undeva pe Margeanului? Motorului auzisem ca este...dar nu stiu sigur!
nu cred ca mai este. daca stie cineva ceva spuneti ne ca si pe mine m ar interesa. sau un loc unde sa pot merge cu kartul meu daca este si daca mai vine careva sa punem de o competitie de asta amicala de dragul sportului
stie cineva ceva despre amenzile luate in alte tari ? e vorba despre radarele fixe. in cat timp vine amenda ? daca mai vine ? 2-3 exemple de viteze/bani ....
stie cineva ceva despre amenzile luate in alte tari ? e vorba despre radarele fixe. in cat timp vine amenda ? daca mai vine ? 2-3 exemple de viteze/bani ....
cam in 6 luni din cate stiu eu ar trebui sa-ti vina premiul acasa! destul de usturatoare...
care e binevoitor si ma poate ajuta sa montez sticla de la oglinda din stanga, si oglinda din dreapta sa o bag pe piciorusele alea sau cum le-o zice ca nu merge sa o fac decat manual, motorasul se aude cum merge in gol! contra cost sau cateva beri, limonada orice
ba da se mai intalneste lumea prin baia mare?
pe langa asta, mai exista fan-cluburi gen cum erau cei din dolar racers si stiu eu ce mai era? era frumos cand soferii se intalneau ca prieteni odata pe saptamana/luna cu masinile la un raid de oras