europene (din pacate nu pot face o comparatie fiindca am avut doar europene insa pot sa zic ca sunt mai mult decat multumit de ele)
nu stiu ce europene ai condus dar, dupa semnatura nu ai condus ceva impresionant . Sa vezi cand o sa dai de ceva care sa sara de 200 cp atunci o sa poti sa iti dai o parere ce sa fie :Japoneze sau Europeme ?
nu stiu ce europene ai condus dar, dupa semnatura nu ai condus ceva impresionant . Sa vezi cand o sa dai de ceva care sa sara de 200 cp atunci o sa poti sa iti dai o parere ce sa fie :Japoneze sau Europeme ?
Pai ... true ... dar atata timp cat nu am avut pe mana decat europene (nu musai cele din semnatura)... nu vad de ce ash alege japoneze :P, daca o sa conduc japoneze, o sa am si eu termen de comparatie, dar nu sunt convins ca as schimba votul.
Member of: [Moderators] [Kamikaze Racing Team] [Nissan]
Re: Japoneze sau Europene?
Quote:
Originally Posted by razvyrulz
Pai ... true ... dar atata timp cat nu am avut pe mana decat europene (nu musai cele din semnatura)... nu vad de ce ash alege japoneze :P, daca o sa conduc japoneze, o sa am si eu termen de comparatie, dar nu sunt convins ca as schimba votul.
Stiu bmw-isti convinsi care au dat-o pe japoneze cat ai clipi , si nu orice, direct 4x4
poate ar trebui specificat in titlu ca e vorba de masini ...chestii de alea de femei de mers la mall si acasa de 50 de cai nu se considera masini ..aici nu i club de veverite si nici bar de negri
Quote:
Originally Posted by andreizr1
si privind aceste aspecte .... mergem pe americane
vezi ca tu ai pierdut un pariu omule, si trebuia sa iti faci un X mare peste tatuajul cu Corvetter ZR1 si sa iti faci unu cu Mitsubishi peste ..poate iti dau o idee
Fiind nou pe forum am gasit foarte interesanta tema aceasta...CLAR ca am votat JAPONEZELE,doar pentru simplul fapt ca detin una...desi e mai veche,comparativ cu un bmw de varsta ei spun cu mana pe inima k imi place mai mult.Nu ma bag in performate pentru ca nu am o vasta experienta,dar ma lipsesc de falsa modestie.imi place,o am,o conduc,e ok!
parintii au un bmw...imi intrece nissan'ul...dar e cu 4 ani mai nou...so...se pune
parerea mea...
Last edited by 2ddy; 26-11-08 at 21:43.
Reason: completatie
Quote:
Originally Posted by 2ddy
Fiind nou pe forum am gasit foarte interesanta tema aceasta...CLAR ca am votat JAPONEZELE,doar pentru simplul fapt ca detin una...desi e mai veche,comparativ cu un bmw de varsta ei spun cu mana pe inima k imi place mai mult.Nu ma bag in performate pentru ca nu am o vasta experienta,dar ma lipsesc de falsa modestie.imi place,o am,o conduc,e ok!
parintii au un bmw...imi intrece nissan'ul...dar e cu 4 ani mai nou...so...se pune
un mnic nissan primera 1,6 16v din 1997....din pacate poze nu am,ca mi rusine sa le pun pe cele vechi.a fost mashina parintilor pana mi-am luat permisul,in martie,si mi-au daruit'o....la sfarsitul verii am vopsit'o...am dat jos brand'ul de pe ea...imi place aspectul clean...
erau 3 in baia mare modelul meu(una era hatchback).a mea,una gri a unei tipe cretze(am vazut-o prin oras) si hatchback'ul care e lovit...si cumparat apoi pe bani de nimic pt piese,la mine in curte