supre bine si da bine cu linia masinii, iar pe spate au bara originala sau o bara care nu da bine cu cea din fata. in felu asta masina arata bine din fata sau din spate, dar din laterala zici ca se temina masina brusc.
eu zic ca atunci cand pui pe masina bari noi e bine sa dai o linie din fata pana in spate. nu mai zic ca ar fi bine ca masina sa mearga bine, caci e nasol sa ai o masina (asta e valabil pt orice tip de masina) aranjata la exterior dar care te lasa la semafor si te dai jos si-o impingi.
cat despre consum, masina consuma si dupa cum mergi cu ea. vrei consum mic mergi incet, batraneste. vrei viteza si demaraje pai atunci nu te mai plangi de consum. eu unu cand pot o duc peste 5.000 de ture si in general o calc cam fara jena si consuma dar nu ma plang. pe langa asta ca orice masina trebe sa ai grija de ea.
in rest mie mi se pare o masina bune, ieftina la intretinere si modificare si iti ofera o placere cand o conduci care nu am avut-o in alta masina.