Hmmm.........
Dragii mei, daca voi credeti ca din cauza a 50.000 lei nu o sa mai vina tot poporu', va inselati. Majoritatea celor care au venit si pana acum vor veni si de data asta. Doar ca nu vor gasi alte conditii, mai bune, ci pur si simplu se vor intreba de ce sa dea 50.000 lei aiurea.
Cat despre 500.000 pt masini, asta e exagerat de mare. 500.000 lei pt a gasi aceleasi conditii, de cacao, pt a se intrerupe concursul, ca la Saturn, si in cel mai bun caz pt numai 20 de secunde de acceleratie ce reprezinta unica mansa a concursului, mi se pare f mult. Trecerea de la 150.000 la 500.000 este brusca si nefondata. Daca credeti ca se va micsora semnificativ numarul masinilor care se vor inscrie, eu zic ca va inselati. Cine are microbul in sange, nu se va lovi de plata acestei sume. Intr-adevar, si eu sper sa nu mai fie atatea Dacii la start, insa loveste si in noi, \"ceilalti\", si, zic eu, aiurea.
Si inca ceva: hai sa facem niste calcule: sa luam un nr minim de participanti si de spectatori, OK? 500 spectatori si 50 participanti. Numarul lor va fi oricum mai mare, insa chiar si asa, obtinem:
500 X 50000 = 25.000.000 lei
50 X 500000 = 25.000.000 lei
Hoooopa, pai s-au strans 50.000.000 leeeeei.... Cel putin!!!!
Pai ce se va intampla cu banutii astia, dragii mei??????????
Nu e o intrebare la care astept un raspuns, ci una care sa va puna pe ganduri la cum e treaba asta cu tarifele majorate...
Ca pana acum se faceau curse bune si cu 100-150 mii lei pt soferi si gratis pt public si iesea foarte frumos. Pana la faza de *** de la Saturn. Unde NSL si LR s-a gandit ca trebuie facut ceva pt a nu mai iesi la fel. SI A GASIIIIT ideea asta stupida. Mai bine sa fi facut altceva legat de conditiile de la cursa. Eu vreau si sper sa ma inscriu si sa ma dau. Insa daca nu se vede nici o schimbare serioasa pt 500.000 lei, eu renunt la cursele astea si la tot ce tine de ele. Tinde sa devina o durere de cap pt unii si o afacere pt altii.
Parerea mea...
EU va salut si va respect pe toti cei pasionati cu adevarat!