25-10-07, 18:04
|
|
Stage 2
|
Re: Intalnirea Baimarenilor !
adisoruc ar trebui sa stie motivele dar eu nu mai zic nimik ... dar tin sa punctez o chesti WE DONT LIKE LIERS asa ca stii ce vreau sa zic omule cu brevet de pilot ... si cu povestile de pe la bucuresti despre unele persoane...
|
|
|
25-10-07, 18:06
|
|
Stage 2
|
Si pe langa asta tin sa spun ca clubul MR din Baia Mare este foarte primitor si nu suntem cu nasul pe sus cum ziceau unele persoane
|
|
|
25-10-07, 18:27
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
|
Deci ...fiind presedintele Mr Baia Mare trebuie sa anunt ...Adi nu a fost din club numai asa ...Am convocat o intalnire sambata seara si impreuna cu cei din Bucuresti am hotarat inlaturarea lui, in primul rand a mintit , s'a laudat...Am facut o comanda pentru parasolare din bucuresti si i le'am dat lui adi , el mi'a spus ca a dat din ele la membri si nu au dat bani pe cand bani erau la adi da nu a recunoscut , pe linga asta cata vreme a fost in bucuresti s'a laudat unui membru ca el se plimba cu un evo 9 din club si ca proprietarul i la dat sa'l conduca ,singurul cu evo 9 din club este Ono41 ,si cand l'am sunat sa'l intreb daca este adevarat a zis ca nici gand , el a fost plecat din tara in perioada respectiva si ca masinile nu i le da nici sotiei lui dapoi la alti membri ..Adi nu a fost exclus din club sa fie clar ..doar nu mai este vicepresedinte ..Treaba lui daca nu mai vrea sa faca parte din club ,.Si afirmatile lui nu trebuie declarate pe toate forumurile ....Si apropo de intalnirea de maine ...Acolo este locul nostru de intalnire si ora 21 nu este potrivita deoarece este aproape plina parcarea ..cel mai bine e ora 22 ...depinde daca sunteti de'acord ...
Eu incerc sa fac din aceasta filiala una numeroasa .Ar fi bine ca toti cei care vor veni sambata sa incercam sa formam o echipa aici la baia mare ca doar pentru asta si suntem pasionati toti de tuning ..Adi iti urez succes in gasirea altui club dar iti spun sincer , ca MR nu mai exista nici unul ..oricine poate confirma..
Va salut pe toti si ne vedem maine ..Poate poate de vremea e buna se aude de unde ''gratar''
|
25-10-07, 18:28
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
|
Deci ...fiind presedintele Mr Baia Mare trebuie sa anunt ...Adi nu a fost din club numai asa ...Am convocat o intalnire sambata seara si impreuna cu cei din Bucuresti am hotarat inlaturarea lui, in primul rand a mintit , s'a laudat...Am facut o comanda pentru parasolare din bucuresti si i le'am dat lui adi , el mi'a spus ca a dat din ele la membri si nu au dat bani pe cand bani erau la adi da nu a recunoscut , pe linga asta cata vreme a fost in bucuresti s'a laudat unui membru ca el se plimba cu un evo 9 din club si ca proprietarul i la dat sa'l conduca ,singurul cu evo 9 din club este Ono41 ,si cand l'am sunat sa'l intreb daca este adevarat a zis ca nici gand , el a fost plecat din tara in perioada respectiva si ca masinile nu i le da nici sotiei lui dapoi la alti membri ..Adi nu a fost exclus din club sa fie clar ..doar nu mai este vicepresedinte ..Treaba lui daca nu mai vrea sa faca parte din club ,.Si afirmatile lui nu trebuie declarate pe toate forumurile ....Si apropo de intalnirea de maine ...Acolo este locul nostru de intalnire si ora 21 nu este potrivita deoarece este aproape plina parcarea ..cel mai bine e ora 22 ...depinde daca sunteti de'acord ...
Eu incerc sa fac din aceasta filiala una numeroasa .Ar fi bine ca toti cei care vor veni sambata sa incercam sa formam o echipa aici la baia mare ca doar pentru asta si suntem pasionati toti de tuning ..Adi iti urez succes in gasirea altui club dar iti spun sincer , ca MR nu mai exista nici unul ..oricine poate confirma..
Va salut pe toti si ne vedem maine ..Poate poate de vremea e buna se aude de unde ''gratar''
|
|
|
25-10-07, 23:28
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
OK rectificam ...
Intalnirea Baimarenilor are loc in parcare la Praktiker vineri 26.10 2007 ora 22.00
|
|
|
26-10-07, 00:10
|
|
Stage 2
|
Perfect ne vedem toti acolo
|
|
|
26-10-07, 10:32
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
in primul rand ionut astea sunt atacuri la persoana mea si am sa ma apar pentru ca nu ai dreptate deloc, eu nu ti-am spus niciodata de evo 9 sau ono41, sincer nu il cunosc...asa ca nu mai vb tampenii...sau habar nu am de unde le-ai scos...in fine, in ceea ce priveste parasolarele bani sunt la mine, te asteapta, hai dupa ei, tu tot zici ca nu ai vreme sa ne intalnim sa ti dau...nevermind, mi se rupe ....
Last edited by adisoruc; 26-10-07 at 10:36.
|
|
|
26-10-07, 10:41
|
|
Seat Driver
Stage 5
|
eu nu am nimic personal cu nimeni din club, chiar din potriva credeam ca suntem toti prieteni si nici nu am nimic cu clubul MR dar cand aud ce vorbe se scot...hai mai ionut sa fim seriosi, te credeam om nu sa te cobori chiar in halu asta....
|
|
|
26-10-07, 11:17
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Va rog nu transformati sectiunea baia mare in Mirc! Spalati rufele in familie! Exista private message!
|
|
|
26-10-07, 12:08
|
|
Seat Driver
Stage 5
|
Perfect Deacord, Discutam Aici Doar Despre Baia Mare, Nu Are Rost Sa Ne Certam Pt Ceva Ce Chiar Nu Are Sens
|
|
|
26-10-07, 22:28
|
|
Stage 5
|
Ete ca e 9.30! Trec si eu intr-o vizita sa ne cunoastem! Va salut!
|
|
|
27-10-07, 13:21
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Poze ceva? Cum a fost?
|
|
|
27-10-07, 17:36
|
|
Seat Driver
Stage 5
|
au venit cateva masini, am stat 10 minute dupa care toata lumea a zburdat care pe unde
|
|
|
27-10-07, 19:17
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
E un inceput si asta....incercati sa mai adunati oameni si sa va gasiti ceva de facut la intalniri ..ceva interesant care sa atraga este foarte important ...sa ramana ziua si ora stabila ...ca sa stie toata lumea
|
|
|
27-10-07, 20:09
|
|
Stage 5
|
Masini au fost destule pentru inceput, oameni de treaba, poze nu s-au facut. Va salut pe toti! Si cred ca ar fi buna o sectiune in care sa ne aratam masina si poza cu noi .
|
|
|
|
|