cereti bani! dai ceva ciubuc sa ti-o scoata la o dauna cat de cat! iti da bani si ti-o faci cum vrei tu...sau ar mai fi o posibilitate sa ceri sa ti-o faca la robot ai tot dreptul
viteza si inconstienta face victime!...pe dura sau intamplat foarte multe, nici nu e de mirare...panta carosabil bunicel pedala in "fund"...acum fie ce o fi!
Adevarul este ca cei de la ROBOT forjeaza masinile care le au in service pe Dura si drumul spre Aeroport. Stiu pentru ca lucrez la una dintre firmele de pe acel drum si am fereastra spre drum. Si stiu ca sunt din service pt. ca soferul e in salopeta si masinile au husa de plastic trasa pe scaun. Tre sa recunosc ca de la eveniment nu mai dau p'aici dar sa vedem cat ii tine treaba.
Nu le forjeaza pentru ca asa au ei chef . Masinile vin cu niste erori (de exemplu) si merg in proba dupa ce rezolva problemele . Nu poti incerca masina la relanti sau prin curte la robot ...
+1 razvy...este adevarat ce spui, si mie mi-a facut masina cineva de la renault un mecanic, si tot aceasi problema dupa ce a schimbat piesa tot imi aparea in bord ca are defect masina...a luat-o la o tura traznet si a disparut! cam asa se face...