13-03-09, 21:01
|
|
 Stage 5
|
Re: Accidente Baia Mare
ford-ul avea airbag-uri , insa numai frontale.
si cum in cazul lui nu a prea fost impact frontal.....
oricum am vazut destule masini zob fara ca sa fi sarit airbag-urile.
pacat ca si de data asta nu a fost vorba doar de tabla indoita....
|
|
|
15-03-09, 09:16
|
|
BMW Driver
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
|
http://www.emaramures.ro/Stiri/20030...Buciumi-VIDEO-
Din nou un accident unde apararent nu se cunoaste vinovatul  Pai ''tata'' cum sa vada ala cu passat'ul motociclistul care venea cu mult peste 100 km/h ...Inconstienta si'a spus din nou cuvantul
|
15-03-09, 10:15
|
|
 Stage 5
|
din pacate starea motociclistului e grava, sa speram ca isi va reveni.
nu stiu de ce , dar cind zic cuvintul motocicleta il asociez automat cu viteza excesiva. INSA, partea cu asiguratul ramine valabila.
tot timpul imi amintesc clipul din campania aia la englezi: "te uiti in stinga, apoi in dreapta si din nou in stinga ....."
e aiurea, daca moto mergea regulamentar, daca soferul se asigura mai bine, daca ..... pacat de vietile distruse (si nu ma rezum doar la victimile directe).
|
|
|
15-03-09, 12:32
|
|
BMW Driver
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
|
Te poti asigura cat vrei , il vezi pe cel cu motocicleta ca vine , te gandesti ca poti iesi doar e departe , pe cand el are vreo 170 - 180 km/h , si uite accidentul . In situatia asta doar motociclistul a gresit , de ce rula cu viteza asa mare in localitate ?
|
|
|
15-03-09, 14:10
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
pacat pentru ce s-a intamplat,am auzit ca tanarul este in coma de gradul 5,o prietena care locuieste in apropierea accidentului mi-o zis ca acul de la motocicleta a ramas blocat la 210 si ca parca si-a cautat-o cu lumanarea toata ziua a facut ture in viteza...
15-03-09, 16:01
|
|
 Stage 5
Member of: [SEAT]
|
Oare cand o sa le intre in cap ca soselele Romaniei noastre dragi nu sunt pt motociclete de mare viteza? Alea sunt facute pt mersul pe autostrada unde te poti destinde nu pt mers in sate...
Sa dea Domnu sa-si revina, dar tot inconstient ramane. La fel ca majoritatea baietiilor pe 2-ua roti. Nu zic, si soferul masinii e vinovat si e posibil sa si faca puscarie daca se considera omor din culpa, dar daca soferul motocicletei circula regulamentar soferul pasatului avea destul timp sa iasa din curte linistit. Poate saracu om nu se astepta ca in localitate cineva sa circule cu o viteza atat de mare.
Inca o data sa dea Domnu sa-si revina si sper ca o sa-si dea seama vitezomanii nostri ca tre sa respecte si ei niste reguli, desi nu cred ca o sa realizeze asta repede.
|
|
|
15-03-09, 16:10
|
|
 Stage 5
|
din pacate drumurile noastre dragi sint dezastru. iti omori masina pe ele. pacat de accidente ca ele lasa in urma numai tristete.
as avea o intrebare: de vreo 2 zile am vazut un stilp de beton rupt cum mergeti spre italsofa (in intersectia de dupa unitatea militare). aveti ceva detalii?
o duminica faina in continuare
|
|
|
15-03-09, 17:09
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Brabus
din pacate drumurile noastre dragi sint dezastru. iti omori masina pe ele. pacat de accidente ca ele lasa in urma numai tristete.
as avea o intrebare: de vreo 2 zile am vazut un stilp de beton rupt cum mergeti spre italsofa (in intersectia de dupa unitatea militare). aveti ceva detalii?
o duminica faina in continuare
|
un coleg mia povestit k sa rasturnat o remorca cu lemne.........am gasit si o poza
|
|
|
15-03-09, 17:14
|
|
 Stage 5
|
merci de info. intr-adevar m-am chiorit ca numai rumegus era acolo si nici o sticla sparta sau plastice. ...
|
|
|
15-03-09, 21:32
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [4Rally] [VW] [Toyota]
|
apropo de accidentele de vineri stie careva ceva?
cel din baia sprie cu chevrolet-ul si pe gutin cu bmw-ul?
(n-am apucat sa fac poze la niciunul)
|
|
|
15-03-09, 21:56
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
15-03-09, 22:05
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [4Rally] [VW] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by Brabus
|
chevy-ul era langa supermarketul din baia sprie (50 m mai jos)
|
|
|
16-03-09, 16:24
|
|
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by botdriver
pacat pentru ce s-a intamplat,am auzit ca tanarul este in coma de gradul 5,o prietena care locuieste in apropierea accidentului mi-o zis ca acul de la motocicleta a ramas blocat la 210 si ca parca si-a cautat-o cu lumanarea toata ziua a facut ture in viteza...
|
in primul rand nu exista coma de gradul 5, doar pana la 4, dar oricum sansele de supravietuire dintr-o coma de gr. 4 sunt aproape inexistente, si 2, yamaha nu are ac la vitezometru pt ca este digital. revenind la ce s-a intamplat nu putem decat sa incercam sa avem mai multa grija cand suntem pe masina sau pe motor...
au trecut 4 luni de cand raul a incetat din viata, dar degeaba. prea putina lume se potoleste in urma unor evenimente neplacute ca acesta...
|
|
|
16-03-09, 17:45
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
16-03-09, 23:18
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
eu am auzit azi la faculta ca nu a murit razvan... sper din suflet sa fie asa.
|
|
|
|
|