![]() |
Masini tari vazute in Baia Mare
Aici rog sa postati fiecare poza care o aveti cu masini tari vazute la noi in oras , aici incluzand si cele in tranzit..Voi reveni cu poze cat mai repede
|
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
Quote:
|
2 Attachment(s)
O masina tare pe care multi ati mai intalnito in trafic...;)
|
Honda NSX este a unui prieten din portugalia ..Sapt trecuta am vorbit cu el zicea ca o vinde sapt viitoare , ii vine clientul dupa ea si va veni de craciun in romania ..cu o ''racheta'' ..atat va spun ..600 caluti , biturbo , nos etc ....cel putin asa mi'a spus ..ramane de vazut
|
4 Attachment(s)
................
|
1 Attachment(s)
asta era masina despre care e vorba
|
Baieti calmati-va,daca aveti ceva de impartit exista pm, im, orice altceva dar nu aici pe forum.
|
Hopa ...da ce ii aici? Parca nu facem parte din aceeasi comunitate , parca suntem toti dusmani , hai sa incercam sa rezolvam problema din alta perspectiva ...in primul rand eu am fost cu Honda NSX si aveam 210 si nu batea sau tremura nimic , al 2-lea rand nu stiu ce va tot certati , MarcCorneliu , asteapta sa vina ovi acasa cu celica lui si faceti o liniuta si sa nu mai avem discutii , nu inteleg ce ai cu el ??? fiecare are dreptul sa isi laude masina asa cum faci si tu si oricare dintre noi .Da , recunosc ca sunt multi in oras care isi lauda masinile ca ba au nu stiu cate sute de cai , ba au 1001 de chip'uri pe masina dar pentru asta nu trebuie sa ii bagam in seama . Si in ultimul rand acel Nissan 300zx este chiar racheta , pai la facut intr'o seara pe Rotaru cu Evo9 care are vreo 300 cai .In primavara vom organiza Midnight Racers Show si vom vedea ce poate masina fiecaruia .
|
4 Attachment(s)
sa revenim la poze cu masini
|
6 Attachment(s)
In sfarsit ,gata cu cearta ,sa revenim la masini tari:twisted:
A gasit niste poze cu un Corvette ,care acum este de vanzare la Edencars... 5.967cmc, 404 CP, 546Nm, Tractiune spate, Cutie de viteze manuala cu 6 trepte, Viteza maxima 306 km/h, 0-100km/h: 4,7 sec, tractiune spate :arrow: |
1 Attachment(s)
si asta e de vanzare !
|
godless acele poze cu mustangul nu prea par a fi facute in baia mare...corect?
|
Da ce am zis eu ca e facuta in baia mare poza ? topicul e masini tari din baia mare ,nu poze facute in baia mare si masina am vazut-o in baia mare si chiar e si de vanzare in baia mare
|
8 Attachment(s)
daca se pot pune poze si din alte parti am si eu citeva interesante.pozele sunt facute de fratele meu.si citeva din italia
|
@VG30DETT daca tu ai vrut asa sa pui poze si din alte parti asta e nu te putem opri ,dar topicul e cu Masini tari vazute in Baia Mare eu am pus poza cu mustangul pt ca l-am vazut in Baia Mare cu ochii mei , nu am avut aparat la mine poza e facuta de omul care are mustangul , numai el stie unde e facuta , nici nu ma intereseaza , masina aia este sau a fost in BM daca nu sa vandut intre timp ...
http://ford.anunturi-auto.4tuning.ro...500-84686.html |
All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2025 4Tuning