18-08-09, 18:18
|
|
Stage 5
|
Track day session Hungaroring 24 august
cine vrea sa vina luni sa vada cu adevarat ce inseamna forja si sa isi descopere limitele masinii , indiferent de ce conduce de la broasca la Gumpert Apollo poate sa vina cu noi la Hungaroring (3h 30 de mers ) se merge luni dimineata pe la 4 si se vine seara inapoi
|
|
|
18-08-09, 20:59
|
|
Stage 4
|
Re: Track day session Hungaroring 24 august
salut initiativa, si, cu siguranta am sa ajung odata pe hungaroring. din pacate cred ca mai mult as incurca cu masina mea pe-acolo...
LE: am cautat pe site`urile hungaroring, si nu am gasit prea multe lucruri, conditii, preturi, etc. poti sa ne dai mai multe detalii?
Last edited by bluewmaster; 18-08-09 at 21:17.
|
|
|
19-08-09, 00:06
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bluewmaster
salut initiativa, si, cu siguranta am sa ajung odata pe hungaroring. din pacate cred ca mai mult as incurca cu masina mea pe-acolo...
LE: am cautat pe site`urile hungaroring, si nu am gasit prea multe lucruri, conditii, preturi, etc. poti sa ne dai mai multe detalii?
|
eu merg de mult timp la track days, asa ca nimic nu-i nou doar vroiam sa vad si ceva practica in afara de teorie de BM
conditia de baza e sa ai carnet, in rest nu exista restrictii. bani de benzina ca mananci de 3 ori cat in trafic, pret in functie de cate manse vrei, cam dupa 3 nu mai ai gume si ai fu'tut cam 70-100 l de zaibar din rezervor daca ai benzinar.
cam intre 8000 si 15000ft intrarea in functie de ce vrei sa faci. casca nui oblogatorie da ii bine sa ai. tractoru cu care vrei sa te dai poate sa nu aiba nici acte daca vi pe platforma , nu se aplica reguli de circulatie, asigurarile nu-s valabile, daca crapi nu raspunde nimeni , ca ti-o faci cu mana ta-este serviciu de smurd si pompieri.... tot ce trebuie
oricum dupa cum observ miscarea automobilistica locala nu raspunde provocarii( nui nici o provocare doar invitatie la distractie!)
|
|
|
19-08-09, 00:16
|
|
Stage 4
|
lol, transant, dar ai dreptate. cam sufla vantul pe topicul asta, si e ciudat, pe un forum de tuning.
in alta ordine de idei, am vazut ca trebuie sa ai permis de minim 1 an...si pe data respectiva n`o sa am chiar 1 an... se verifica acest lucru?
|
|
|
19-08-09, 00:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bluewmaster
lol, transant, dar ai dreptate. cam sufla vantul pe topicul asta, si e ciudat, pe un forum de tuning.
in alta ordine de idei, am vazut ca trebuie sa ai permis de minim 1 an...si pe data respectiva n`o sa am chiar 1 an... se verifica acest lucru?
|
nu , plus ca iti inscriem noi masina daca trebuie si te dai tu, ca mai e un amic care e pe dovada ca a ramas fara carnet dupa un radar si tot il bagam cumva
dupa cum spuneam, multa poveste putina practica aci la noi la bm.
noi am fost si cu dieseluri de 60cp pe vremuri si neam distrat, deci nu e o scuza ca nai un lambo , enzo sau gtr sa nu te dai, aia is la alta categorie nu ai treaba tu cu ei, da merita macar sa-i vezi . plus ca s-ar putea sa mergem si la un dyno cu curenti eddy sa masuram putin jucariile......
|
|
|
19-08-09, 00:43
|
|
Stage 4
|
vesti bune.
in principiu, depinde de ... programul altora.. dar, sunt interesat. daca nu pot acum, in octombrie cu siguranta, chiar daca voi fi singur
|
|
|
19-08-09, 12:31
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
"" oricum dupa cum observ miscarea automobilistica locala nu raspunde provocarii( nui nici o provocare doar invitatie la distractie!)[/QUOTE] ""
sunt doritori... dar sa nu uitam de CRIZA
|
|
|
19-08-09, 16:04
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [4Rally] [Opel]
|
250 de lei aprox intrarea, combustibil dus intors plus cea de pe pista si anvelopele pe care le arzi, nu zic ca costa foarte mult, dar nu imi permit. sorry.
19-08-09, 18:15
|
|
Stage 5
|
daca nu mergi sa rupi gumele si nu vrei decat o mansa adica cam 25 min scapi sub 100eur cu tot cu drum, nu ii asa mult
cateva filmulete in sectiunea poze si filme
Last edited by Claudiumxg; 19-08-09 at 18:36.
|
|
|
20-08-09, 09:36
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by Claudiumxg
daca nu mergi sa rupi gumele si nu vrei decat o mansa adica cam 25 min scapi sub 100eur cu tot cu drum, nu ii asa mult
cateva filmulete in sectiunea poze si filme
|
lasa ca la noi in oras cursele se dau din tastatura no ofence to anyone
si precum a zis si claudiu, daca nu aveti ceva gume bune si ceva suspensii mai bine nu
|
|
|
20-08-09, 12:03
|
|
Kamikaze Racing Team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [Kamikaze Racing Team] [Nissan]
|
Quote:
Originally Posted by dobro_c
si precum a zis si claudiu, daca nu aveti ceva gume bune si ceva suspensii mai bine nu
|
Cine stie, cunoaste ? DORIFTO CTL
|
|
|
20-08-09, 15:17
|
|
Stage 5
|
io zic sa veniti si daca aveti roti de iarna ca merita incercat, acumA nu faci ce face ala cu 206 rc care calareste baietii cu 599 sau gtr ,da senzatia ii beton, sau macar te uiti si inveti ceva trase puncte de franare....
|
|
|
21-08-09, 15:07
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dobro_c
lasa ca la noi in oras cursele se dau din tastatura no ofence to anyone
|
prefer sa dau o cursa pe tastatura decat in oras, este mai sigur. daca s-ar inchide o data pe luna gutinul sau cavnicul pe portiunea de proba speciala folosita la raliu sunt prezent(de exemplu, ca la noi nu au unde sa tina track day), dar nu cu circulatia deschisa. in rest bafta.
|
|
|
28-08-09, 14:47
|
|
VW Driver
Stage 5
|
cum a fost? ceva poze filmulete?