Re: Romania participa la campionatul de drift al Angliei BDC
e f cool si cu avionu,dar e show mai mare cu un autocar inchiriat de noi.vdm la care etapa va fi prezent DK Florin si hotaram atunci..showul va fi grav.GO FAST
cred ca cel mai simplu ar fi sa vb cu cineva care are o duba cu locuri sau un miniautocar si sa vedem cat ne cere! eu o sa incerc saptamana care vine sa dau ceva telefoane sa vedem cam pe unde am iesi la bani! mai multe detalii cand aflu ceva
Quote:
Originally Posted by adisoruc
cred ca cel mai simplu ar fi sa vb cu cineva care are o duba cu locuri sau un miniautocar si sa vedem cat ne cere! eu o sa incerc saptamana care vine sa dau ceva telefoane sa vedem cam pe unde am iesi la bani! mai multe detalii cand aflu ceva
Member of: [Moderators] [Kamikaze Racing Team] [Nissan]
Quote:
Originally Posted by adisoruc
Quote:
Originally Posted by 3B_S2
29 March, Teesside Autodrome, Middlesborough. prima etapa,suntetzi de acord ca de pe acuma sa ne sfatuim pt plecare?timpu sa nu vi se para mult pana atunci.
da ce?amu te razgandesti?.bine mah tzi-om aduce si ceva de acasa,slanina,palinca,ceva hartie de buda facuta la Dej si ii avea si 2 produse la alegere..iar ca sa nu fiu of topic:GO FAST DK Tengu.
toate ca toate dar sa stiti ca DK TENGU se indreapta cu pasi mari si repezi catre concursul de la sfrsitul acestei luni in Anglia. va sugerez sa ii tinem cu totii pumni si sa gandim pozitiv. GO FAST DK TENGU
__________________ PUTEREA ESTE NIMIC FARA CONTROL