![]() |
Re: il3g4l......si carutzele
foarte foarte frumos, felicitari. abia asteptam sa te vedem pe la baia mare cu noua "bomba"
|
Noah hat ... :D te-ai scos din mizerie cu asa ceva ... :D ... hai te asteptam acasa cu BOLIDUL :D
|
Frumoase masini...felicitari...te asteptam...se vedem bestia;)
|
Supra e masina mea favorita dintre japoneze, abea astept sa o vad:). Salutari din Romania:)
|
frumos nsx-ul dar cel mi mult imi place supra is foarte rare mai ales in Portugalia eu una am vazut in Lisabona era rosie numa bine
|
Frumoase masini
|
ce bestila poate arata plymouth prowler ...performante slabe dar aspect superb..aia da masina de fitze
|
Observ ca nimeni nu mai zice nimic ...nu judecati persoana dupa aparente pentru ca intotdeauna aparentele inseala
|
Quote:
P.S. Poze poate face orcine, oriunde cu orice ...:rolleyes2 |
Ma refeream la faptul ca atunci cand a venit in romania cu nsx'ul , multi au spus ba ca e inchiriat , ba ca e posibil sa'l fi imprumutat de la cineva ..multe vorbe scoase aiurea ..in loc sa'l apreciem pentru faptul ca a acceptat sa intre la noi in club si sa ne arate masina lui care de altfel e o bijuterie , si o racheta ( poate comenta oricine dar am fost cu el si intr'a 3'a avea 210 ) pacat ca nu am filmat ..multi il blameaza si se leaga de al fara motiv
|
frumoase masiniile...nu am ce comenta...astept bestia japoneza sa o vad
|
Quote:
|
Quote:
|
manuala ...