View Poll Results: Ce preferati?
|
Japoneze
|
|
83 |
59.71% |
Europene
|
|
56 |
40.29% |
29-11-08, 21:29
|
|
Stage 5
|
Re: Japoneze sau Europene?
Quote:
Originally Posted by VG30DETT
|
eu am invatat pana acuma ca prima masina 'collectable' japoneza e ceva toyota 2000.
poate s rapide japonezele, sasiul e foarte bun la unele , motoare bune, dar nu au caracter, multe f urate .
Last edited by bogdan350cid; 29-11-08 at 21:33.
|
|
|
29-11-08, 21:29
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [Nissan]
|
Quote:
Originally Posted by andreizr1
men , felicitari , tu incepi sa intelegi ce ma chinuiesc sa spun de vreo 2 pagini incoace .... cu totii iubim masiniile , chiar si cele japoneze care sunt speciale, si sunt, dar topicul e timpit ,
trebuia deschis topic
s2000 vs z3
gtr vs 911 turbo
evo vs impreza wrx sti
citic type r vs golf 5 gti
rx8 vs seria 3 coupe
etc ....
e normal ... si la prietenu nostru de la constanta ii plac europenele ... i-ar sta capu la un 911 gt3 sau un m3 csl,
si la godless i-ar sta capu la un gtr , chiar daca nu recunoaste ....
comparatia japoneze / europene poate fi comparata cu femeile thailandeze vs femeile brazilience .... ambele au exemplare adorabile, si au si vaci cu cabina
|
esti om insurat lasa thailandezele si braziliencele
|
|
|
29-11-08, 21:32
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by 3SGE
Si este daca nu ma insel o poza sau doua cu Toyota Century care este printre cele mai luxoase masini ever cat despre toyota 2000 masiina este o legenda. Pacat ca nu ai auzit de ea.
|
nu am nimic cu japonezele sunt modele care imi plac,dar century este chiar urata la fel si 2000.de exemplu compara toyota 2000 cu bmw 507,care l-ai alege sincer?
Last edited by botdriver; 29-11-08 at 21:33.
Reason: greseala
|
|
|
29-11-08, 21:33
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
s-au intrebat si baietii de la best motoring din japonia ... cred ca au citit topicul nostru, su au si pus reped ela cale un battle.
partea proasta e ca cistigat o europeana .... un m3 ( pisi power )
https://www.youtube.com/watch?v=1hZVP0DKPIw
29-11-08, 21:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by botdriver
nu am nimic cu japonezele sunt modele care imi plac,dar century este chiar urata la fel si 2000.de exemplu compara toyota 2000 cu bmw 507,care l-ai alege sincer?
|
dar nu a zis nimeni ca e urit e chiar frumos bmw -ul
|
|
|
29-11-08, 21:49
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
dar nu a zis nimeni ca e urit e chiar frumos bmw -ul
|
asta ziceam si eu ce frumos este bmw pe langa toyota 2000 si sunt cam acelasi an fabricatie.
|
|
|
29-11-08, 21:57
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GODLESS
|
rezultatul e chiar frumos (330.ooo e) cit e f 40 poti sa modifici 5 buc NSX si sa le faci si garaj. Si copii cind se nasc prima lor limba vorbita e japoneza.
Last edited by VG30DETT; 29-11-08 at 22:02.
|
|
|
29-11-08, 22:00
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by andreizr1
men , felicitari , tu incepi sa intelegi ce ma chinuiesc sa spun de vreo 2 pagini incoace .... cu totii iubim masiniile , chiar si cele japoneze care sunt speciale, si sunt, dar topicul e timpit ,
trebuia deschis topic
s2000 vs z3
gtr vs 911 turbo
evo vs impreza wrx sti
citic type r vs golf 5 gti
rx8 vs seria 3 coupe
etc ....
e normal ... si la prietenu nostru de la constanta ii plac europenele ... i-ar sta capu la un 911 gt3 sau un m3 csl,
si la godless i-ar sta capu la un gtr , chiar daca nu recunoaste ....
comparatia japoneze / europene poate fi comparata cu femeile thailandeze vs femeile brazilience .... ambele au exemplare adorabile, si au si vaci cu cabina
|
frumos mod de a incheia o discutie aprinsa. sunt modele europene care-mi plac, dar...exact cum spunea si keisuke, mai la inima imi sunt japonezele. asta, dupa ce am studiat multi ani intr-un stat arab din orient. acolo, baza masinilor era formata de japoneze si apoi de cele americane, care erau singurele ce rezistau climatului de acolo. europenele.....in primii ani de viata mergeau ok si apoi ajungeau la dezmembrari.nu rezistau caldurii.
sincer, japonezele au un potential imens de tuning, intreaga caroserie e proiectata sa reziste unor upp grade-uri mult mai mari fata de puterea normala a masinii. sau cutiile de viteza. sunt concepute sa reziste la aproape dublul puterii motorului sau chiar triplu. de ex cutia de viteze manuala-stock pt 300zx poate rezista la puteri de 900cp. cea de supra depaseste aceasta valoare.blocul si internele, pot rezista fara probleme, dublul puterii stock.asa ceva nu prea intalnesti la modelele europene.si discutia ar continua la nesfarsit.....
inchei cu mentiunea ca la capitolul femei,prefer fara discutii indiencele, care, din punctul meu de vedere sunt cele mai frumoase si mai senzuale femei, dar in lipsa as accepta si o gheisa machiata in stilul lor.
|
|
|
29-11-08, 22:05
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Quote:
rezultatul e chiar frumos (330.ooo e) cit e f 40 poti sa modifici 5 buc NSX si sa le faci si garaj
|
Asta e valoarea lor ...
La un F40 creste si creste si creste ...
iar la un nsx scade si scade si scade ...
un f40 se vinde pe miloane si acuma (asta daca-l gasesti) pe cand un NSX pe catva mii numai sa scape de el ...
|
29-11-08, 22:13
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
Quote:
|
foarte interesant, dupa primul tur toate uropenele erau pe primele locuri
viper-ul ala ... i'm lovin it
|
|
|
29-11-08, 22:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
Asta e valoarea lor ...
La un F40 creste si creste si creste ...
iar la un nsx scade si scade si scade ...
un f40 se vinde pe miloane si acuma (asta daca-l gasesti) pe cand un NSX pe catva mii numai sa scape de el ...
|
nu cred ca pretul la nsx mai scade eu cred ca stagneaza de ceva ani .
|
|
|
29-11-08, 22:25
|
|
Stage 5
|
Quote:
NSX pe catva mii numai sa scape de el ...
|
daca ar fii doar atata, fa-mi si mie rost de cateva
|
|
|
29-11-08, 22:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
respect inginerilor japonezi pt ce au reusit sa faca din NSX, o masina de 280cp ASPIRATA ce a dat clasa la o gramada de supercar-uri europene si a tinut piept unuia dintre cele mai reusite supercar-uri construite vreodata..... F40 ,biturbo de 478cp si,daca s-ar fi continuat cursa, probabilitatea era mare de a o depasi.
P.S. No Replacement For Displacement nu e valabil in cazul asta......ma refer la viper
|
|
|
|
|