16-10-10, 19:36
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Accidente Baia Mare
a murit cel din dreapta pana la urma din cate stiu
|
|
|
16-10-10, 20:31
|
|
Stage 4
|
ACTUALIZARE:
In jurul dupa-amiezii, bebelusul de cateva luni a murit la spital. De asemenea, tanarul a intrat in coma, sansele de supravietuire, dupa afirmatiile medicilor, fiind minime.
Sursa:www.emaramures.ro
|
16-10-10, 20:36
|
|
Stage 5
|
naspa rau.
adevarul e ca nici nu am vazut scaun special de bebe in masina....
|
|
|
16-10-10, 22:51
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Brabus
naspa rau.
adevarul e ca nici nu am vazut scaun special de bebe in masina....
|
de unde scaun pt bebe daca abia si-au permis oamenii o dacie 1310
|
|
|
16-10-10, 22:57
|
|
Stage 5
|
se gasesc si la second. asa nu mai au nici masina dar nici copil...
e mai ieftin????
|
|
|
16-10-10, 23:04
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
se gasesc si la second. asa nu mai au nici masina dar nici copil...
e mai ieftin????
|
poi vezi aici e problema ca nu se gandeste lumea in romania ff putini care au copii au si scaun special pt masina,totul e din mentalitate,zice lasa ca se face mare si nu avem nevoie...
16-10-10, 23:24
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
din cate observ eu se inmultesc accidentele... ziua si accidentul de ceva vreme incoace. pacat.
|
|
|
16-10-10, 23:29
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Am vazut dimineata masina, pe marginea drumului, pe cand am ajuns acasa am aflat defapt ce s`a intamplat.. din cate am inteles erau din Nistru, altceva nu am aflat..
|
|
|
16-10-10, 23:41
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
ma mira faptul ca la viteza aia ( din spusele martorilor ) a fost accidentat atat de grav cel din dreapta. am avut si eu accident la 60 km/h fara centura dar nu am avut mare lucru....
|
|
|
17-10-10, 18:49
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
Quote:
va vedea si teen.ager cind va fi sofer ca va deveni mult mai responsabil.
sa nu ma inteleaga gresit, nu ma refer expres la el, dar eu ca-s sofer, ma si asigur la trecere si ASTEPT citeva secunde sau zeci de secunde sa treaca gramada de masini, nu ma arunc pe trecere ca sa aud frine sau pocneli intre masinile care se chinuiesc sa opreasca.
fiind sofer eu consider ca devi mai responsabil ca pieton.
e parerea mea...
|
Eu vin foarte des in Baia Mare si am obesrevat o chestie...In general pietonii vostri se cred ca au 7 vieti. La ei asigurarea stanga dreapta la trecerea de pietoni e un pic facultativa, daca nu spre tentativa de sinucidere. Pe bune am fost in foarte multe orase din tara si exista in majoritatea oraselor o anumita "relatie" sofer-pieton. Dar in Baia Mare pietonul considera ca trecerea de pietoni este a lui, habar nu are sa aprecieze viteza de deplasare a unui autovehicul si daca se "arunca" pe trecere si franezi mai brusc, mai are si tupeu sa comenteze. Intradevar este dreptul lui de a folosi trecerea de pietoni dar totusi nu la modul asta. Tot timpul cand vin la voi in oras circul foarte atent sa nu-mi sara un nemuritor in fata masinii. Aceasta "problema" nu se remediaza peste noapte si cred ca tine si de educatie. In fine ar trebui sa va lase sa calcati vreo 2-3 pe an si cred ca se gandesc cel putin de 2 ori inainte sa puna piciorul pe zebra.
|
|
|
17-10-10, 20:59
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
E foarte aiurea cu pietonii la noi in oras, eu de mai multe ori era sa pocnesc niste pietoni de gen sinucigas, si masinile sunt parcate in fata trecerilor, pe langa ca ai o vizibilitate destul de redusa, ei se arunca avand o mentalitate de.. lasa frate, opreste el, doar e trecere. Mai sunt si alte scenarii in care masiniile pe o banda formeaza coloana, desii mergi incet ~30-40km/h pe celalt sens sunt altii care se arunca printre masinii sa treaca de parca s`ar termina painea calda.. si tot ei incep sa faca gura mare de genu "Ce vrei ma? Sa ma omori? Nu te uiti?" sau alte comentarii mai grave cu multe stelute..
|
|
|
21-10-10, 06:25
|
|
Stage 5
|
accident urat aseara in intersectie lamarinex,o dubita fiat nu a acordat prioritate la o dacie,cica din dacie in timp ce se invartea,a cazut o femeie la care dupa 10 min a venit si ambulanta,politia cam in 15 min,
dacia ii praf,remat scrie pe ea
|
21-10-10, 15:38
|
|
Stage 5
|
dimineata la 7:15 am trecut prin intersectia de la Marinex, am vazut cioburi insa nici o masina, culmea cum de nu a aparut nici pe emm.ro
|
|
|
21-10-10, 15:57
|
|
Stage 5
|
nu toate apuca asa apara si pe emm.ro.
au fost o gramada in ultimile 2 saptamini si poate vreo 25% din ele au ajuns si pe site.
de exemplu, cu honda crv sau asa ceva care pe republicii mai jos putin (aprox. 30m) era pe contrasens infipta in bordura sau stilp?
super rapid a aparut o platforma si a luat-o de acolo ...
|
|
|
|
|