Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Baia-Mare

Reply

Thread Tools
Old 05-06-08, 04:58   #31
bogdan350cid

Stage 5

Default Re: Cum se face tuning la masina ...posesori de masini peste sau inclusiv 200 cai

a incercat cineva bujii bosch din alea mai jmekere cu ytrium parca ? nu s sigur ca asa le zice, dar sunt mai scumpe ca alea double platinum ..sau mai bine ngk? mi au placut ngk cu platina , dar as incerca si boschurile..
bogdan350cid is offline   Reply With Quote
Old 05-06-08, 13:10   #32
Keisuke
Kamikaze Racing Team Member

Stage 5

Keisuke's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Kamikaze Racing Team]
[Nissan]
Default Re: Cum se face tuning la masina ...posesori de masini peste sau inclusiv 200 cai

Quote:
Originally Posted by andreizr1 View Post
plasa aia cred ca are si un rol de a nu crea turbulente .... ca debitmetrul sa citeasca cit mai corect debitul de aer....
Sunt debitmetre aftermarket care vin direct fara plasa aia.

Quote:
Originally Posted by bogdan350cid View Post
a incercat cineva bujii bosch din alea mai jmekere cu ytrium parca ? nu s sigur ca asa le zice, dar sunt mai scumpe ca alea double platinum ..sau mai bine ngk? mi au placut ngk cu platina , dar as incerca si boschurile..
Ce sa schimbi ceva daca e bun ? NGK sunt superioare Bosch, parerea mea .
Keisuke is offline   Reply With Quote
Old 05-06-08, 17:47   #33
andreizr1

Stage 5

Member of:
[Old School Cars]

da... cam asa se zice NGK sunt peste bosch --- iti fac o oferta ?
andreizr1 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-08, 00:25   #34
bogdan350cid

Stage 5

as fi vrut sa raman la bosch ca cu din alea vine masina din fabrica, doar ca as fi pus ceva upgrade, acum am din alea cu 4 cum le zice brate din alea , sunt ok , dar e timpul sa le schimb. Daca poti te rog da mi un pret pt ngk tr55vx
Old 06-06-08, 00:46   #35
andreizr1

Stage 5

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by bogdan350cid View Post
as fi vrut sa raman la bosch ca cu din alea vine masina din fabrica, doar ca as fi pus ceva upgrade, acum am din alea cu 4 cum le zice brate din alea , sunt ok , dar e timpul sa le schimb. Daca poti te rog da mi un pret pt ngk tr55vx
iti dau pe privat ca deviem de la subiect aici
andreizr1 is offline   Reply With Quote
Old 21-06-08, 02:17   #36
bogdan350cid

Stage 5

bun, am luat boschuri de 2 feluri, si ngk , autolite, si ac delco sa le incerc daca se vede diferenta..nu au fost scumpe asa ca o sa incerc ..desi nu cred ca o sa se simta
Old 07-07-08, 03:15   #37
bogdan350cid

Stage 5

pompa walbro cineva? am luat cateva sa am pe stoc, o sa montez una zilele astea , desi cred ca deja are walbro masina ..revin cu rezultate de la testari daca este cazul
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -