10-01-08, 23:09
|
|
Seat Driver
 Stage 5
Member of: [SEAT]
|
Re: il3g4l......si carutzele
demian, masina era stock!!
|
|
|
11-01-08, 02:27
|
|
Stage 2
|
........pentru unele dubii:
a 2ª----145 km/h
a 3ª-------205
a 4ª ------255
a 5ª-------305
..... toate schimburile de viteza is facute la 8100 rpm.
numa bine !!!
Cristi Roman
|
|
|
11-01-08, 16:01
|
|
 Stage 4
|
nu stiu ce sa zic...daca sustii acest lucru inseamna ca masina nu e stock.dar daca tu zici si e masina ta poate este adevarat...ma rog
Last edited by MoldamiN; 11-01-08 at 16:03.
|
|
|
11-01-08, 20:50
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by MoldamiN
nu stiu ce sa zic...daca sustii acest lucru inseamna ca masina nu e stock.dar daca tu zici si e masina ta poate este adevarat...ma rog
|
...mashina e stock (singura mashina la care nu am schimbat nimic) si sper ca weekendul asta sa reusesc sa fac un video cu mashina .
....numai bine!!!!!
Cristi Roman
|
|
|
12-01-08, 20:26
|
|
 Stage 4
|
eu am fost in lisabona pe un pod de 17 km(vasco da gamma precis cristi stie de ce zic) intro honda civic din 94 1.6 si o mers cu ea pana la 150kmh cu a 2 facea un sunet beton specific motoarelor honda, iar o data am fost cu un honda integra 1.8 190cp rare in ro care mergea cu a 3 cu 190kmh asa ca merg masiniile astea de numa, multi nu cred dar dupa ce vezi cu ochii tai iti schimbi parerea ce sa mai zic de citroen saxo 1.6 care ii o masina mica dar merge al dracului
|
|
|
13-01-08, 21:46
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by demian
eu am fost in lisabona pe un pod de 17 km(vasco da gamma precis cristi stie de ce zic) intro honda civic din 94 1.6 si o mers cu ea pana la 150kmh cu a 2 facea un sunet beton specific motoarelor honda, iar o data am fost cu un honda integra 1.8 190cp rare in ro care mergea cu a 3 cu 190kmh asa ca merg masiniile astea de numa, multi nu cred dar dupa ce vezi cu ochii tai iti schimbi parerea ce sa mai zic de citroen saxo 1.6 care ii o masina mica dar merge al dracului
|
hehehehheh..... acolo se fac cele mai tari curse din portugalia, in 17 km de linie dreapta se vede ce poate fiecare mashina.
Din cate am intzeles o sa puna radare dar deocamdata in fiecare vineri noaptea se umple de "lume buna".
Pana acum 2 ani aprox. hondele 1.6 vtec (b16a) au fost cele mai tunate mashini paici , din cauza rezistentzei motorului si rotatziilor ridicate dar de moment a trecut lumea pe "diesel" (ibiza, leon, a3, a4, 330 cd, etc) mashini mai economice si mai ushor de scos cp din ele cu o singura reprogramare.
salutare..............
Cristi Roman
|
|
|
15-01-08, 01:46
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by il3g4l
...mashina e stock (singura mashina la care nu am schimbat nimic) si sper ca weekendul asta sa reusesc sa fac un video cu mashina .
....numai bine!!!!!
Cristi Roman
|
Cine stie cunoaste! si ash mai adauga eu... RESPEKTA! Aia da masina si nu ash vrea sa ti-o blameze nimeni! Pt ca, chiar poate in treapta a-3-a 205km/h fara nici o indoiala! Esti un ADEVARAT sofer (pilot) care stie ce sa ceara de la o masina! Schimbi vitezele aproape de Cut-off-ul turatiei, inainte de ati intra limitatorul! Aia da treaba! Iubesc sunetul de 8000 rpm! Felicitari pt toate bijuteriile! Iti iubesc masinile si ash vrea sa stau tot timpul cu carpa pe ele sa aiba luciu inclusiv busonul de la ulei sa-ti sclipeasca 
Esti demn de toata aprecierea! RESPEKT! Respect pt pasiunea dovedita si rabdarea pe care o ai cu toti nestiutorii 
Keep it Real!
