AndruECP si-a reparat masina.. Am vazut-o de cateva zile. E cam la fel, e schimabata culoarea (e aproape la fel ca cealalta.. asa mi s-a parut) si are niste jante fainute portocalii.
ti-ai rezolvat problemele la OMV pe independentei? poate nu ai fost tu dar numa intreb
Hop ai aflat si tu.De unde plm a aflat toata lumea?
Si da sa rezolvat.A fost o neintelegere.Am alimentat si cel care trebuia sa plateasca a mers si a cumparat sandwiciuri si a uitat.E mai prost de felu lui.
Hop ai aflat si tu.De unde plm a aflat toata lumea?
Si da sa rezolvat.A fost o neintelegere.Am alimentat si cel care trebuia sa plateasca a mers si a cumparat sandwiciuri si a uitat.E mai prost de felu lui.
eram in peco si m-a intrebat aia daca te cunosc,deci io am stiut primul
AndruECP si-a reparat masina.. Am vazut-o de cateva zile. E cam la fel, e schimabata culoarea (e aproape la fel ca cealalta.. asa mi s-a parut) si are niste jante fainute portocalii.
mi se pare mie sau threadul asta si cel cu "intalniri" e un fel de "povesti si barfe, cine ce mai face, l`am vazut pe vecinul, etc"? intreb doar, nu dati cu parul