17-07-08, 00:26
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
care si-o adus s14?
|
|
|
17-07-08, 01:16
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
ala albastru e s14?lam vazut si eu in bm fff tare ....o americana si un f1
Last edited by cristiano304; 11-08-08 at 16:51.
|
|
|
20-11-08, 16:02
|
|
Stage 5
|
cateva facute de mine...
|
|
|
20-11-08, 16:41
|
|
Kamikaze Racing Team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [Kamikaze Racing Team] [Nissan]
|
Quote:
Originally Posted by botdriver
cateva facute de mine...
|
ce bube avea rx-u? si ce motor si cutie are pujo portocaliu ?
|
|
|
20-11-08, 16:44
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
acl rx8 este cu nr de mm acu si este cam lovit...nu prea are grija de el proprietarul!
|
|
|
20-11-08, 16:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
cateva facute de mine...
|
hehe candva am tras si eu pe duba aia am fost sai bag un v8 in el
|
|
|
20-11-08, 18:18
|
|
Seat Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Keisuke
|
nu avea nici o buba, doar ca a dus-o proprietarul la citroen la o verificare inainte de a o cumpara.
|
|
|
20-11-08, 19:47
|
|
Stage 5
|
Da rx 8 are nr MM-06-WUY,pozele sunt chiar dupa ce si-a cumparat omul masina,atunci nu a avut nici o problema acuma are lovita o usa si in spate un pic si trebuie schimbate bujiile.Pacat de masina ca nu e ingrijita cum ar trebui...
Quote:
Originally Posted by cristiano304
hehe candva am tras si eu pe duba aia am fost sai bag un v8 in el
|
De jumperu MM-21-BBS vorbesti? eu m-am ocupat de vanzarea lui era "cocsalita" masina 140000 de km intr-un an jumate cam mult:P
Quote:
|
peugeot-ul are deocamdata motorul original de 2 litri plus tot felul cip-uri filtre,in jur de 250-300 CP,dar urmeaza alt motor l-a comandat deja proprietarul pe care pune turbina si il impinge peste 400 CP...o groaza de bani in masina aia
man te rog fi atent ca exista multi-quote, ms bogo
Last edited by bogo4all; 21-11-08 at 00:28.
|
|
|
20-11-08, 20:49
|
|
Kamikaze Racing Team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [Kamikaze Racing Team] [Nissan]
|
Quote:
peugeot-ul are deocamdata motorul original de 2 litri plus tot felul cip-uri filtre,in jur de 250-300 CP,dar urmeaza alt motor l-a comandat deja proprietarul pe care pune turbina si il impinge peste 400 CP...o groaza de bani in masina aia
|
Acum nu ma pricep eu la masini, dar sa scoti 250-300 cai dintr-un motor normal aspirat m-i se pare mult prea mult ...ar insemna sa nimiceasca un evo de 280 cai destul de usor ...cam greu de crezut,daca nu imposibil ...daca poti sa afli mai multe detalii despre motor si cutie, ce pistoane are , ce compresie etc . mersi
|
|
20-11-08, 21:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
De jumperu MM-21-BBS vorbesti? eu m-am ocupat de vanzarea lui era "cocsalita" masina 140000 de km intr-un an jumate cam mult:P
|
Cox cox am tras pe ea bine avem altu la schimb acuma
|
|
|
20-11-08, 21:31
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cristiano304
Cox cox am tras pe ea bine avem altu la schimb acuma
|
Stiu ca a-ti luat nou, da-i cox si la asta numai fara evenimente si drum bun !
Quote:
Acum nu ma pricep eu la masini, dar sa scoti 250-300 cai dintr-un motor normal aspirat m-i se pare mult prea mult ...ar insemna sa nimiceasca un evo de 280 cai destul de usor ...cam greu de crezut,daca nu imposibil ...daca poti sa afli mai multe detalii despre motor si cutie, ce pistoane are , ce compresie etc . mersi
|
Nu stiu exact dar ii schimbat cam tot la motor nici eu nu ma pricep fff bine dar proprietarul mi-a zis ca p motorul asta nu mai are c sa faca sa-i mareasca puterea ,de aia schimba motorul,oricum motorul ala avea 170 CP din fabrica,masina ii usurata nu are nimik in interior inafara d bord si scaunul soferului,sparco(50 de mil a costat)are evacuare de inox din fata pana in spate si toba finala omologata wrc cu catalizator in ea,frane brembo p discuri fata-spate cam tot ca la masinilile de curse p ea!si totul ii facut de proprietar si gandit inainte.
Last edited by bogo4all; 21-11-08 at 00:29.
|
|
|
21-11-08, 01:19
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
|
Quote:
Stiu ca a-ti luat nou, da-i cox si la asta numai fara evenimente si drum bun !
Nu stiu exact dar ii schimbat cam tot la motor nici eu nu ma pricep fff bine dar proprietarul mi-a zis ca p motorul asta nu mai are c sa faca sa-i mareasca puterea ,de aia schimba motorul,oricum motorul ala avea 170 CP din fabrica,masina ii usurata nu are nimik in interior inafara d bord si scaunul soferului,sparco(50 de mil a costat)are evacuare de inox din fata pana in spate si toba finala omologata wrc cu catalizator in ea,frane brembo p discuri fata-spate cam tot ca la masinilile de curse p ea!si totul ii facut de proprietar si gandit inainte.
|
Bravo lui , succes in continuare .Dar de ce nu a participat pina acum la vreun concurs sa demonstreze daca intradevar are cai declarati de el?
Nu e obligat , e doar o parerea de'a mea
|
21-11-08, 01:39
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by IonutzMFF
Bravo lui , succes in continuare .Dar de ce nu a participat pina acum la vreun concurs sa demonstreze daca intradevar are cai declarati de el?
Nu e obligat , e doar o parerea de'a mea
|
mie mi-a zis ca nu vrea sa se de-a mare cu ea ,ci ca a facut-o pt.el, tot merge cu ea p afara se da p circuit cu ea si luna trecuta a fost in ungaria cu ea,dar din cat am vazut eu nu prea ii de linutze masina.Acuma fiecare cu fixurile lui,mie imi place masina dar mi se pare ca nu a ales bine,putea sa aleaga alta masina care putea fi modificata mai usor da noah fiecare face c vrea cu banii lui si c ii place.
|
|
|
21-11-08, 04:06
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Quote:
|
Hai mai , in motorul ala sa-l bagi pe "chip si dale" sa pedaleze si sa pui 10 filtre (de cafea) tot nu scoti 250-300 CP ... sa-i zici la proprietar ca a aparut Need for Speed Undercover acuma pe 18 , poate se inspira pt cei 400 CP +
P.S.: Mai stiu eu un BMW 328 albastru pe care aplaudacii il faceau de 400 CP ,deci nimic nu ma mai mira ...
|
21-11-08, 08:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GODLESS
P.S.: Mai stiu eu un BMW 328 albastru pe care aplaudacii il faceau de 400 CP ,deci nimic nu ma mai mira ...
|
Ce sa faci taica ... Unii au jucat prea mult timp "Telefonul fara fir" ... asa se denatureaza toate. Noi sa fim sanatosi
|
|
|
|
|