Last edited by valineamtsm; 15-01-08 at 01:50.
|
|
|
15-01-08, 07:58
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by valineamtsm
Cine stie cunoaste! si ash mai adauga eu... RESPEKTA! Aia da masina si nu ash vrea sa ti-o blameze nimeni! Pt ca, chiar poate in treapta a-3-a 205km/h fara nici o indoiala! Esti un ADEVARAT sofer (pilot) care stie ce sa ceara de la o masina! Schimbi vitezele aproape de Cut-off-ul turatiei, inainte de ati intra limitatorul! Aia da treaba! Iubesc sunetul de 8000 rpm! Felicitari pt toate bijuteriile! Iti iubesc masinile si ash vrea sa stau tot timpul cu carpa pe ele sa aiba luciu inclusiv busonul de la ulei sa-ti sclipeasca 
Esti demn de toata aprecierea! RESPEKT! Respect pt pasiunea dovedita si rabdarea pe care o ai cu toti nestiutorii 
Keep it Real!
|
he he asta imi suna din plin...da valineamtsm omul cat traieste tot invata!oricum bv lui!
|
|
|
23-01-08, 10:23
|
|
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [Nissan]
|
pt il3g4l. aseara se discuta la tv ceva legat de taxa de inmatriculare nu stiu exact o sa ma interesez zilelea astea numai ca azi plec in italia si ma intorc sambata seara.
24-01-08, 22:39
|
|
BMW Driver
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by il3g4l
hehehehheh..... acolo se fac cele mai tari curse din portugalia, in 17 km de linie dreapta se vede ce poate fiecare mashina.
Din cate am intzeles o sa puna radare dar deocamdata in fiecare vineri noaptea se umple de "lume buna".
Pana acum 2 ani aprox. hondele 1.6 vtec (b16a) au fost cele mai tunate mashini paici , din cauza rezistentzei motorului si rotatziilor ridicate dar de moment a trecut lumea pe "diesel" (ibiza, leon, a3, a4, 330 cd, etc) mashini mai economice si mai ushor de scos cp din ele cu o singura reprogramare.
salutare..............
Cristi Roman
|
ceva noutati despre supra frate  )) hai sa vedem ce pregatesti sau e surpriza??
|
|
|
06-09-08, 21:48
|
|
Stage 2
|
Re: il3g4l......si carutzele.***UPDATE***
salutare lume ,
am aici cateva noutatzi pentru voi:
1:- Nsx-ul a intrat in faza de proiect:
acuma am montat jante pe ea, urmeaza suspensia sport de la Tein, evacuarea de la ARK...si inca ceva surprize
2: - bmw-ul a ramas "natural" de la mama lui.
3: -Toyota Supra e aproape gata .Paketu de tzigari de pe turbo e pentru comparatzie. :P Pe 2 noiembrie se deskide aici langa mine cel mai modern autodrom din europa. Trebuie bagata la test .heheh. - O sa aiba 900 cp
4: - Ultima achizitzie e o Honda Civic Type-R. Spoon edition. Are evacuarea completa de la spoon, ECU de la hondata - k-pro, si suspensie D2.
Cu asta o sa vin pana acasa peste 2 saptamani.
Cam asta este.
Respectele mele..............................Cristi Roman
|
|
|
06-09-08, 22:26
|
|
Kamikaze Racing Team Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Kamikaze Racing Team] [Nissan]
|
Faina supra, interesant proiect, sunt curios ce turbina e aia si la ce boost o sa scoata caii aia sau daca poti sa dai detaliile cu piesele care le bagi in masina e si mai bine  .
Succes si spor la inmultit caii.
|
|
07-09-08, 13:49
|
|
BMW Driver
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
|
In sfarsit scrii si tu ceva , stiu ca ai fost cam ocupa lately dar ne'ai tot facut sa asteptam sa iasa ''bestia'' ...  asteptam filmulet cu ea
|
|
|
07-09-08, 17:57
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
frumoase masinile   dar honda si supra  te asteptam cu supra la bm pfff ce bestieee  tot respectu
|
|
|
|
|