suuuuuper atmosfera....super oameni....s-au si jucat cu masinutzele...cel mai tare a fost cand bestia rosie a inceput sa faca drift cu tractiune fatza=))=))si baietii din satu mare au fost suuper de treaba...pacat ca nu au venit mai multi...go go nissan:P
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
Re: Intalnirea Baimarenilor !
imi pare rau ca nu am putut sa fiu si eu ...deocamdata sunt in bucuresti .In calitate de presedinte a filialei MR Baia Mare trebuia sa fiu prezent la pomana in cinstea lui mikutzu ..au fost prezenti (aproape) toti membri clubului ...aseara a fost o noapte memorabila aici in bucuresti , atat va spun , in jur de 140 masini fara aberatii ...abia astept urmatoare intalnire de la baia mare ...prezent ..Va salut pt toti
acuma am ajuns si noi acasa...am dat un tur al Maramuresului....in primul rand va multumim pt felul in care ne-ati primit....ne-am simtit f. bine la voi....sunteti super de treaba, numai cuvinte de lauda avem....si...speram k data viitoare sa mergem mai multi!!!! si noi, NLR va astepatam la Satu Mare cu bratele deschise!!!! Va Uram Numai Bine pana la urmatorea intalnire NLR-MR BAIA MARE!!! momentan nu am restul pozelor...pe maine am sa le pun pe forum...